Bildirim
mitsubishi colt Double Din Uygulama

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hayırlı olsun hocam fiyat ne kadar tuttu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RTE Çıkmayaymış iyiydi. Neyse hayırlı olsun
bu arada monster hayranlığı var mı sende de yeşil renk iyi olmuş -
JVC KW-AVX900 çalarım zaten vardı ama şuanda türkiye fiyatı 3000 tl ye yakın
Mitsubishi Colt aracım için türkiyede double din çerçeve bulamadım tüm aramalarıma rağmen
en sonunda ebaydan satın aldım ingiltereden geldi 3 günde posta ileonunda fiyatı 47 Dolar
maliyeti böyle tabi kapı içlerine takılan komponentleri ve woofer ı saymıyorum. bu arada çok teşekkürler inşallah güle güle kullanırım.
yeşil ışık işine gelince iç aydınlatma seviyorum ben araçta daha önce polo aracım vardı ondada iç aydınlatma gösterge rengi idi.
fakat monster hastalığı nedir onu tam anlayamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: harunurgen
Mitsubishi Colt aracım için türkiyede double din çerçeve bulamadım tüm aramalarıma rağmen
en sonunda ebaydan satın aldım ingiltereden geldi 3 günde posta ileonunda fiyatı 47 Dolar
maliyeti böyle tabi kapı içlerine takılan komponentleri ve woofer ı saymıyorum. bu arada çok teşekkürler inşallah güle güle kullanırım.
yeşil ışık işine gelince iç aydınlatma seviyorum ben araçta daha önce polo aracım vardı ondada iç aydınlatma gösterge rengi idi.
http://www.wallpea.com/wp-content/uploads/2013/06/Monster-Energy-HD-Wallpaper.png
linki atıyorum resim olarak atarsam çok büyük çıkıcak
-
quote:
Orijinalden alıntı: harunurgen
Cerceveyi hangi kullanicidan ve kinkten aldiniz hatirliyor musunuz? Bende double din cerceve ariyorum ama bulamadim bi turlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X