Şimdi Ara

Miss Fortune Tartışma Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce ne zaman çıkacak urgot gibi dandik mi olur yoksa sağlam mı olur herkes fikirlerini paylaşssın

• urgot dandik değil sadece takım herosu ve oynamayı bilmek gerekiyor.
  • Ben oynamadım yorum yapmıyayım bazı arkadaşlar dandik demişti salla urgotu miss fortune hakkında fikirlerin nedir
  • Açıkcası çıkmamış hero için yorum yapmak bana biraz saçma geliyor.Ama eğer miss gangplank gibi crit herosu olursa hem miss hem gang terör estirebilir
  • Crit kasarsan skill ile normal attacktan daha az vurursun , skilleri belli sonuçta.O yüzden crit herosu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Açıkcası çıkmamış hero için yorum yapmak bana biraz saçma geliyor.Ama eğer miss gangplank gibi crit herosu olursa hem miss hem gang terör estirebilir

bu tür bir acemilik yapacağını sanmıyorum riot games'in

" olm teemo var 1 tane 1 tane daha mantarcı koyalım ama o başka bitki koysun fotosentez yapsın 2 si de poison dmg versin ;) süper 2li olurlar "
    gibi bişey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

quote:

Açıkcası çıkmamış hero için yorum yapmak bana biraz saçma geliyor.Ama eğer miss gangplank gibi crit herosu olursa hem miss hem gang terör estirebilir

" olm teemo var 1 tane 1 tane daha mantarcı koyalım ama o başka bitki koysun fotosentez yapsın 2 si de poison dmg versin ;) süper 2li olurlar "
    gibi bişey bu.

Blitz gelişmiş versiyon robotu olsun yumruk yerine ayak fırlatsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

gibi bişey bu.

Eh map-mod yerine her hafta yeni champ. getiren riot games bunuda yapar.

• Doğmamış çocuğa don biçmek.
  • quote:

quote:

quote:

gibi bişey bu.

Böyle eleştireceğine bu olana şükret bence.Başka hangi oyunda 3 haftada bir yeni hero geliyor? Oyundaki hero sayısını belli bir miktara getirsinler önce.Mapte ya eylül içinde yada ekimde çıkacaktı tam hatırlamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

gibi bişey bu.

Riot'ı idealist düşünürsek: Oyuna harita ya da mod eklemek kahraman eklemekten daha zordur. Ayrıca uzun süredir haritalar üzerinde deneme yaptıklarını biliyoruz. Onu dengelemek, diğer haritalardan farklı kılmak ve eğlenceli hâle getirmek için zamana ihtiyaçları var. Durmadan yeni kahraman ekleyerek de oyuna ilgiyi üst seviyede tutmak, kahraman ve kostüm satışlarından gelen parayı da sunucu bakımına, iyileştirilmesine harcamak istiyorlardır.

Riot'ı paragöz olarak düşünürsek: Yeni eklenecek harita ve modlardan para kıramayacaklarının farkındalar. Ayrıca harita yapmak zahmetli iş ve yeni kahramanlardan, kostümlerden gelecek parayı da sekteye uğratır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Doğmamış çocuğa don biçmek.

Arkadaşım biz de biliyoruz çıkmadığını sonuçta skillerini biliyoruz ona göre yorumunu at ya da birşey yazma ?
  • urgot gibi dandik mi ? ^^

sen hic urgot ile mid de 1v1 atmadın veya oynayabilen biriyle oynamadın galiba
    urgotu ben cok begendim ve midde onume kim geldiyse killing spree yapmadan bırakmadım, cok guzel bi hero keşke urgot gibi ilginc degisik orji bişey olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

quote:

quote:

gibi bişey bu.

Böyle eleştireceğine bu olana şükret bence.Başka hangi oyunda 3 haftada bir yeni hero geliyor? Oyundaki hero sayısını belli bir miktara getirsinler önce.Mapte ya eylül içinde yada ekimde çıkacaktı tam hatırlamıyorum.

3 haftada geldiğini söyledin şimdi vladimir-urgot-miss gelmesin 9 hafta gibi bi süre olsun bu zamandada bi map yapılsın (Heralde 9 hafta gibi bir sürede map yapılabilir diye düşünüyorum map yapımı hakkında teknik bi bilgim yok)Bu gelen 3 Championdan alınan zevkten kat kat daha fazla zevk alınır oyundan diye düşünüyorumParasal olarak birşey diyemem Rp satış düzeyleri vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

quote:

Arkadaşım biz de biliyoruz çıkmadığını sonuçta skillerini biliyoruz ona göre yorumunu at ya da birşey yazma ?

bunu söyleyen kişinin, çıkmamış ve burdaki kimsenin denemediği bir champion için yorumlarınızı alalım sizce nasıl diyerek konu açması mantıklı oluyor da, ben bunun gereksiz olduğunu söyleyince benim post'um gereksiz mi oldu? Saçma/Gereksiz bir topic.

Miss fortune hakkında skill lerinin neye benzediğini kesin olarak bile bilmiyoruz. Skill lerin hala değişme ihtimali de var. Ama bu konuda yorum yapıyoruz... Bunu açıklamak için yazmıştım. Yanlış anladın sanırım...

Her neyse, heyşeyden sonra haklısın süper topic herkese yararlı falan filan. Hiç görmeden sadece forumda doğruluğu tartışılabilicek postlara bakıp okuyarak gelen izlenimlerle iyi tartışmalar. (Umarım yakın zaman da TR forumu planlandıgı gibi ayrı bir foruma kaydırılır ve TR acc olmadan okunmaz, böylece biz de rahat ederiz.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

quote:

bunu söyleyen kişinin, çıkmamış ve burdaki kimsenin denemediği bir champion için yorumlarınızı alalım sizce nasıl diyerek konu açması mantıklı oluyor da, ben bunun gereksiz olduğunu söyleyince benim post'um gereksiz mi oldu? Saçma/Gereksiz bir topic.

Miss fortune hakkında skill lerinin neye benzediğini kesin olarak bile bilmiyoruz. Skill lerin hala değişme ihtimali de var. Ama bu konuda yorum yapıyoruz... Bunu açıklamak için yazmıştım. Yanlış anladın sanırım...

Her neyse, heyşeyden sonra haklısın süper topic herkese yararlı falan filan. Hiç görmeden sadece forumda doğruluğu tartışılabilicek postlara bakıp okuyarak gelen izlenimlerle iyi tartışmalar. (Umarım yakın zaman da TR forumu planlandıgı gibi ayrı bir foruma kaydırılır ve TR acc olmadan okunmaz, böylece biz de rahat ederiz.)

Ben topic süper mantıklı filan mı diyorum ? en azından bi yorum atabilirdin. Direk doğmamış çocuğa don biçmek yazmakta ki amacın nedir ? Geldin şimdi felsefe yaptın eline ne geçti senle tartışmak istemiyorum kapat bu konuyu mantıksız buluyorsan da yazma bir şey son dediğine gelince bence de rahat ederiz :)

Not : Sen şu dragonicadaki Selim değil misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 7 Eylül 2010; 16:04:35 >

• Ultisi çok fena.

• Ne zaman geliyor arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Ne zaman geliyor arkadaşlar?

evet ne zaman geleceK bu bounty hunter?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 8 Eylül 2010; 14:30:05 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.