Şimdi Ara

MIUI 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MIUI 13 çok vasat oldu 12.5 kullanıyorum hala önce ellerindeki işi bitirmeleri lazım.

• son 2 telefonum ( 5yıl toplamda )xiaom. açıkçası hep orta üst telefondu amiral değildi. ama insan en azondan güvenlik verir. 12,5 ta kaldı 10 ay oldu tek bir güvenlik güncelleştirmesi bile yok. samsung ve oneplus çok daha iyi android tarafında sanırım. elimden geldiğince daha da almam.

• MIUI 13 aşırı kötü. 12.5 ile yağ gibi akan telefon 13 ile sürünüyor. Bunun yanında bir sürü de sorun var. 14'ü düşünemiyorum bile. Muhtemelen planlı eskitme yapılıyor. Sözde 13 versiyonu 12.5'den daha performanslı olacaktı. Bir daha Xiaomi cihaza bulaşmam herhalde.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Realme, vivo alınabilir. Eğer google olmadan da olur derseniz, huawei orada canavar gibi durmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi cihaz almayı düşünüyordum iyi ki vazgeçmişim yazılım desteği olmayan Apple ne yaparsa kopyalayan bir firma zaten artık fiyat performans ile alakası kalmayan firma Samsung'tan bile pahalı satıyor.

Millet öve öve bitiremiyor sırf Xiaomi telefon kullandıkları için Samsung en azından yazılım güncellemesi veriyor.

• Poco Dr GT neden yazmıyor

• Bence bu güncelleştirmeleri eski cihazlara paralı olarak erisebilme seçeneği gelmeli. Mi8 kullanıyorum ve çok memnunun mi 13 vs ihtiyacım yok

• Redmi Note 9 Pro'ya halen daha Android 12 aromalı MIUI 13 bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi olmayan sitelerden alınan bilgi bu. Xiaomiui genel olarak tutarlı tahminlerde bulunuyor ama MIUI 12'de olmuştu mesela; resmi açıklama gelene kadar listeyi değiştirip durdular. Misal sözde Note 8'e 12.5 gelmeyecekti ama güncelleme geldi.

En güzel bilgi resmi bilgidir.

Ki ben iyi bir güncelleme olacağını düşünmüyorum özellikle orta ve alt segment cihazlara. MIUI 12 geldi, rezil etti; 12.5 ile düzelecek dediler, içinden geçtiler daha fazla; 13 yeni güncelleme dediler, ne doğru düzgün dağıtıma başladılar ne de sorunları giderebildiler; şimdi de 14'ü mü bekleyeceğiz? Samsung'un TouchWiz ve Experience UI'ı gibi olacak artık MIUI. Düzelecek dedikleri daha kötü oluyor. Kullanıcılardan özür dileyip düzgün şekilde yazılıma odaklanmadıkları sürece boş.

A3 kullanıcılarının telefonları 3 defa A11 sürümü aldı ve üçünde de cihazları çöktü, Note 8 2021 kullanıcıları da MIUI 13 ile çökme yaşadı. Xiaomi çok yanlış yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 25 Temmuz 2022; 18:8:33 >

• Bom! Biz daha MIUI13'ü alamadık, 14'ün listesinden çıkartmışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

dh | MOTORCU KULÜBÜ
  • Ama yaa note 8 çok düşük değil kiii

• Abi sıralamada Note 9 4G; 5G fln var ama Note 9S yok. Bunu bir kenara aliyim. Uyumlu cihazlarda Note 9 var. Uyumsuz cihazlardada Note 9 var. Kafam yandı
  • note 10 proya miui 14 gelicekmiş..deniycem youtube de falan eğer yorumlar iyi olursa güncellicek olmazsa 12 yazılımına geri dönücem qıcık oldum şu 13 miui- ye

|Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Samsung M11 alt seviye modeline 1.5 gb boyutunda arayüz güncellemesi verdi. Alt seviye ya alt seviye.

• güncelleme adı altında cihazları kasıtlı olarak yavaslatmayacaklarsa güncellemeyi yükleyelim.nasılki bilgisayar alınca 6-7-10 yıl kullanabiliyoruz.telefonlarıda en az 6 yıl kullanabilmeliyiz.2-3-4 senede yavaslayan telefon istemiyoruz.8gb ram var diyorlar 3 sene sonra telefon kasmaya baslıyor.bigisayarda 4gb ram var 10 yıldır kullanıyorum nasıl iş anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.