Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.457
Cevap
21
Favori
1.036.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi çok sağol uğraşıp bulmuşsun, gerçekten güzel iş çıkarmış adam, ama ebay den getirtmekle neredeyse aynı fiyata yapıyor.
    Yine de bi arayıp sorucam en yakın zamanda teşekkür ederim.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2008 MITSUBISHI L200 185 HP
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProntoBasso

Abi çok sağol uğraşıp bulmuşsun, gerçekten güzel iş çıkarmış adam, ama ebay den getirtmekle neredeyse aynı fiyata yapıyor.
    Yine de bi arayıp sorucam en yakın zamanda teşekkür ederim.

Mert senin bu geniş dodiklerden kesin yaptırman lazım.Lastiklerin standart dodiklerden taştığı için yolda giderken lastikten aracına taş,çamur sıçrayabilir.Özellikle taş boyaya gelirse can sıkıcı bir durum olur.Benim lastiklerin bile içine çok taş giriyor,arac hızlanmaya başladımı çat çut sesler geliyor aracın altından.

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya--

Buda orjinali malum:

Sanırım kapı kollarına krom yapıp sis farlarını takınca daha bütünleşecek gibi.

Bugün servise verdim, 70bin bakım yapılıyor, aynı zamanda carbonclean +bor ve de makasdaki yapraklardan birini alacaklar. Drakeboxda henüz gelmedi ama bekliyorum.

• Aslında o fotodakide orijinal değil ama seninki bence çok güzel olmuş Bizim orijinallerden iyi duruyor.
    Bakımda yapılanları ve ücretini yazabilirmisin?
  • Gayet güzel olmuş.Güle güle kullanın.Yalnız bütünlüğü tamamlamak için krom ayna kapakları ve krom kapı kollarını takmak şart.Serviste krom ayna kapaklarının led sinyalli olanları var ,ben geçen gün taktırdırdım hatta led sinyali parklara bağlattım gece amerikan arabası gibi duruyor.

Kazasız sürüşler

• Bu arada aracı ilk kez yetkili servis dışında servise götürdüm inanılmaz memnun kaldım yetkili servis olayı bitmiştir. İzmir'de Otolab, bosch yetkili servisi, İzmir'de olup ta aracına düzgün servis arayan herkese tavsiye edilir.

70 bin bakım
    yağ filtresi ....... 17 TL
    Hava filtresi ..... 21 TL
    Moto yağı castrol 15/40 7lt ..... 60 TL
    Periyodik bakım işçiliği ..... 50 TL
    Tüm hepsi + KDV

Ayrıca CarbonClean.....72 TL
    Bor Power..... 46 TL
    Bunlarda + KDV

Gerçi şirkete fatura kestirdiğim için KDV lerini zaten düşüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpunctum -- 20 Mayıs 2010; 20:41:48 >

Orijinalden alıntı: xpunctum

Bu arada aracı ilk kez yetkili servis dışında servise götürdüm inanılmaz memnun kaldım yetkili servis olayı bitmiştir. İzmir'de Otolab, bosch yetkili servisi, İzmir'de olup ta aracına düzgün servis arayan herkese tavsiye edilir.

70 bin bakım
    yağ filtresi ....... 17 TL
    Hava filtresi ..... 21 TL
    Moto yağı castrol 15/40 7lt ..... 60 TL
    Periyodik bakım işçiliği ..... 50 TL
    Tüm hepsi + KDV

Ayrıca CarbonClean.....72 TL
    Bor Power..... 46 TL
    Bunlarda + KDV

Gerçi şirkete fatura kestirdiğim için KDV lerini zaten düşüyorum.

fiyat çok uygun ama tavsiyem orijinal hava filtresi kullanmanız. maalesef 92tl
    Bahsettiğim krom kaplamayı serviste bulabilirsiniz, benim araçta var ama renginden dolayı belli olmuyor, senin aracı çok açacaktır.

• Ben de birkaç yerden 30.000 bakımı için fiyat aldım, sizce nasıl

İlknur oto 180 TL
    İlfer oto 230 TL
    Ulugöl (yetkili servis) 267 TL

Daha uygun fiyata çıkarmak mümkün müdür acaba ?

