Şimdi Ara

Mitsbishhi Heavy Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iklimsanın kampanyasından mitsbishi 18.000 btu inverter klima almak istiyorum fiyat 1848 ytl uygun gibi benim merak ettiğim heavy ile electrik arası9nda ne fark var ikiside mitsbishi diğeri bayağı pahalı acaba kalite olarak farklımı bu ürünler ve almayı düşündüğüm ürün nasıldır bilen vardır mutlaka beni bilgilendirirseniz şimdiden çok teşekkürler.

• Mitsubishi Heavy nin arkasında İKLİMSA yani SABANCI güvencesi var ama hangisi daha iyi tam olarak bilemiyorum.
    Saygılarımla...
  • Dostum bende yarın sabah alıcağım. Aradaki farkları farkı felan boşverdim 18000 lik inverterlı mitshubishi 1848 ytl .Daha beklemeye kendi açımdan gerek yok.
  • evet arkadaşlar ben de 18000 lik klima almayı düşünüyorum ama hala inverter mi olsun düz mü olsun karar veremedim. Ama satıcıya sorduğumda illa düz al dedi malını satmak ister ama invertere gerek yok dedi. Bende düz almayı düşünüyorum. Soğutmada inverter klima çok az farkla önde (0.07 KW) ama ısıtmada düz olan inverterden gayet iyi (0.21 kw) ısıtma içinde kullanacağımı düşünürsem inverter klima almayı düşünmüyorum. Birde İZMİR de bu klimayı daha uygun bulabileceğimiz bir yer var mı ???
  • Bende Kışın ısınmak için Mitsubishi Heavy 18.000 normal klima almayı düşünüyorum. Fakat aklımda bi soru işareti var. Hava 0 derecenin altına düştügünde (Burda -5 lere kadar düşebiliyo) çalışacak mı? Mitsubishinin genelde -15 e kadar calıstıgını duymustum ama Mitsubishi HEAVY SRK-52HE 18. 400 BTU/h DUVAR TIPI SPLIT KLIMA Modelinin çalışıp çalışmayacagından tereddüt etmekteyim.
    Saygılarımla...
  • Ben 18000 lik inverterlıyı aldım bugün .Cmt kuruluma gelecekler.
  • hadi hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım bende şimdi kararsız kaldım düz mü alsam inverter mi diye elektirik sarfiyatı açısından çok farkedermi acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Ben 18000 lik inverterlıyı aldım bugün .Cmt kuruluma gelecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iklimsada bayağı indirim olmuş.ben aldığımda (mit.electric 9400 bu inverter almıştım) iki mitsubishi de kafa kafayaydı.şimdi bayağı fark olmuş.mitsubishi electric 21500 2600 iken heavynin inverterlısı 2400.seneye salona da bi tane alıcam.onu yalnızca yazın kullanıcam o yüzden düz model alıcam.eğer fiyatlar böyle olursa sharp alırım.çünkü 22000lik sharp şu anda 1800 ytl.inverter bence kışında kullanılacaksa ve günde 8 saatten fazla kullanılacaksa alınmalı.ki ben öyle yaptım.ama kampanya baya iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maslan7

hadi hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım bende şimdi kararsız kaldım düz mü alsam inverter mi diye elektirik sarfiyatı açısından çok farkedermi acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Ben 18000 lik inverterlıyı aldım bugün .Cmt kuruluma gelecekler.

Sağol dostum . Benim aldığım cihaz için satıcı soğutmada b ısıtmada a sınıfı diye bir hesap yaptı. Başka bir yerde ikisininde b sınıfı olduğunu okumuşdum ama fiyat çok cazip geldi. Bana dediğine göre 1 günde 300 adet cihaz 0 lanmış ve iklimsa da bir takım yenilikler olacakmış. Yeni ürünler gelecekmiş ama bunlar sanırım Mithisubishi değil. Bir tanede işyerime 24000 lik alsammı onu düşünüyorum. Düşünsenize ben bu cihazı 3 ay önce az daha 2600 ytl ye alıyordum. O zaman kısmet olmamışdı. Şansa bakın. Muhakkak teknik olarak başka ürünlerde araştırılabilinir ama ben çok önem vermedim.

• bu 18000, inverter modelin teknik değerlerini içeren bilgiye ulaşamadım mesela bu COP değeri felan nedir bide enerji sarfiyatı bb imiş herhalde bu konuda bilgisi olan varmı acaba yarın nasibse almayı düşünüyorum.
  • http://www.iklimsa.com/FiyatListe/brosurler/MitsubishiDuvar.pdf

iste burda butun degerler verilmis en son sayfada EER:3,01 COP:3,41 cok cazip bi kampanya anlayısı oldu bu ama kacırılmayacak bır fırsat 13 Eylul son gun Mit. elektrigin duz invertersizini bile alamıyosun bu fiyata kredi kartına 12 taksit bence dogru secim kacirmayalim arkadaslar. Mit. electric kullanmasaydım iki cihaz alabiliyodum simdi ama kısmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.