Şimdi Ara

mitsubishi lancer (köpek balığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu araba niye satmadı hiç tutulmadı iyi degilmi?

• üzerinde vw logosu olmadığı için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

üzerinde vw logosu olmadığı için :)

Ford logosuda güzel olurdu.
  • donanım olarak az. motor olarak iyi değil. tipi bence güzel değil. ve çok sade bir araç. bunlar bi kısmı sayılcak daha çok şey var.
  • teknik özellikleri ve donanımları:http://www.kopekbaligikarayacikti.com/specifications1_tr.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugsaban

donanım olarak az. motor olarak iyi değil. tipi bence güzel değil. ve çok sade bir araç. bunlar bi kısmı sayılcak daha çok şey var.
    donanımı mı az? yok artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jeep Avenger vs Kia Niro EV
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mitsubishi piyasada tutulan bir marka deil.fiyat politikaları da nasıl olsa satarım,çok satmasam da olur mantığında olduğu için rağbet görmedi.iç mekanın sadeliğinden ve iç mekanın kaliteli olmadığından dem vuruldu forumlarda.iç mekan bence çok şık ve söylenildiği gibi de kalitesiz değil.donanım olarak çoğu markadan iyi.buna rağmen niye tutulmadı derseniz fiyat ve bizim mantıksız tutuculuğumuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

doğru, çünkü alman markası özelliklerini taşımıyor...

Evet japon markası özelliklerini taşıyor lancer gayet karakteristik bir araç ve oldukça güzel ayrıca çoğu C sınıfında olmayan diz hava yastığını standart sunmasıda çok güzel bişey.Ülkemizde hakettiğini bulamayan araçlardan biri daha Lancer.

Ayrıca alman markası özelliklerini taşıyınca noluyor?Sadece almanlar mı araç üretmesini biliyor?O zaman sadece onlar üretsin diğerleri boşuna uğraşmasın her mesajınızda alman araçlarını övmekten vazgeçebilirsiniz bence.

• hitler bugünleri görebilseydi keşke...
  • Bizim arkadasin basicline polosuna her bindigimde aklima gelir bu tip sorular tek bardak tutucusu standart oldugunu gördügümde öteki opsiyon zannedersem ...
  • Konya da Arttı Son Günlerde Ama O Aracın Alternatifleri Fazla Olduğundan Pek Tutmuyor Bence...
  • quote:

sevgili arkadaşlar,

mevzu yine "vw ve diğerleri"ne doğru yol alacak gibi görünüyor...alıntısını yaptığım yazımdaki :) bu potansiyele işaretti...aslında ben o yazıyı http://www.buyukbeyazkopekbaligi.com/pist/default.html linkindeki detaylardan sonra yazdım...ben ki özellikle Mitsubishi haberlerini takip eden biri olduğum halde yarın yapılacak bu organizasyondan bu akşam tevafuken haberdar oldum....o yüzden aracın donanımSIZLIĞI (!) hakkında yazılan talihsiz yazılara da kızamıyorum...DOĞUŞun elinde EVO gibi bir EFSANE olacak ve bunu linkteki gibi bir organizasyonla halka arz edecek de TV izleyen bir vatandaşın haberi olmayacak...Mitsubishinin talihsizliği SABANCI bünyesinde olmak başka bir şey değil...VW markasına dil uzatmak haddime değil, zaten burada hiç kimse VWye dil uzatmıyor...hedef her zaman Doğuş oldu,oluyor...ama n yapalım ki Doğuş bu işi iyi biliyor...

saygılarımla...

• konu bir yana gitmiş lancer bir yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KILIÇ -- 24 Ekim 2009; 21:19:01 >
  • Türkiye kotası yıllık 1500 taneymiş o yüzden yollarda çok görülmemesi normal ama yinede ben görüyorum yollarda baya hepside modifiyeli oluyor
  • evo adamı lancerdan soğutuyor.ya evo ya hiç dedirtiyor insana
  • ülkemizde araç almaya korkuyoruz neden
    ikinci eli olması gerekiyor neden vergi yükü fazla tekrar satarken zarar çok oluyor
    tüm araçlar için olsa da bazı araçlar daha sıkıntılı oluyor
    örneğin
    aynı fiyata
    mitsubishi
    toyota
    mazda
    vw
    honda
    skoda alalım
    2 yıl sonra satılığa çıkaralım
    vw-toyota-honda =daha az değer kaybı ve daha çabuk satım süresi
    diğerleri daha çok değer kaybı ve daha uzun satım süresi
    yanlışsam yanlışımı kabul ederim araç satımı tutulması multifaktöriyel
  • evet 2.eli uygun yakıt 1.5 110bg motor yakıt tüketimi nasıl acaba
  • Eğer 1299cc ve altı dizel bir motor seçeneği olsaydı bu aracın varya en yakın mitsubishi lancer fabrikası türkiyeye çalışırdı emin ol. Ama gel görki benzin olmuş 3.5 TL neden alsın millet benzinli aracı. Diyeceksinki LPG taktırır biner. Bende derim ki yuh artık sıfır aracada LPG takılması saçma olur. Ayrıca illa param çok benzin tüketeceğim diyenler için bu ülkede HONDA CIVIC var. Zira Hayat bittiği noktada Vtec başlar arkadaşım. :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Lancer Modellerinde bu gün itibari ile kampanya fiyatları başladı,fiyatlar istenen rakamlara indi.
    Umarım belirttiğim rakamlara da artık itiraz edilmez, bayram üstü Mitsubishi'ler sokaklarda artar

Lancer 1.5 Inform MT 27.500 YTL
    Lancer 1.5 Inform AT 29.500 YTL
    Lancer 1.5 Invite MT 30.500 YTL
    Lancer 1.5 Invite AT 32.500 YTL
    Lancer 1.8 Intense CVT 39.900 YTL

mitsubishi yıldızlar otomotiv aralık ayı bayii indirim kampanya fiyatları...

irtibat:

Murat KARA
    Satış Şefi
    Mitsubishi Yıldızlar Otomotiv
    Halkalı Küçükçekmeceİstanbul
    533 463 57 88
    murat.kara@temorg.com

iyi çalışmalar...

Bu fiyatlardan 2008 Aralık ayında 2 tane arkadaşım tavsiyemle İnvite modelini aldı.Şu an gayet memnunlar.Arabayı ben de kullandım gayet güzel.Hatta sürünce; keşke Mazda 3'ü almamış olsaydım demiştim.
    Böyle uygun fiyatlar olursa satar,şimdiki fiyatlarla çok zor.Aralık ayında bunları görmek istiyorum..

1.5 INFORM MT 41.018 38.593
    1.5 INFORM AT 43.666 41.241
    1.5 INVITE MT 45.229 42.804
    1.5 INVITE AT 47.879 45.454
    1.8 INTENSE CVT 57.924 55.092

İlk yazanlar liste,yanındaki kampanyalı fiyatı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.