Şimdi Ara

mitsubishi lancer invite 1.5 alıyoruz tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıymetli bir abim Silivriden sahibinden biri ile anlaşmış.hafta sonu araba başında görüşülecek.araç 2010 model donanıma ek olarak navigasyon ve body kit yapılı imiş.Söylediğine göre sorunsuz kazasız vs.acaba bu aracı kullananlar veya yakından tanıyanlar + ve - yönlerini yazabilirler mi?

• Body kit derken icinde tamponlarda varmi? Bazen kazali araclari body kit yaparak gizliyorlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Body kit derken icinde tamponlarda varmi? Bazen kazali araclari body kit yaparak gizliyorlarda.

araç full yanlar, arka, ön tampon body kit varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Body kit derken icinde tamponlarda varmi? Bazen kazali araclari body kit yaparak gizliyorlarda.

araç full yanlar, arka, ön tampon body kit varmış.

Bi ustaya gosterin derim,kaputta vs. Boya varmi baksinlar.

• 30-32bin tl civarı ise değerlendirilebilir.
    yakın arkadaşım 2 yıldır kullanıyor. içi bej rengi.
    7bin km de almıştı,
    lpg de taktırdı.
    2 gün de ben kullandım ,
    bence corolla ve civic den aşağı kalmaz.
    çok keyifli bir araç,
    arkadaşım da çok memnun fakat otomatik vites ihtiyacı nedeniyle satacak.
  • Evo kit takılmışsa sökülen eski parçalar elbette vardır yoksa ben şüphe duyarım.

• teşekkürler arkadarşlar, aracın olumlu ve olumsuz yönlerini tartışabilir miyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 6 Haziran 2013; 22:38:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu segmentte tercih edilebilecek en son model bence. Piyasası yerlerde, kalitesi düşük.O paralara farklı alternatifler var. Cruze gibi, Astra sedan gibi, Jetta gibi.2010 olmasada 2008-2009 alınır paşa paşa binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu segmentte tercih edilebilecek en son model bence. Piyasası yerlerde, kalitesi düşük.O paralara farklı alternatifler var. Cruze gibi, Astra sedan gibi, Jetta gibi.2010 olmasada 2008-2009 alınır paşa paşa binilir.

yorumunuz için çok teşekkürler, yarın konuyu kendisine okutacağım o yüzden bu konuyu açtım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu segmentte tercih edilebilecek en son model bence. Piyasası yerlerde, kalitesi düşük.O paralara farklı alternatifler var. Cruze gibi, Astra sedan gibi, Jetta gibi.2010 olmasada 2008-2009 alınır paşa paşa binilir.

yorumunuz için çok teşekkürler, yarın konuyu kendisine okutacağım o yüzden bu konuyu açtım

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Araç güzel ancak 1.5 dan uzak durun 1.6 sı canavar.

• OLUMSUZ YÖNÜNÜ GÖRMEDİM,
    MARKANIN AMİRAL GEMİSİ,
    toyota denince corolla,
    honda denince civic
    MİTSUBİSHİ denince akla Lancer gelir.
    emsali corolla ve civic 35-40bin tl iken lancer 30bin tl civarında alınabiliyor.
    sıfır alınmayacağı için tavsiye ediyorum,
    yoksa tabiki 45-50bin tl ye yeni corolla(1-2 ay sonra gelecek). ve yeni jetta-octavia daha iyidir.
    ama cruze ve eski astra; Lancer'in yanına bile yaklaşamaz.
  • İç tasarım dışında güzel bir araç
  • Oynanmışsa sağı solu benım içime sinmiyor çok temizi var yapacaksam kendim yaparım
  • Bazı bayilerde halen 2011 modellerin mevcut olduğu söylenmişti, gerisini siz düşünün.
  • çok sevdiğim alınası bir araç.Forumda görkemuse nickli arkadas bu aracı kullanıyor.Detaylı bilgi alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bazı bayilerde halen 2011 modellerin mevcut olduğu söylenmişti, gerisini siz düşünün.

Fiyat indirimi yapmadıkları için. Değerinin üstünde satılacak şeyler uzuuuuun vadede satılmaya mahkumdur.
  • Ben uzunca bir süre kullandım. Kalitesiz denmiş ama kalitesiz diyen kişilerin aracı gördüklerini bile sanmıyorum.

Mivec motoru, sürüş kalitesi ve lpg olmasa dahi aşırı düşük yakıt tüketimi var. İç mekanı çok çok geniş, tasarımı şahane.

Eksileri; yol sesi biraz fazla, kaportası biraz ince ama sürücü kabini güçlendirilmiş, dolayısıyla ncap ten tam puan aldı diye biliyorum. Onun haricinde eliştirebilir yanı yok, tasarım gibi konularda beğeni meselesi...

özetle alıp binilecek araba.

• quote:

Kıymetli bir abim Silivriden sahibinden biri ile anlaşmış.hafta sonu araba başında görüşülecek.araç 2010 model donanıma ek olarak navigasyon ve body kit yapılı imiş.Söylediğine göre sorunsuz kazasız vs.acaba bu aracı kullananlar veya yakından tanıyanlar + ve - yönlerini yazabilirler mi?

Fiyatı alalım öncelikle.
    Lancer bugüne kadar problem çıkarmamış,motoru lpg ye uyumlu,şık bir tasarıma sahip,güzel bir model.
    Uygun bir fiyat aralığında gayet tercih edilir.
    Yalnız oynanmış arabaya çok dikkat etmek gerekir,eğer zevk için yapıldı ve güzel olduysa tamam,ama kazalı çıkarsa işte o zaman hapı yutarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Kıymetli bir abim Silivriden sahibinden biri ile anlaşmış.hafta sonu araba başında görüşülecek.araç 2010 model donanıma ek olarak navigasyon ve body kit yapılı imiş.Söylediğine göre sorunsuz kazasız vs.acaba bu aracı kullananlar veya yakından tanıyanlar + ve - yönlerini yazabilirler mi?

Fiyatı alalım öncelikle.
    Lancer bugüne kadar problem çıkarmamış,motoru lpg ye uyumlu,şık bir tasarıma sahip,güzel bir model.
    Uygun bir fiyat aralığında gayet tercih edilir.
    Yalnız oynanmış arabaya çok dikkat etmek gerekir,eğer zevk için yapıldı ve güzel olduysa tamam,ama kazalı çıkarsa işte o zaman hapı yutarsınız.

33bin liraya anlaşıldı, dediğiniz gibi lpg taktırmayıda düşünüyor araba orjinal, plaka açıktı sorgulandı ve anlaşma yapıldıktan sonra sahibinden sitesinden ilan kaldırıldı.eski tamponlar yokmuş ama aracın ilk sahibi ve plaka açık herhangi bir hasar vs görünmüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.