Şimdi Ara

Mısır Piramitlerinin Sırrı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
20.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu piramitlerin altinda bi oda bulmuslardi ama korkudan açamadilar dünyanin sonunu getirir diye, TRT de izlemistim

firavunlar,yeniden dünyaya gelcekler diye piramitleri lüks yaptırmışlar,dünyanın sonunu getircek bir haraket yapmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade8572 -- 21 Nisan 2009; 3:11:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Ayrıca vereceğim şu linki de inceleyin arkadaşlar. İlginç bir teori atılmış ortaya. Bol resimli ve anlatımlı olduğu için buraya kopyalayamadım. TIKLA

Ampulu edison bulmamış

• quote:

Orjinalden alıntı: OgzTonY

Nasıl olurda m.ö tarihinde bu harika yapıtlar yapılır aklıma girmiyor
    Aklıma gelen 2 tane fantastik şey var...
    1-)Uzaylılar o zamanda piramitlere yardım etmişlerdi(madem ettiler şimdi niye yoklar diyoruz fakat ufo vb... şeylerde hala tartışma konusu)

2-) Acaba 2000 li yılların sonlarında 3000binli yıllarda(atıyorum) ,yani iler bi tarihde zaman makinası icat ettik de bizmi yaptık o piramitleri...(Bu bayağı bir fantastik : )

Evet fikri ve herhangi bir bilgisi olan lütfen paylaşsın...

Bir gün Temel'le Dursun Dünya turuna çıkmışlar bundan 3.000 yıl önce .... Laz müteahhitler. konunun sırrı bu... İlk önce sütuun biçiminde yapmışlar sonra bakmışlar üst üste durmuyor yanlara çıkmalar ile piramite çevirmişler..

• quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

tahtadan kalıbı yapmışlar tepeden betonu basmışlar işte

ateş su toprak tahta way anasını hiç böyle düşünmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade8572

quote:

dünya daha öncede vardı,nükleer savaşla silindi,yeniden oluştu

teorisi saçma
    çünkü KUR'AN a göre,bakanlar bilir dünya savaşları olsun,icatlar olsun,belli zamanlarda belli olaylar olsun,yani günümüzün olan şeyleri daha önceden kitapta yazıyormuş,
    ama eğer daha önceden dünya vardı sonra yok oldu,şimdi yeniden var derseniz,o zaman daha önce dünya var ise o zamanlar elektrik keşfedilmiş elektronik kullanılmış olurdu,ayrıca nükleer savaş kalıntısı da olsa,elektronik parçalar yer altında olurdu,ayrıca nükleer savaştan sonra dünya yeniden kuruldu denirse,o zaman KUR'AN da yazanlar peygamberler tarafından değilde,daha önceki dünyada yaşayan kişiler tarafından yazılmış olması gerekirdi,çünkü bu tarz icatlar olaylar daha önceden yapılmış olurdu,ordan bilgiler aktarılmış olurdu.
    yani saçma bir teori

KUR'AN ı referans olarak almak bence yapılmaması gereken bir şey. kutsal kitaplar dogmalar ve sembollerden oluşur ve yorumu kişiden kişiye değişir. bu yüzden herhangi bir bilimsel (tarih , fizik gibi) konuda objektif bir kaynak olarak kullanılmamalıdırlar.
    aksini söyleyen bilim ile dini birleştirmenin nafile çabası içindedir ki bu mümkün değildir.

• gercekten ya nasil yapmislar o piramitleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_v_a87

quote:

Orijinalden alıntı: blade8572

quote:

dünya daha öncede vardı,nükleer savaşla silindi,yeniden oluştu

teorisi saçma
    çünkü KUR'AN a göre,bakanlar bilir dünya savaşları olsun,icatlar olsun,belli zamanlarda belli olaylar olsun,yani günümüzün olan şeyleri daha önceden kitapta yazıyormuş,
    ama eğer daha önceden dünya vardı sonra yok oldu,şimdi yeniden var derseniz,o zaman daha önce dünya var ise o zamanlar elektrik keşfedilmiş elektronik kullanılmış olurdu,ayrıca nükleer savaş kalıntısı da olsa,elektronik parçalar yer altında olurdu,ayrıca nükleer savaştan sonra dünya yeniden kuruldu denirse,o zaman KUR'AN da yazanlar peygamberler tarafından değilde,daha önceki dünyada yaşayan kişiler tarafından yazılmış olması gerekirdi,çünkü bu tarz icatlar olaylar daha önceden yapılmış olurdu,ordan bilgiler aktarılmış olurdu.
    yani saçma bir teori

KUR'AN ı referans olarak almak bence yapılmaması gereken bir şey. kutsal kitaplar dogmalar ve sembollerden oluşur ve yorumu kişiden kişiye değişir. bu yüzden herhangi bir bilimsel (tarih , fizik gibi) konuda objektif bir kaynak olarak kullanılmamalıdırlar.
    aksini söyleyen bilim ile dini birleştirmenin nafile çabası içindedir ki bu mümkün değildir.

