Şimdi Ara

MIUI 10 Kararlı Güncellemesi ile Gelen Değişiklikler;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MIUI 10 Kararlı Güncellemesi ile Gelen Değişiklikler;

MIUI 10 Kararlı Güncellemesi ile Gelen Değişiklikler;

- Redmi Note 5: Yüz killidi. (Bölgeyi değiştirmeye gerek yok)

- Redmi Note 5: Yüz okuma hızı arttı. (Güncellemeden önce bölgeyi hindistan yaparak kullanıyordum)

- Mi 6: Ön kameraya portre modu eklenmiştir.

- Bütün Cihazlar: Artık ses açma-kapama yaparken tuşların hizasında ekranda gösterge beliriyor. İstenirse cihaz burdan 'sessiz'e ya da 'rahatsız etme' moduna alınabiliyor.

- Bütün Cihazlar: Son Kullanılan uygulamalar açıldığında, eski sürümde yan yana tek sıra halinde açılıyordu, miui 10 ile artık mozaik şeklinde aşağı doğru açılıyor. Kapatmak istediğimiz uygulamayı sağa/sola atabiliyoruz.

- Bütün Cihazlar: Ana sayfada kısayol olarak yer alan 'güvenlik' alanına 'Ağı test et' butonu eklenmiştir.

- Bütün Cihazlar: >Ayarlar >Ek Ayarlar >İşletme Modu eklenmiş.. (tam olarak ne işe yaradığını çözemedim)

- Bütün Cihazlar: >Ayarlar >Gizlilik >Ekran İçinde Ekran.. bu yeni gelen özellikle iki uygulama iç içe kullanılabilecek. Örneğin youtube arka planda video açıkken, önde başka uygulama kullanılabilecek.

Güncelleme hepimize hayırlı olsun dostlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Redmi 5 plus için ne zaman gelecek acaba

Bir de şarj süresine etkisi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Forbearing

Redmi 5 plus için ne zaman gelecek acaba

Bir de şarj süresine etkisi nedir
    Önümüzde ki bir iki aya geleceğini düşünüyorum.

Şarj olayını henüz test edemedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 6 ya yüz tanıma gelmemiş. En büyük hayal kırıklığı bu. Diğer şeyler makyajdan ibaret. Kamera düşük ışık performansı falan hiçbir şey yok.

• Kamera ekran kapalıyken ses tuşu ile foto çekme kaldırılmış :(

• Son kullanılan uygulamalar bölümü pek hoş olmamış. Eski sürüm daha güzeldi. Sürüme uygun tema bulamıyorum. Ayrıca fotoğraf ya da kişi silerken garip bir ses geliyor. Bunu nasıl çözeriz?

Birde bu ekrqn içinde ekran olayı nasıl oluyor, çözemedim

• gerçekten son kullanılan uygulamalar kısmının ırzına geçmişler bide kilit açma ve kilitleme sesi o nedir yahu iphonedan mı çaldınız

edit : kilit ekranında bildirim niye göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 21 Eylül 2018; 13:35:14 >
  • Geçmez olaydım 9.5.2 on numaraydı, 10.0.1 e geçtim pişman oldum. Uyumlu tema bile yok, bildirimler kilit ekranında başlık yada simge olarak göstermiyor, yukardan açılan bildirimler hepsi aynı renk ve yazı halinde hangisi ne anlaşılmıyor, ekran kilitliyken kamera açılmıyordu (çocuklar felan oynayamıyordu) şimdi kamera açılıyor çok gereksiz olmuş keşke geri dönebilsem...

Hızlı çekim (ekran kapalıyken ses tuluyla foto yada video çekme) olayı gitmiş vay arkadaş mevcut şeyi neden kaldırıraın ki 😠

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 21 Eylül 2018; 13:20:32 >
  • Bi önceki sürüme nasıl dönülür ya.. Telefon yavaşladı arka plan uygulamalarını şaak diye siliyordu şimdi takılıyor, bildirim olayı ise hala felaket😭

• 1 saatlik twitter ve chrome gezintisinsde %21 şarj gitti çok hızlı tüketiyor 😱

• Ekran kilidi aktifken yukarıdan bildirim ekranı indirilemiyordu eskiden şimdi iniyor! Wifi, mobil veri kapatıp açılabilir. Bildirim ekranını indirmeyi kapatmayı bulamadım.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Öyle bir özellik yok çünkü..

• Havzali kullanıcısına yanıt
    Miui 10 öncesi sürümlerde vardı. Ekran kilidi varken mobil veriyi kapatabiliyorlar.

• Telefon red mi note 4. Miui 10 indirdim ekran bölme çalışmıyor . bilgisi olan var mi

• Simgelerin boyutunu büyültmemiz mümkün mü acaba? Nereden yapabiliriz bulamadm? Cihaz Redmi Note 4

• taskaya T kullanıcısına yanıt
    bende max var bende de üste sürüklenmiyor ama uygulamaya basılı tutunca menü açılıyo ordan bölebiliyon üstüste iki kutucuk resmi çıkıyo

• cihaz redmi note 5 1 hafta oldu alalı direk güncelleme geldi ama hemen güncellemedim 9.5 olarak kullandım biraz ama bi sabah baktım kendi kendine yüklemiş miui10. ve ilk izlenimim gerçekten şarj çok olmasa da eskiye nazaran hızlı gidiyor gibi geldi. yüz tanıma gelmiş evet bölge değiştirmeden onu da yaptım. bakalım ben genel görünüünü temayı falan beğendim iphone a benzemiş evet ama güzel bence şu batarya işi de eskisi gibi 2 veya 2.5 gün gider umarım. normalde sabah fulken bu saatlerde 70 falan kalırdı şimdi 50 kaldı.
  • Bende hava durumu uygulaması güncelleme yapmıyor
    Uygulamayı açıp şehirleri sağa - sola kaydırınca güncelliyor
    3 tane şehir yüklü
    -------------------------
    Bir de kilit ekranına hava durumu bilgisi eklenmiyor.
    Redmi6 - Miu 10.2.3
  • Adam gibi yeni güncelleme gelmeli artık. Xiaomi maalesef çok geri kalıyor. Nitrogen OS gibi falan çok özelleştirilme içeren bir sürüm şart. Root be bootloader olayı da yeni sürümde default gelmeli. Tek tuşla açılıp kapanmalı. Bir de Recovery olmadan telefona herhangi bir Rom eklenip sistem üzerine kurulabilmeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.