Şimdi Ara

-MİTOLOJİ FAN CLUP-(GÜNCELLENDİ) 47 KİŞİ OLDUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
2
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle.En çok satan oyun GoW en çok satan kitap Percy Jackson serisi.
  • Benide ekle yunan mitolojisine hayranım.
  • Ekledim hepinizi. Hadi beyler destek
  • beni de yazsana
  • Ekle
  • Evet beyler ekledim. UP'layıverdim haydi destek
  • 17.üye olmak istiyorum.
  • Icarus

Usta zanaatkar Daedalus'un oğlu. Girit adasından kurtulmak için babası balmumu ve kuş tüylerinden kanatlar yapar. Güneşe yaklaşmamasını tembihler. Ama Icarus babasını dinlemez ve güneşe uçar. Kanatları eriyince Ege denizine düşerek ölür. Bağlamak istediğim kısım, birkaç hafta önce çıkan Deus Ex 3 oyununda ana karakter Icarus'tan esinlenerek yaratılmıştır. Ayrıca Sunshine (2007) filminde uzay gemisinin güneşe yolculuk etmesinden ötürü yapay zekasının adı Icarus'tur.

-MİTOLOJİ FAN CLUP-(GÜNCELLENDİ) 47 KİŞİ OLDUK

• ekle
    age of mitoloji diye bir oyun vardı. off.
  • ekle dostum beni de Poseidon
  • Ağalar.Ben ilyada ve odesayı okudum.TAmam güzel bir kitap ama bana iskandinav mitolojisiyle ilgili buna benzer kitaplar önerebilir misiniz?İngilizce Türkçe farketmez yeterki detaylı olsun.
  • Ekle kardeşim! OĞUZ KAĞAN
  • Ekle
  • Bir mitolojidir gidiyor forumda, ekle beni de.
  • Şuan torrentten THOR indiriyordum tam da. Ekle hocam
  • Kronos tam bir vahşi, çocuklarının hepsini yemiş (Zeus hariç) ve babasını (Uranos) hadım etmiş, ama zeus onu Tartarus'a zincirlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 3 Eylül 2011; 22:03:27 >
  • odin reyizi severim benide ekle
  • Mısır ve yunan mitolojisini seviyorum.
  • Evet beyler ekledim hepinizi bu arada ben de percy jackson 1.kitabı bitirdim, 2.kitabın sonuna geldim. Yarın 3.kitabı alıp bitirmeyi planlıyorum.
  • Percy Jackson serisi güzeldir, tavsiye ederim herkese. Bir de Kronosa cani demek yanlış olur. Zeus çok mu farklı? Onları tahtlarından indirmeye çalışan ne olursa olsun hiç acımadan yok ederler. Kronos Uranos'u tahtından indirdi, yani kendi babasını. Bir gün çocuklarının da bunu yapmasından korktuğu için onları yiyordu. Yunan Mitoloji'sinde çoğu tanrılar ve titanlar güçlerini kaybettiklerinden korktukları için acımasızdırlar. Anlatmaya çalıştığım tanrılar iyi, titanlar kötü diye bir anlayış olmamalı. Zeus Prometheus'u Tartarus'a attı, neden? İnsanlara ateşi verip gelişmelerine yardım ettiği için. Evet, biraz fazla uzattım ama bunun nedeni bazı kişiler Kronos'u kötü sanıp, Zeus'u iyi sanıyorlar. Sadece bir yanlışı düzeltmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krios -- 4 Eylül 2011; 0:51:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.