Şimdi Ara

mıtsubıshı lancer ıcın yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2007 mıtsubıshı lancerım var 1.6 98 hp 150 torku var bu aracı nasıl guclendırebılırım chıp eksatrık yada baska ne yapılabılır yardımcı olursanız sevınırım aıle ıcın cok hantal sayılmaz ama bıraz daha serı olsa daha ıyı olur gıbıme gelıyor

• Hocam chip için yaklaşık 700 Tl paraya ihtiyacın olacak. Ortalama 12 hp ve 14 nm tork vaat ediliyor.Ayrıca headers filtre ile felan da 5 hp güç alabilirsin.Toplamda 2500 TL yi bulan işlemler sonucu sana yaklaşık 15-20 hp gelir.Aracın da lpg yoksa hiç bulaşma derim.O beygirleri kullanamadıktan sonra hiçbir anlamı yok.Aracın ECU su microchip işlemci yani üzerine yazılamıyor fakat Türkiyede yapan birileri var.Araştırısan bulurum.Yada büyük yazılım şirketlerinin hazır chiplerinden birini sipariş etmen gerekecek.
  • Ayrıca sahibi olduğum için iyi biliyorum.Bu aracın performansı törpüleyen tek şey üst devirlerdeki inanılmaz tork kaybı.4000-5000 arası gerçekten iyi gidiyor fakat 6000 e doğru çok nazlanıyor ve 6000-6300 arası resmen sürünüyor araç.üst devirlerde tork artışı sağlayacak modifiye işlemleri sonucunda zaten rahatlıkla 125 dolaylarına ulaşır.
  • aracımda brc lpg var bende ınternette arastırıyordum yurt dısında 500 euroya 10-15 hp be 30-40 tork verdıgını soyleyen bır chıp fırması var ama bu degerler ne kadar hıssedılır olur bılemıyorum 2500 lıra ıcın bu degerler bıraz az degılmı sencede acaba farklı uygulamalarda varsa yada daha uygun modıfıyeler varsa yardımlarını beklıyorum
  • Chiple 30-40 nm tork resmen aldatmaca. Chip sonrası aracın 4000 devirde 150 nm olan torku ortalama 162 nm olur. 5000 devirdeki 140 nm torku ise 160 nm felan olur ki bu da 112 hp civarı demek oluyor.Fakat dediğim gibi performanslı kullanımda ciddi farklar için egzoz ve filtre şart.Sadece chip genelde max tork devirlerinde hissettirir kendini. Aracınız şuan 100 km de kaç litre lpg tüketiyor?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.