Şimdi Ara

DH ASOSYAL'LER KULUBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

TÜM ASOSYALLERİ KULÜBÜMÜZE BEKLİYORUZ

Nedir bu asosyallik ?
    ‘Asosyallik, insanın kendini dış dünyadan tamamen soyutlayarak içine kapanması anlamına geliyor. Özellikle teknoloji ile beraber daha da artan asosyal insanlar, artık topluma girmiyor, arkadaşlık kurmuyor hep kendi dünyasında yaşamaya başlıyor.’
    Buyrun dediğim gibi kendi dunyamızı kuruyoruz diğer insanlardan tek farkımız bu.Kendı dunyamızı kurup o dunyada yaşıyoruz.neyse devam
    ‘BİLGİSAYAR bağımlılığı asosyalliğin başlıca nedenleri arasındadır. BİLGİSAYAR oyunları ve bağlayıcı siteler özellikle gençlerin vazgeçilmezi.
    Asosyal kişiler, insanlarla iletişime geçemiyor, hiçbir sosyal aktivitesi kalmıyor, hatta ileride konuşmayı beceremeyen bir kişi haline geliyorlar.’
    Evet konusmayı bıle beceremez hale geldık beyler dusunun bı ne kadar acı değıl mı?
    ‘Bu çok kötü bir psikolojik durum halini aldığında duygusal çöküntüler ve ruhsal bunalımlar ortaya çıkıyor. Asosyal kişilerde kişilik bozukluğu ortaya çıkar. Kişiler hep kendisiyle başbaşa kaldığı zamanlarda yeme alışkanlığı bozuluyor, haraketsizlikte eklenince obezite, şişmanlık başlıyor. Zamanla farklı hastalıklar ortaya çıkmaya başlıyor.’
    Al bıde buradan yak.Asosyal kısılere bakın çoğu sısmandır genelde ruh hallerı sıkılgandır.Hayatımızı yıyor beyler bu asosyallık sızce bu nedenler yeterlı değılmı bu canavara dur dememız ıcın? En basıtınden bır arkadasımız bıle olmayabılıyor ne kadar acı.Karsı cınsle ılgımızı tamamen koparıyoruz.Ben bunları yasamak ıstemıyorum.Sende bensın bunu unutma.Sen ıstersen olur,ıste artık panpa ıste kurtulalım bu lanet hayattan dostum.

Asosyallık belırtılerı

 Süreklı pc basındaysan
     Bırılerıyle sohbet etmıyorsan(ailen harıc)
     Arkadasların cağırdığında gıtmek ıstemıyorsan
     Sureklı sıkılgan bır ruh halıne sahıpsen
     Rahatca selam veremıyorsan
     KIZLARLA RAHAT MUHABBET EDEMIYORSAN
     Yolda duzgun yuruyemıyorsan
     Kalabalıkta konusamıyorsan
     Ve kendını kasıyorsan
     Toplum ıcıne gırdığınde mağaradan cıkmısa donuyorsan
     Evden zorunlu olmadıkca cıkmıyorsan

ASOSYALLİKTEN KURTULUN

1)KİMSE SENdeN ÜSTÜN DEĞİLDİR BUNU BİR KERE KAFANA KOY
    2)BİLGİSAYARI 2 SAATLİĞİNE KAPATIP BİR DIŞARI ÇIK VE DÜKKANCILARA,ÇOCUKLARA VS. SELAM VER(İNAN BANA EN İŞİNE YARAYACAK VE EN KOLAY YOLLARDAN BİRİDİR)
    3)REZİL OLMAYI İSTE(SENİN İÇİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM ANCAK DENEDİĞİN ZAMAN ÇOK AMA ÇOKKKKKKKKKK BASİT BİRŞEY OLDUĞUNU GÖRECEKSİN.KENDİMDEN BİLİYORUM.YANİ GİDİPTE KENDİNİ REZİL ET DEMİYORUM SADECE REZİL OLMAKTAN KORKMA DİYORUM)
    4)İNSANLARIN SANA BAKTIĞINI SENİ İZLEDİĞİNİ DÜŞÜNME KİM SENİ TAKACAK Kİ herKES KENDİ İŞİNDE İŞLERİ YOK SENİ Mİ İZLEYECEKLER
    5)SOHBET ETMEK HİÇ AMA HİÇ ZOR DEĞİL.TANIĞIN BİRİNE AÇARSIN BİR KONU OLAYLAR KENDİLİĞİNDEN GELİŞİR ZATEN.
    6)BU TAVSİYEMİ DİNLEMEYECEĞİNİ BİLİYORUM AMA YİNE DE YAZAYIM (BİLGİSAYARDAN UZAK DURMAYA BAK.YANİ TEMELLİ KAPAT DEMİYORUM AZALT DİYORUM.

