piramitler Goa'uldlar için iniş pistiydi. Stargate'i gömüp dünyamızdan gittiler geriye piramitleri kaldı sadece.
(bkz: Stargate SG-1)
İnsanlık bir çok dönemden geçti hala da geçiyor.İlk önce yükseldi.Sonra düşüşe geçti.Şuan biz Düşüşün son basamağındayız.Ve eğer m.ö yıllarda yükseklişteysek bunların yapımı hiç de garip gelmiyor.Bu tür bi yazı okmuştum özetledim.
quote:
Orjinalden alıntı: BrightDaggers
piramitler Goa'uldlar için iniş pistiydi. Stargate'i gömüp dünyamızdan gittiler geriye piramitleri kaldı sadece.
(bkz: Stargate SG-1)
Nagakhah gücünü kullanmışlar.Keops'u düzen efendileri,Giza'yı Aroglar yapmış
yıldız geçiti filmini izleyin
bu piramitlerin altinda bi oda bulmuslardi ama korkudan açamadilar dünyanin sonunu getirir diye, TRT de izlemistim.
quote:
Orjinalden alıntı: Kubilây
quote:
Orjinalden alıntı: karakoyunn
onbinlerce köleyle yıllarca çalışılıp yapılabileceğine inanmıyorsunuzda gidip uzaylılarla, zaman makinesiyle uğraşıyorsunuz,
eh tabi etrafımızda çok fazla gizemli olay yok keyfini çıkarın
onbinlerce köle 5-6 ton ağırlığında taşları nasıl kaldırsın?
aslında kaldırmak değil taşımak dersek daha iyi olur ki sadece insanlar değil hayvanlarda çalışmış, piramitlerin yapıldığı bölgede taşıma tekniklerini gösteren çok sayıda buluntu var, bunlar inkar edilemez bana göre
quote:
Orjinalden alıntı: Akrepabi
bu piramitlerin altinda bi oda bulmuslardi ama korkudan açamadilar dünyanin sonunu getirir diye, TRT de izlemistim.
Ben olsam açardım tarihe geçerdim.Gerçi Dünya yok olacağı için kimse bilmezdi ama makara olurdu
bu işin sırrı falan yok, çok basit, biz sadece nasıl bir teknoloji kullandıklarını bilmiyoruz, öğrensek,, aaaaaa çok basitmiş ya derdik, aşağıda verdiğim birinci resim ilçemizin camisi, ve Türkiye de bu tür tavanında sütun veya direk olmadan kubbesi olan üç beş camiden bir tanesi kubbesine bakar bakar , nasıl yapmışlar ya diye merak eder dururdum, velhasıl tadilat yapılırken girip inceleme imkanım oldu, ikinci fotoda kubbesinin nasıl yapıldığı, ve tavanın ortadan veya başka bir kenarından hiç bir direk olmadan yapılışının sırrını öğrendim, piramitlerde onun gibi, yani kullanılan teknolojiyi bilmediğimiz için bize ilginç ve sır gibi geliyor
o kadar teknoloji varmışta kılık kıyafetylerine bakın. hadi onu geçtim o teknolojiden arta kalan 1 tane makina olmaz mı? krallarının cenazesi için hazrlanan gemiler hala duruyorken o kadar alet edevat nereye kaybolmuş?
pordan resimler
Güzel şeyler geliyor. Hadi 1 piramiti analrımda birçok var Olacak iş değil Kullandıkları teknoloji zaten burda merak konusu...
çinde bulunan piramitlerle ilgili bir seminer takip etmiştim oradaki piramitlerin bize ait olduğunu diğer tapınaklardan çıkan tabletlerden öğrenmişler
içlerindeki mumyalar ise mısır mumyalarından daha sağlam ve dayanıklı
mısır mumyalarının iç organları boşaltılmış türk mumylarınki duruyor
türk mumyalarının ameliyat edildiği saptanmış...yapılan otopside kesilen bölgedeki kemik ve dokuların iyileşme evresi sırasında ki sıvıyı salgıladıkları görülmüş.
ayrıca bir piramitte bulunan tablette bugünkü uçak helikopter ve ufo şemaları bulunmuş. (internette tableti araştırabilirsiniz üşendim koyamadım)
dini açıdan incelersek dünya üzerine bir çok Adem soyu gönderilmiş tek Adem soyu olan biz değiliz.. bizden sonraki düzenin Ademleride olacak belkide
bilmeyenler için ek bilgi Türk soyu Hz.Nuh'tan gelmektedir Hz.Nuh'un torunun ismi Türk tür.
Maya dili ile türk dili arasında benzerlik vardır.Atatürkün ölmeden önceki yaptıgı araştırmalarda bu bilgiler mevcuttur.kitabın adı güneş imparatorluguydu sanırım.
daha somut bilgiler için Kayıp kıta MU'yu araştırırsanız yardımcı olur..
quote:
Orjinalden alıntı: AiGiS
çinde bulunan piramitlerle ilgili bir seminer takip etmiştim oradaki piramitlerin bize ait olduğunu diğer tapınaklardan çıkan tabletlerden öğrenmişler
içlerindeki mumyalar ise mısır mumyalarından daha sağlam ve dayanıklı
mısır mumyalarının iç organları boşaltılmış türk mumylarınki duruyor
türk mumyalarının ameliyat edildiği saptanmış...yapılan otopside kesilen bölgedeki kemik ve dokuların iyileşme evresi sırasında ki sıvıyı salgıladıkları görülmüş.
ayrıca bir piramitte bulunan tablette bugünkü uçak helikopter ve ufo şemaları bulunmuş. (internette tableti araştırabilirsiniz üşendim koyamadım)
dini açıdan incelersek dünya üzerine bir çok Adem soyu gönderilmiş tek Adem soyu olan biz değiliz.. bizden sonraki düzenin Ademleride olacak belkide
bilmeyenler için ek bilgi Türk soyu Hz.Nuh'tan gelmektedir Hz.Nuh'un torunun ismi Türk tür.