HZ.MUHAMMET S.A.S.
    M.S 571 de galba böyleydi KUR'AN geldiyse o zaman bundan 1500 yıl önce gelmiş oluyor,oysa piramitler 3000 yıllık,o halde 3000 yıl önceki teknolojinin daha sonra KUR'AN da yazması olayıda düşündürücü olurdu

• Türk piramidi ilginç geldi bana. Araştırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NisoseR

Mısır Piramitlerinin Sırrı

bunu yapmalari imkansiz ya
  • Uzaylılar vb. dışında şöyle bir ihtimale de yer veriliyor (Evrende en büyük sır kitabından alıntıdır, yazarı Ara Avedisyan'dır) özet olarak:

Atlantis denen uygarlığı biliyoruz, teorilere göre bizden çok daha ileridelerdi, gökbilimleriyle falan da uğraşıyordu bu vatandaşlar. Teoriler biraz uçuk ama bence deliller mevcut.
    Dünyanın şimdiki Ay gibi çok uzun zaman önce 3 farklı uydusu daha olmuş. Hatta bazı zamanlar uydusuz kalmış, bazı zamanlar 2 uydusu olmuş vs. Bunun adamlara dinozorların varlığına bağlıyorlar (Çok büyük iri yapılar, yerçekimi etkisine bağlı yani) neyse konu o değil, Atlantise bu uydulardan işi biten birtanesi çarpıyor ve medeniyet ortadan kayboluyor (Mu kıtasının yok oluşu da böyle bir teoridir).
    Atlantis kıtasından kaçmayı başarabilen çok az insan vardır ve bunlar alt düzey vatandaş oldukları için fazla ilim sahibi değildir, ne ayaksa bunlar mısıra kaçıyor ve teknolojilerinin çok az bi kısmını bu mısırlı vatandaşlarla paylaşıyor, mısırlılar da emeğe saygı deyip dikiyorlar piramitleri.
    Piramit yapımı sırasında uzaylıların da gelip yardım ettiği kitapta bulunan teoriler arasındaydı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

Uzaylılar vb. dışında şöyle bir ihtimale de yer veriliyor (Evrende en büyük sır kitabından alıntıdır, yazarı Ara Avedisyan'dır) özet olarak:

Atlantis denen uygarlığı biliyoruz, teorilere göre bizden çok daha ileridelerdi, gökbilimleriyle falan da uğraşıyordu bu vatandaşlar. Teoriler biraz uçuk ama bence deliller mevcut.
    Dünyanın şimdiki Ay gibi çok uzun zaman önce 3 farklı uydusu daha olmuş. Hatta bazı zamanlar uydusuz kalmış, bazı zamanlar 2 uydusu olmuş vs. Bunun adamlara dinozorların varlığına bağlıyorlar (Çok büyük iri yapılar, yerçekimi etkisine bağlı yani) neyse konu o değil, Atlantise bu uydulardan işi biten birtanesi çarpıyor ve medeniyet ortadan kayboluyor (Mu kıtasının yok oluşu da böyle bir teoridir).
    Atlantis kıtasından kaçmayı başarabilen çok az insan vardır ve bunlar alt düzey vatandaş oldukları için fazla ilim sahibi değildir, ne ayaksa bunlar mısıra kaçıyor ve teknolojilerinin çok az bi kısmını bu mısırlı vatandaşlarla paylaşıyor, mısırlılar da emeğe saygı deyip dikiyorlar piramitleri.
    Piramit yapımı sırasında uzaylıların da gelip yardım ettiği kitapta bulunan teoriler arasındaydı sanırım.

emeğe saygı deyip dikiyorlar piramitleri

• Abi aslında yıkacaksın onu, bakacaksın içinde ne var ne yok. Sonra yaparız yenisini, prefabrikten falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaeBer

Piramitleri yaratan Dünyayıda yarattı uğraşmayın işte çözemezsiniz

Neden pascal üçgeni?Neden ahmet üçgeni değilde?
    Neden Her kanunu her icadı biz değilde yabancılar yapıyor?
    Ama bu soruları sorunca onlar bizden çalmış bahanesini uydurursunuz

-Neden yıldırım düşer?
    -Allah'ın işi fazla irdeleme

-Neden yıldırım düşer?
    -Hadi gidip araştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Lost

quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

Uzaylılar vb. dışında şöyle bir ihtimale de yer veriliyor (Evrende en büyük sır kitabından alıntıdır, yazarı Ara Avedisyan'dır) özet olarak:

emeğe saygı deyip dikiyorlar piramitleri

O kısım dalgaydı, doğaç yaptım yazdım, onun dışındakiler gerçek, yani öyle teoriler var demek istediğim

• ben piramitlerin nasıl yapıldığını biliyorum.

Bu piramitleri yapanlar ana avrat üstüne yemin ediyolar yaparız diye,mecburen yapmak zorunda kalıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.