• quote:

Çok güzel olmuş güle güle kullan xpunctum, sis farlarını ebay den getirtebilirsin ben öyle yapmıştım.
    Kazasız sürüşler

Sis farlarının düğmesini nereye taktırdınız? Orjinal yerine uyumlu düğme bulmak mümkün oldu mu? Birde ebay de 80 dolar 55 dolarda kargo tutyor 135 dolar Türkiye'de 250 TL çok değmez gibi ebayden getirtmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpunctum -- 20 Mayıs 2010; 21:45:23 >

quote:

Çok güzel olmuş güle güle kullan xpunctum, sis farlarını ebay den getirtebilirsin ben öyle yapmıştım.
    Kazasız sürüşler

Sis farlarının düğmesini nereye taktırdınız? Orjinal yerine uyumlu düğme bulmak mümkün oldu mu? Birde ebay de 80 dolar 55 dolarda kargo tutyor 135 dolar Türkiye'de 250 TL çok değmez gibi ebayden getirtmeye.

Sislerin ayrı bir düğmesi yok,mevcut olan direksyonun solundaki far açma kolunu iki kere ileri ittirdiğinizde sisler yanacak

• quote:

quote:

Kazasız sürüşler

Ebay den gelen sis farının içinden ayrı bir düğme çıkıyor ayna ayar joystick inin yanında yeri hazır oraya takılıyor. Montaj kitapçığıyla kendiniz bağlantısını rahatlıkla yapabiliyorsunuz montaj için gereken tüm kablo tesisatı rölesi sigortası açma kapama düğmesi ve H3 tip far ampulleri setin içinden çıkıyor.
    Ben aldığım sıralarda Türkiyede sadece serviste vardı ve montaj hariç 600 lira para istemişlerdi, ben de ebay den aldım.

• meraba arkadaslar çoktandır gıremıyorum foruma derslerden dolayı
    Geçen hafta 80.000 bakımı yaptırdık 700 tl odedik bu fıyat 4*2 ıcın 4*4 lerde daha fazla olabılır fıyat

bıde motor yagını degıstırdıkten sonra bor aldık 45 tl ye moturun sesınımı azaltıyormus yag 10 bınde degısıyorsa 18 bınde degıstırıyorsun ama araba garantılı oldugu ııcın vaktınde degıstırıcezz
    30.000 bakımıda yanılmıyorsam gecen sene 130 tl ye yapmıstım suandada en fazla olacagı 180 olsun mert abi

captian nın yaptıgı gogus kaplamasıda baya guzel olmus malıyetını yazabılırmısın abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue__system

captian nın yaptıgı gogus kaplamasıda baya guzel olmus malıyetını yazabılırmısın abicim

Ben daha yeni hepsiburada dan sipariş ettim hafta başı gelecek, ürün oldukça kaliteki gözüküyor,Alman TÜV kalite belgeli, 5 yılda garantili, ayrıca ürün geldikten sonra yapıştırmadan koyar bakarım beğenmedim iade etme avantajım var. Aluminyum ve maun seçeneği var ben aluminyum olanı sipariş ettim, Netice itibarı ile orjinalide aluminyum . kargo dahil 90 TL linki:http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=259327&productid=otsv6240040900
    Burada da carbonu varhttp://www.hepsiburada.com/meric-mitsubishi-l-200-4x4-0807-aliminyum-torpido-kaplama-11-parca-870209/productdetails.aspx?productId=otm870209&categoryId=259327 75 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpunctum -- 23 Mayıs 2010; 7:15:44 >

• Arkadaşlar krom ayna kapağını 180 tl ye buldum (http://www.bystuning.com/x_bys-mitsubishi-l200-ayna-kapagi_4764.php?k_id=730&kn=%DD%E7++Ayna ), bana biraz pahalı geldi ama başka da bulamadım, sizce uygunmudur fiyat?

