Şimdi Ara

mitsubishi colt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır araba almayı düşünüyorum.mitsubishi colt hakkında düşünceleriniz nedir.

• dostum sen cebinin düşmanımısın adam gibi bişey alsana hem uzak dogu arabalarının bakım giderleri haddinden fazla sana cok yük olur bu araba bence clio-3 grande punto ve corsa bak hangisini beğenirsen onu al...
  • Autoshowda ilk defa inceleme şansım oldu.

İçi geniş ve donanımlı sayılır. Fiyaatıda çok uygun.

Beğendiysen hiç kaçırma , ben çok beğendim...
  • bendede hem donanın hemde teknik bakımından güzel bir araç eğer sen beğeniyorsan al uzak doğu arabası ama araba gibi araba
  • araca bu gün baktım. oldukça güzel özellikle çok ferah bir araç. bence kendisinin bir karizması var. içi çok güzel fonksiyonel özellikleri car. donanım gibi şeylerle uğraşıp insanı sinir etmiyor zira herşey üzerinde geliyor. arka koltuklar çok iyi düşünülmüş benim çok hoşuma gitti. benim bu gün aldığım fiyat 25.000 ytl. bu fiyat düz vites 1.3 motor ınvite modeline ait. opak renk.mitsubishi motor ve dayanıklılık konusunda oldukça iyidir.bence önce senin içine sinmesi lazım...
  • birisi colt mu dedi ?

hemen standart bilgilerle konuya başlayayım.

mitsubishi colt mercedes-mitsubishi ortak üretimi olan bir araçtır. hollanda da nedcar tesislerinde üretilmektedir. mercedes smart for four ile aynı motor,şanjıman,yürür aksam,elektronik aksam,ve şasiyi kullanmaktadır. yüzde 60 tan fazlası mercedes parçasıdır yani.

şu an sıfır olarak 1.3 invite benzinli ve 1.5 d.id dizel inform seçenekleri sunulmakta. her iki motor içinde AMT kodlu tork konvertörü olmayan manuelinden daha az yakıt tüketen 6 ileri tiptronik şanjıman ile sunulmakta. 6 ileri 1 geri vitesi var yani.

1.3 invite benzinlinin nin standart donanımı:

4 airbag (sürücü yolcu ön ve sürücü yolcu yan hava yastıkları)

abs+ebd

otomatik klima

elektro-hidrolik hıza duyarlı direksiyon sistemi

elektrikli-ısıtmalı yan aynalar

yol bilgisayarı

hıza duyarlı silecekler (araba hızlandıkça daha hızlı çalışmaya başlıyorlar)

cd player+rds radyo+6 hoparlör

soğutmalı torpido gözü

5 adet bardaklık

yeri değiştirilebilen küllük(ben evde bırakıyorum)

hem sürücü hem yolcu tarafı tek dokunuşla açılabilen sıkışma güvenlikli ön camlar

aliminyum alaşım jantlar+bridgestone turanza lastikler (lastikçide 200 ytl tanesi)

çok geniş iç hacim.

yatabilen/çıkabilen/ön koltuklar gibi kayabilen arka koltuklar

öne yatabilen ön yolcu koltuğu( uzun bir şey taşımak gerekirse diye)

3 yıl teknik garanti

12 yıl paslanmazlık garantisi

sabancı güvencesinde ( temsa)

donanımları kabaca bunlar.

motoruna gelecek olursak;

1332 cc, üstten çift egzantrikli, değişken subap zamanlamalı( hondadaki vitec, mitsubishide mivec diye geçmekte)95 beygir güç,125 nm tork üreten mercedes-mitsubishi üretimi motoru var. kuvvetli ve ekonomik bir motor.

şehir içi klima açık yakıt tüketimi 20 ykr/97oktan/km, 7-7,5 litre/100km ye denk gelmekte.

45 litrelik deposuyla her seferinde 600 km yi geçiyorum şehir içi.

şehir dışı 800 km yi geçen arkadaşlar var. ben daha çıkamadım şehirdışına.

çok seri bir araç. içinde kaç kişi olduğuna bakmadan rahat rahat yokuş yukarı araba sollayabileceğin bir araç yani.

tavsiyem 6 ileri AMT şanjıman ile almanız. motor ile çok uyumlu bir şanjıman.

ncaptan 2 havayastıklı modeli 4 yıldız almış. bu değer vw polo ile aynı. sağlam bir araç yani 4 havayastıklı olanı belki 4.5 yıldız alabilirdi.

standart bilgiler bunlar . ek soru olursa sorabilirsiniz.

ben otomatiğini 26000 e bırakıyorlar diye duydum ama 2 hafta önce idi.

ben 2005 aralıkta aldım 17000 km oldu. hiç bir teknik arıza vb yaşamadım.

bakımları 15000 de bir.

400 usd karşılığı garantisi 5 yıla çıkartılabiliyor.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 16 Kasım 2006; 0:25:12 >

• Herkes arabasını şu şekilde bi review etse bizde bilsek ne nedir :)
    quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

birisi colt mu dedi ?

hemen standart bilgilerle konuya başlayayım.

mitsubishi colt mercedes-mitsubishi ortak üretimi olan bir araçtır. hollanda da nedcar tesislerinde üretilmektedir. mercedes smart for four ile aynı motor,şanjıman,yürür aksam,elektronik aksam,ve şasiyi kullanmaktadır. yüzde 60 tan fazlası mercedes parçasıdır yani.

