Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.5 yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
29.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lancer 1.5 almak istiyorum fakat bazı yerlerde 1.5in, lancer kasasını yakıt tüketimi bakımından kaldıramayacagını onun yerine 1.6 almam gerektiğini söylüyorlar.

Lancer 1.5 in yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan, arabayı kullanan varsa bi yardım etsin...

Bilgili arkadaşlar olaya bi el atarsanız sevinirim.

• şehir içi 8.2 şehir dışı 5.4lt. Fabrika verisi
  • Hic alakasi yok yakit tuketimi bakimindan kaldiramamak ne demek? 1.5 ile 1.6 lancer asagi yukari ayni yakar. 1.6 euro5 ve yeni motor olmasindan dolayi daha makul.
  • yani lancer kasası 1.5 motoru 1.6ya göre daha çok zorlayacağı için daha çok yakar diyorlar. ....
  • ne kaldırmaması
    109hp araçtan bahsediyoruz

passat ta 102hp
    koca zafira da 105hp lik motorlar
    size onu diyenlere bunları söyleyin.

bu arada 2009 lancer satıyoruz 2.el düşünüyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqbahar

yani lancer kasası 1.5 motoru 1.6ya göre daha çok zorlayacağı için daha çok yakar diyorlar. ....

Beygin-agirlik orani normal. COk yakma gibi bir durum yok. Yakit konusunda 1.5'i de sinifinda liderdi, 1.6 da lider.
  • banada kasa ağırlığına oranla biraz motor kuvvetsiz gibi geldi.Eğer basılmassa çok az yakabilir fakat biraz performans merakınız varsa gaza basarsınız buda yakıtı artırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 yakıt tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel konu arkadaşlar şehir içi 8.2 demiş arkadaş, öyle ise gerçekten fazla . 1.6 için 5.9 diyolar 1.5 için 8.2 olmaması lazım
  • 8.2 fazla mı fabrika verisinden yukarda yakar muhtemelen 9-9.5 civarı
  • Lancer kullanmadım ama yeni lancerin 1.5 motorlu versiyonun oldukça ekonomik olduğunu çok duymuştum.
  • 1.5 gayet yeterli kesinlikle öyle bir şey yok satmadan önce 7.6 civarı bir ortalama vardı ha tabii imkan varsa 1.6 almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

8.2 fazla mı fabrika verisinden yukarda yakar muhtemelen 9-9.5 civarı

Ben daha fabrika verisinden 0.1 litre fazla yakan Mitsubishi görmedim ayrıca 2010 1.5 modellerin fabrika verisi 7.9 dur. Egzosta ve bir parçada daha iyileştirmyle sağlanmış bu veri.

Düzeltme : 6 aydır Ankara şehir içi trafiğinde, trafiğin durumu ne olursa olsun 7.4 litreden yukarısını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 7 Ağustos 2011; 2:11:29 >
  • bu aracı alırsam fiat fiorionun yakıt durumuyla karsılastırdıgımda ne kadar zarar ederim..

eski arabam fiat fiorino
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Ben daha fabrika verisinden 0.1 litre fazla yakan Mitsubishi görmedim ayrıca 2010 1.5 modellerin fabrika verisi 7.9 dur. Egzosta ve bir parçada daha iyileştirmyle sağlanmış bu veri.

Düzeltme : 6 aydır Ankara şehir içi trafiğinde, trafiğin durumu ne olursa olsun 7.4 litreden yukarısını görmedim.

valla arkadaşım bende şehir içinde fabrika verisi altında yakan araç görmedim diyeyim özellikle büyük şehirlerde

• lancer 1.5,passatın 102'lik 1.6'sı ile aynı yakıyor,passat kadar iyi gitmiyor,bizzat kendim denedim uzun yolda ikisini de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

lancer 1.5,passatın 102'lik 1.6'sı ile aynı yakıyor,passat kadar iyi gitmiyor,bizzat kendim denedim uzun yolda ikisini de...

Skandal bi yorum
    Hani sadece Lancer sahibi biri sana yok olmaz dese
    bilmeyen biri klasik atışma der geçer

Malesef çalıştığım şirkette
    2006 Seat Leon 1.6 102hp ( passat ile aynı motor passatdan daha hafif )
    2009 mitsubishi lancer 1.5 109 hp var

1.6 102 leon lancer önünde
    gerek performans gerek yakıt tüketimi konusunda
    diz çöker tövbe ister
    Ha hangisini alırsın diye sorsanız , Leon derim
    o ayrı bir konu
    Bunun yanında bahsi geçen passat ın 0-100 fabrika verisi 12.4sn Lancer ın 11.6sn

Bence siz bir uzun yol daha yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

lancer 1.5,passatın 102'lik 1.6'sı ile aynı yakıyor,passat kadar iyi gitmiyor,bizzat kendim denedim uzun yolda ikisini de...

Komik... İnsanları yanlış bilgilendirmeyin ne olur. Passat 1.6 mpi dan çok daha iyi gider çok ama çok daha az yakar 1.5 lancer.
  • quote:

quote:

İstanbul'a gel 9'un altına inmez o kardeş,fabrika verileri de yalan olur.Burası İstanbul.

• 1.6 performans ve yakıt olarak sizi üzmez.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

İstanbul'a gel 9'un altına inmez o kardeş,fabrika verileri de yalan olur.Burası İstanbul.

Akşam iş çıkışı trafiğine yakalandın mı çoğu dizelde benzinli araçların değerini yakalıyorsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.