Şimdi Ara

//--MİYOPLAR KULUBÜ--\\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 12 yıldır gözlük takmaktayım son 4 aydır da lens kullanıyorum.Lensin rahatlığı çok büyük bence.
    2 gözüm ayrı ayrı 5 numara.Eğer bu dertten muzdarip kişiler çok ise buraya bir liste yaparız dertlerimizden bahseder,sorularımız varsa sorarız.

Mesala gözlük ile yaşadığımız problemler nelerdir?

1-Gözlük camlarının soğuk havadan sıcak havaya geçerken buhar olması.
    2-Spor yaparken rahatsız etmesi.
    3-Yağlı bir cildiniz varsa devamlı kayması düşmesi.
    4-Karizmayı düşürmesi(Şahsen dışarıda hep lens kullanıyorum sırf bu yüzden ve spor yaparken falanda)
    5-Havuzda ve denizde keyif alamamak.

------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 19 Aralık 2017; 22:33:24 >

Sorun yaşamıyorum normalde de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 15 Haziran 2017; 1:29:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens takmak için gözün eğriliğinin hesaplanması mı gerekiyor?

Ben de lens takmayı düşünüyorum ama fiyatlarının nasıl olduğunu, türlerini falan bilmiyorum.
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Bende de miyop astigmat var gözlük kullanıyorum. Geçen yıl lense geçiş yapmak istedim maalesef başaramadım. Göz reflekslerim kuvvetli olduğu için lensi takarken gözü açık tutamıyormuşum, dr. bir türlü başaramadı. Gözlüğe devam..

• Havuz ve denizde keyif alamamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Miyop olmak kötü..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tsuda kullanıcısına yanıt
    Eski gözlük yakışıyordu aslında sonradan kırıldı sapı başka gözlük almak zorunda kaldım.

• Benim gözde de başladı bir sıkıntı. Uzaktaki nesnelerin şeklini rengini vb net bir şekilde görmeme rağmen yazıları sanki çift görüyorum böyle olunca da net okuyamıyorum. Bu miyop mu astigmat mı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostsword -- 15 Haziran 2017; 2:13:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Randy_Rhoads

Eski gözlük yakışıyordu aslında sonradan kırıldı sapı başka gözlük almak zorunda kaldım.

:(

• Kesinlikle öyle hocam bayağı bir kastım kendimi, hatta normal lens aldım belki uğraşa uğraşa takabilirim diye, cesaret bile edemedim. Hadi taktım diyelim, bunun bir de çıkarması var. Çok stres yapmıstım,attım bir kenara.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.