Bazılarımız ufak tefek değişikler, bazılarımız ise baştan yaratıyorlar araçlarını, yada yapmak isteyipte soru işareti kalanlarımız var...
    Önemli olan burda bilgilerimizi yaptıklarımızı yada yapmaya cesaret edemediklerimizi paylaştık...
    Maddi yönlerini, perfonmanslarını nasıl etkilediklerini... Ben burda araçımın özelliklerinde dış görünüşünde ses ve görüntü sisteminden yol tutuşuna dahil burdan çok fikir edindim. Tüm paylaşımcılara çook teşekkür ederim.

Ben aracımı pek asfalt dışına çıkarmadığım için genel özelliklerini asfalt amaçlı yaptım. Yol tutuşunu, yere olan iz düşümünü hatta yerden yüksekliğini bir çoğumuz artırırken, Ben daha yakın yapmayı tercih ettim.
    Şu varki ne yaptıydam bir türlü araçımın arkasını kaydıramıyorum artık

Kıç atma gibi yada dengesini kaybetme gibi bir durum kesinlikle yok... Bunu fabrika çıkışıyla kıyaslıyorum... Yoksa tabiki bir otomobil değil :) bir bmw, mercedes vs kıyaslamıyorum.
    Kendi sınıfında daha iyi yol tutuşuna sahip araç olmadığını söylemek isterim...

Genel olarak her yapım aşamasında resimler çekindim.

İçlerinden beğendiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum...

Burda güzel olan, yakıştırılan yada tersi gibi durumlarda fikir verir. Görüşlerinizi esirgemezseniz beni ve birçok ardaşa fikir vermiş olursunuz.
    Saygılarımla şimdi resimlere geçiyorum....

Burda ön alt koruma siyah renkteydi. Sprey boya ile ön tanpon rengine gümüş gri boyadım.

Burda ise boyamadan önceki temizlik aşamasındaki malzemeler. Gri sprey boya 2,50 TL :) sünger, bez, gazete ve birazcık bant

xenon ve sis farları (Beyaz) Park 4 ledli ışık

Heybetli farklı görüş açılarından :)

Ön kaput koruma, bagajın 3 tarafında koruma cekildi, yaklaşık 15 cm genişliğinde vede 5 cama en açık renkten çizilmez lazerli film

5 makastan ortadakinin çıkartılıp 4 makasa indirildi. Bu arada makaslar tek tek çekişle dövüldü, Şunu nutmayınka makine ile kasılan makaslar bir süre sonra 3-5 ay sonra eski haline sertliğine kavuşuyor. Fakat balyozla dövülen makaslar formunu değiştirmiyor ve hep aynı şekilde kalıyor. Makaslat dövülüp araç 3 cm düşürüldü Sadece arka tarafı düşürdüm.

Jant ve lastiklerini değişimi. Araçımı altıktan 50 km sonra dğeişime girdi. Direksiyon bariz olarak sertleşsede çok memnunum :) Hem yol tutuşundan hemde fren mesafesinden mükemmel oldu diye bilirim :))
    255/50/R20 109V lastikler roadstone. Lastikleri ilk aldığımda çok terettüt ediyordum. Adını duymamıştım. Fakat aldığım yer michlen ve good year bayisiydi. Bana bu lastiklerin kesinlikle ilerde sertleşmiyeceğini ve 60 bin km kadar garanti verdi. Epey konuştuk ve gerçekten memnun etti. Kesinlikle memnunum ve yolda ne ses veriyor nede yol tutuşundan ödün veriyor... Jantları konuşmayacağım bile :) ZINIK adı yeter sanırım :)
    Bu arada 4 lastiği takasta 700 tl verdim. Eski jantlar bende. İlerde ne olur ne olmaz diye vermedim...

Arka kromu özel olarak ankarada yaptırdım. Yeni kasalarda uzun olan krom kısa geliyordu ve hoşuma gitmedi. Bunu fabrikasından rica minnet ve birazda parasal olarak farkı verdikten sonra kromu neredeyse sonuna kadar uzattırdım...

• güzel paylaşım, emeğinize sağlık.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.