SANA TAVSİYELERİM BUNLAR.BU ASOSYALLİK YÜZÜNDEN LİSE HAYATIM MAHVOLMUŞTU.İNAN BANA TEK BİR ARKADAŞ DAHİ EDİNEMEDİM LİSEDEN.ŞU ANDA MEZUNUM DERSANEDE İSTEMEDİĞİM KADAR ARKADAŞIM VAR ARTIK DÜKKANLARIN ÖNÜNDEN GEÇERKEN DÜKKANCILAR KENDİLERİ GEL BİR ÇAY İÇELİM FİLAN DİYORLAR.UZUN LAFIN KISASI TAVSİYELERİMİ DİNLEMEYE BAK VE HİÇ KİMSENİN SENDEN DAHA ÜSTÜN OLMADIĞINI BİL...SAĞLICAKLA KAL...

VE KONU ASLA ÖLMİYECEKTİR SUREKLI GUNCEL KALICAK VE O MEŞHUR SORUMU BIDAHA SORUYORUM

BENLEMISINIZ?(ASOSYALLER KULÜBÜNE UYE OLMAK ISTEYENLER SOYLESIN )

AYRICA BEYLER BIRINIZ ASOSYALLER KULÜBÜ İÇİN İMZA YAPABILIR MI ?

ÜYE OLMAK İSTEYENLER PM ATSIN YADA CEVAP YAZSIN

ÜYELERİMİZ
    1-Düşünen_adam
    2-windowshopper
    3-lifeisdh
    4-Çavuşun Oğlu
    5-badoglu
    6-yao07
    7-TRmilitary.
    8-ZiplayanPatates
    8-Uri Boyka
    9-Marquen
    10-live in a secret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düşünen_adam -- 14 Ekim 2011; 20:49:12 >

• bu konuya biraz ilgi gösterin ya
    o kadar oturdum sizin için yazmaya uğraştım
    eminim bir çok asosyal için bu yazdıklarım faydalı olucak

Skrillex

|| Call Of Duty 2 || SWAT 4 || Garrys Mod || Battlefield 2 || Call of Duty : Modern Warfare || Far Cry ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çavuşun Oğlu

Ekle.

ekledim kardeşim
  • takipteyim. bu konu "dayanışma grubu" gibi bir şey olsun bence. bkz. dövüş kulübü. tüm asosyaller dertlerini anlatsın, birbirimizi tanıyalım. ne dersiniz?

ben başlıyorum. zamanla güncellerim.

uzun zamandır dışarı çıkmıyorum. açıköğretim lisesinde okuyorum, dolayısıyla hiç arkadaşım yok. arada bir kendimi yalnız hissetmemek için taxi driver, anayurt oteli gibi filmler izliyorum. kendimi o film karakterleri ile özdeşleştiriyorum. bir iş başvurusu yapmıştım, az önce cevap yazdılar. birkaç güne kadar görüşmeye gidiyorum. iyi bir iş bulunca düzeleceğime inanıyorum.

hocam bu arada sizin durumunuzu da takip etmeye çalışıyorum. asosyallikten kurtulmak için çabalıyor musunuz?
    DH KEDİ SAHİPLERİ KULÜBÜ
    9 yıl önce açıldı
    DH Uykusuz'da ! [SS'li]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekle aga

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

GalataSaray karşısında önünü ilikleyecek!
  • 10.000 defa açılmıştır bu konu DH'de. Yine de ekle
  • ekle kardeşim
  • Bir zamanlar ben de asosyaldim ve halimden memnundum. Ne zaman ki memnun olmamaya başladım birkaç ayda çekingenliğimi attım üstümden. Şimdi karşı cinsle de rahatlıkla konuşabiliyorum. Artık evde durunca bunalıyorum tek başıma da olsam dışarı çıkıyorum. Uzun uzun neden asosyalliği seçtim sonra neden vazgeçtim ve çekingenliğimden nasıl kurtulduğumu yazabilirim okuyan olacaksa. Ama DH'de kimse o kadar uzun bir yazıyı okuyamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 13 Ekim 2011; 22:00:09 >
  • imza nezaman yapılacak ?

Suit up!
  • ekle hocam.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.