Maya dili ile türk dili arasında benzerlik vardır.Atatürkün ölmeden önceki yaptıgı araştırmalarda bu bilgiler mevcuttur.kitabın adı güneş imparatorluguydu sanırım.
daha somut bilgiler için Kayıp kıta MU'yu araştırırsanız yardımcı olur..
Evet ben de araştırdım bunları ve çok şaşırmıştım.Hepsinin kanıtları var.
quote:
Orjinalden alıntı: SinanBest
quote:
Orjinalden alıntı: esereser
SAGLAM BI KAYNAKDA OKUMUSDUM.. aynen yazanı ozetlıyorum.. dunyamızda daha once nukleer savas ızlerı varmiş..yanı dunya bugunku teknolojısınden cok ılerdeydı yuzyıllar once nukleer yavas ınsan oglu herseyı yok ettı ve hersey sıfırlandı sımdı yenıden teknojıyı yakalayıyoruz.. dedıklerıne gore pramıtlerı ınsan oglu yapdı teknojı o kadar ılerdeydıkı cok eskıden sımdınınkının yuzyllarca yıl otesınde bıle yakalamak zormus ama ınsan oglu nukleer yavasa gırdı ve hersey yokdu herkez oldu.. nukleer yavas ızlerını amerıkalı ve kanada bılım adamları bulmuslar yenı dunyanın cesıtlı yerlerınde nukller bombaların ızlerı varmıs dahada bulunacakmıs yenı bı teorı olarak benımsenıyor ve en ıddalısıymış..
nükleer savaş herşeyi yok ediyorda piramitler niye duruyor.madem öyle niye hiç kalıntı yok.nükleer çağın kalıntıları yokta diğer ilkel uygarlıkların kalıntıları niye var. çok saçma bi teori benimsenmesi dahada saçma kim benimsiyormuş
nukleer bombalar bellı bı alana maddı zarar verır..kımyasal oldugundan 10 km bır alandakı bınaları yok edıyorsa 500 km lık alandakı ınsaları oldurur.. yanı bellı yerlere nukleer bomba atıldı daha once once ve ınsan oglu bırbırını yok etti kımsayal olarak..nukleer bomba kullanılmıs dıye butun yapılar zarar görmez..
sır ki ne sır..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SinanBest
quote:
SAGLAM BI KAYNAKDA OKUMUSDUM.. aynen yazanı ozetlıyorum.. dunyamızda daha once nukleer savas ızlerı varmiş..yanı dunya bugunku teknolojısınden cok ılerdeydı yuzyıllar once nukleer yavas ınsan oglu herseyı yok ettı ve hersey sıfırlandı sımdı yenıden teknojıyı yakalayıyoruz.. dedıklerıne gore pramıtlerı ınsan oglu yapdı teknojı o kadar ılerdeydıkı cok eskıden sımdınınkının yuzyllarca yıl otesınde bıle yakalamak zormus ama ınsan oglu nukleer yavasa gırdı ve hersey yokdu herkez oldu.. nukleer yavas ızlerını amerıkalı ve kanada bılım adamları bulmuslar yenı dunyanın cesıtlı yerlerınde nukller bombaların ızlerı varmıs dahada bulunacakmıs yenı bı teorı olarak benımsenıyor ve en ıddalısıymış..
nükleer savaş herşeyi yok ediyorda piramitler niye duruyor.madem öyle niye hiç kalıntı yok.nükleer çağın kalıntıları yokta diğer ilkel uygarlıkların kalıntıları niye var. çok saçma bi teori benimsenmesi dahada saçma kim benimsiyormuş
nukleer bombalar bellı bı alana maddı zarar verır..kımyasal oldugundan 10 km bır alandakı bınaları yok edıyorsa 500 km lık alandakı ınsaları oldurur.. yanı bellı yerlere nukleer bomba atıldı daha once once ve ınsan oglu bırbırını yok etti kımsayal olarak..nukleer bomba kullanılmıs dıye butun yapılar zarar görmez..
piramit dışındaki diğer yapılar nerde
quote:
- Piramitlerin bazı odalarını içinde ne olduğu hala bilinmemektedir. Araştırmacıların çoğu ya içinde kayboldu ya da aynı yerde birkaç tur attılar fakat içlerini göremediler.
Discovery veya Nat. Geo'da izlemiştim; bi lahit odasında ufak, max 5cm çapında bi delik buluyolar ve bu 5-6 metre içeri gidiyor Minik bir robot kullanarak içeriye gidiyolar ve kocaman bi odayla karşılaşıyolar ama nası gireceklerini veya içeride ne olduğunu bilmiyolar. Yıllardır içimde kaldı benim de, acaba girdiler mi oraya