Şimdi Ara

Mizuno ayakkabilarda indirim(morhipo içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiyatlari normal sitelere gore daha uygun geldi. Hediye ceki, hopisi falan olanlar icin cok iyi bir firsat bence. Ama ayakkabi hakkinda fazla bilgim yok. Kullananlar yorumlarini aktirirlarsa seviniriz.

http://m.morhipo.com/ozel_indirim_kulubu/kampanya-37986?utm_source=PS&utm_medium=Email&utm_campaign=ps_sabah_evm#stateId=0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Japon markası. Özellikle koşu alanında teknolojisi olan ayakkabılar üretiyorlar. İyi, rahat.

Kampanya falan göremedim bu arada? Mizuno çıkmıyor bile. Herhalde kampanyayı hazırlamaya çalışıyorlar?

Yalispor.com.tr'de 4-5 ay önce 300 liraya aldığım ayakkabının 160 liraya düştüğünü gördüm şimdi, sinirim bozuldu
    Yalıspor'da da %45 civarı indirimler görüyorum.

https://www.yalispor.com.tr/mizuno-erkek-spor-ayakkabi

Edit: Mizuno Türkiye facebook sayfasında bu ay içinde yeni sezon ayakkabılarının Türkiye'de satışa sunulacağını yazmış. O yüzden eski modellerde indirim var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 11 Ağustos 2015; 10:06:36 >

• Ben kullaniyorum oldukca memnunum, oneririm.

• Takip ettiğim bi model var alttan süspansiyonlu...
    aynı özelliklere sahip porhe dizayn adidası malak bi arkadaşım 1250 liraya aldı...mizuno da 365 tl idi..

Eee hani yok bulamadım Morhipo'da?

Buldum, doğru link aşağıdaki sanırım

http://www.morhipo.com/kampanya/liste/37986/mizuno-errea#stt=&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 11 Ağustos 2015; 17:59:16 >
    Daha Fazla Göster
  • cem yılmaz'ın ayakkabısı adidas'ın üst segment markası olan y-3.

mizuno oldukça kaliteli bir marka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ekksl6

Takip ettiğim bi model var alttan süspansiyonlu...
    aynı özelliklere sahip porhe dizayn adidası malak bi arkadaşım 1250 liraya aldı...mizuno da 365 tl idi..

Hangi modeLmodel m?

Orijinalden alıntı: 35ben35

kargo bedava olaydı keşke

Teslim Noktası mağaza seçin kargo bedava olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim takip ettiğim model şu

https://www.yalispor.com.tr/mizuno-wave-prophecy-18

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ayrıca kampanyadakiler hep basit modeller , prophecy,rider,inspire gibi modelleri satsalar hadi neyse.

adamakıllı çek kupon yoksa hiçbiri fiyatını haketmiyor bence.
  • Paniğe gerek yok, aylardır bu fiyat. Hatta modeline göre 5-10 lira zam da yapılmış. 2 ayakkabı aldım 2 ay önce, biri morhipodan diğeri de yalı sporun yeni markası olan sneakscloud mağazasından. Hatta bu mağazanın Web adresinden üyeliklere 20 lira indirim veriyordu.

Numara klasik ayakkabı ile aynı, ama kalın spor Çorap giyme nedeniyle 1 numara büyük alınabilir. Ben normal numaramı aldım. Sorun yok.
    Ayakkabı güzel. Çok rahat. Ama her modeli herkese uymaz. Koşu ayakkabısı seçimi biraz özen istiyor. Önce netten araştırıp almanızda fayda var. Klasik TR davranışı gösterip wave prophecy 4 almaya gerek yok. Zaten ortalık Nike air zoom kaynıyor, midem bulanıyor artık cartlak sarı, yeşil, kırmızı air zoom görmekten. Sahteleri daha da bir beter. Mizuno ya da aynı muhabbeti yapmayın, gerçekten yürüyüş, Koşu vs yapacaksanız alın. Zaten günlük kullanımda üst fileler falan fazla dayanmaz.

• muhtemelen bu ay içerisinde yeni modeller geleceğinden bu ayakkabıların fiyatı daha da düşecektir. bana göre ortada ciddi bir fırsat yok hatta yalıspordan almak daha da mantıklı olabilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.