Şimdi Ara

MİYOPUM AMA +0.75 GÖZLÜK VERDİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göz ölçümünde iki gözümde -1 çıkmıştı doktor 0.75 yazdığı zaman -0.75dir herhalde dedim ama gözlükçü sende hipermetrop var +0.75 diyince ben de abi uzağı göremiyorum miyopum -1 çıktı iki gözümde dedim ama meğer lisede 10kere falan anlatılan yok ışık kırılır sarı beneğin şuraya düşer bunda şu mercek şunda bu falan hikayeymiş miyopun tedavisinde + da - de kullanılır dedi ayrıca hipermetrop olup uzağı da göremiyebilirsin dedi ama hiç içime sinmedi doktor - yazacakken + yazmış olabilir mi? Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu anlattıklarınız pek mantıklı değil " miyopun tedavisinde + da - de kullanılır" diye bir şey yok, bence siz doktorunuza bir kontrole gidip, bende miyop mi hipermetrop mu var öğrenmek istiyorum diye detaylı bilgi alın, ve reçeteyi de gözlükçüde ufak bir sorun yaşadım kontrol edebilir miyim dersin çözümlenir. Burada bu işi çözemezsiniz.
  • Sonuç ne oldu?
    Benim gözümde miyop ve astigmat var, gözlük olmadan yakını ve uzağı göremem. Emin değilim ancak astigmat + yada - olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.