şu an sıfır olarak 1.3 invite benzinli ve 1.5 d.id dizel inform seçenekleri sunulmakta. her iki motor içinde AMT kodlu tork konvertörü olmayan manuelinden daha az yakıt tüketen 6 ileri tiptronik şanjıman ile sunulmakta. 6 ileri 1 geri vitesi var yani.

1.3 invite benzinlinin nin standart donanımı:

4 airbag (sürücü yolcu ön ve sürücü yolcu yan hava yastıkları)

abs+ebd

otomatik klima

elektro-hidrolik hıza duyarlı direksiyon sistemi

elektrikli-ısıtmalı yan aynalar

yol bilgisayarı

hıza duyarlı silecekler (araba hızlandıkça daha hızlı çalışmaya başlıyorlar)

cd player+rds radyo+6 hoparlör

soğutmalı torpido gözü

5 adet bardaklık

yeri değiştirilebilen küllük(ben evde bırakıyorum)

hem sürücü hem yolcu tarafı tek dokunuşla açılabilen sıkışma güvenlikli ön camlar

aliminyum alaşım jantlar+bridgestone turanza lastikler (lastikçide 200 ytl tanesi)

çok geniş iç hacim.

yatabilen/çıkabilen/ön koltuklar gibi kayabilen arka koltuklar

öne yatabilen ön yolcu koltuğu( uzun bir şey taşımak gerekirse diye)

3 yıl teknik garanti

12 yıl paslanmazlık garantisi

sabancı güvencesinde ( temsa)

donanımları kabaca bunlar.

motoruna gelecek olursak;

1332 cc, üstten çift egzantrikli, değişken subap zamanlamalı( hondadaki vitec, mitsubishide mivec diye geçmekte)95 beygir güç,125 nm tork üreten mercedes-mitsubishi üretimi motoru var. kuvvetli ve ekonomik bir motor.

şehir içi klima açık yakıt tüketimi 20 ykr/97oktan/km, 7-7,5 litre/100km ye denk gelmekte.

45 litrelik deposuyla her seferinde 600 km yi geçiyorum şehir içi.

şehir dışı 800 km yi geçen arkadaşlar var. ben daha çıkamadım şehirdışına.

çok seri bir araç. içinde kaç kişi olduğuna bakmadan rahat rahat yokuş yukarı araba sollayabileceğin bir araç yani.

tavsiyem 6 ileri AMT şanjıman ile almanız. motor ile çok uyumlu bir şanjıman.

ncaptan 2 havayastıklı modeli 4 yıldız almış. bu değer vw polo ile aynı. sağlam bir araç yani 4 havayastıklı olanı belki 4.5 yıldız alabilirdi.

standart bilgiler bunlar . ek soru olursa sorabilirsiniz.

ben otomatiğini 26000 e bırakıyorlar diye duydum ama 2 hafta önce idi.

ben 2005 aralıkta aldım 17000 km oldu. hiç bir teknik arıza vb yaşamadım.

bakımları 15000 de bir.

400 usd karşılığı garantisi 5 yıla çıkartılabiliyor.

hayırlı günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lancer lpg
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mitsubishi yukarıda saydığın markaların hepsinden daha masrafsız ve daha uzun ömürlüdür.

öyle ota çöpe arıza çıkarmazlar Japonlar. Bunu da herkes bilir ama...

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

dostum sen cebinin düşmanımısın adam gibi bişey alsana hem uzak dogu arabalarının bakım giderleri haddinden fazla sana cok yük olur bu araba bence clio-3 grande punto ve corsa bak hangisini beğenirsen onu al...
  • zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Şu sırada b segmentinde alınabilecek en iyi fiyat/performans.
    Kaçırma.
  • Megane II arabamı almadan önce izmirde eren otomotivde tek kapı 2006 model tiptironik+full daha 6000 km de sıfır sayılabilecek bir Colt gördüm.Kırmızı renkti ve araba çok hoşuma gitti.Fiyatta 19.500 ytl idi.Almaya meğilliydim ama 2.el ve yedek parça oalyı beni korkuttu.Bunları göz ardı edebileceksen çok hoş bir araç
  • slm arkadaşlar 2 yıldır kullanıyorum motor dehşet süper yakıt akıllara zarar evet parça fiyatı
    ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM İNANILMAZ UCUZ İTHAL BİR ARA İÇİN MİTSUBİSHİNİN çok satılmasını istediğinden dolayı ucuz tutuğuı bir araç ve
    ülkemizde yedek parça olayından dolayı kimse yanşmıyor aldım memnunum yine alırım ve lancer ı bekliyorum yede parça ucuz diye 1. yılında motor arızası malzeme kalitesizliği ve işçilikaafıyla uğraşamam 4 yıl bineceksen düşünme al
    15 bin bakımı 130 ytl ki bu fiyat çok uygun bir fiyat ithal araba için parça fiyatı 100 ytl orjinal amortisörleri buda orjinal olan bir parça için gayet ucuz karşılaştırın
    woksvagen den ucuz hondadan ucuz mazdadan ucuz daha ne olsun kardşi insanlar avrupa satış rakamlarına bir baksınlar

2004 yola çıkmış bir colt hala yeni çıkan clio III ve Grande Punto ile hemen aynı sayıda satıyorlar araştırınız saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.