Şimdi Ara

Misimovic İstatistiklerinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sezon 34 maçlık lig maratonunun 31'inde forma giymiş ve o sezon Avrupa Kupası, Lig Kupası ve Milli takım ile toplam 49 maça çıkmıştır.

Şampiyon olduğu sene ise 34 maçın 33'ünde forma giymiştir. Her şey dahil toplamda ise bir sezon içerisinde 57 maça çıkmıştır.

Üç yıl öncesi ise 34 maçın 28'inde forma giymiş ve toplamda ise 50 maça çıkmıştır.

Son üç sezonun ortalaması ise 52 maçtır. Eğer buraya gelip bu oyuncu sakatlanır ise gerçekten sorun öyle veya böyle bizdedir arkadaşlar..

böyle bir istatistik gördüm biraz önce.istikrarı çok fazla

• istikrarlı adammış, yazık olmuş.
  • Linderoth'da gelirken kariyeri boyunca sakatlık yaşamamıştı ama belli olmuyor işte temennimiz 60 maç oynaması.
  • Bizde bu oynadığının yarısını oynarsa büyük başarı. Malum Florya'ya adımını atan sakatlanıyor. Aman Allah korusun.
  • ağzınızı hayır açın üleynn
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Bizde bu oynadığının yarısını oynarsa büyük başarı. Malum Florya'ya adımını atan sakatlanıyor. Aman Allah korusun.

Allah Korusun
  • Sık sık duş alırsa problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beşiktaşın ölümsüz bakisi varsa bizimde ölümsüz bamımız var adamların sakatlandığını görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

Sık sık duş alırsa problem yok

onlar her zaman cünüp
  • En iyi transfer topiğinde uğur olsun diye ilk sıraya koymadım ama yoksa gerçekten çok büyük transfer. Takımını Almanya'da şampiyon yapmış, bir sezonda 36 asist yapmış bir futbolcuyu transfer ettik. son gün geldiği için fazla gürültü kopmadı ama aslında bu sezon en fazla gürültü koparması gereken transfer buydu. Özellikle Aslantepe'de çok müthiş maçlar ortaya çıkabilir.
  • Galatasaray TV ye konuştu Musimoviç,sakat dedikodularını ilk defa burda duydum sizden dedi.Böyle bir durum yok dedi.Son haftalarda oynamamasının yada az oynamasının sebebi olarak ise,Galatasaray'a gideceğini çok öncden açıkladığı için kadroya alınmadığını,böyle birt etkisinin olduğunu söyledi.

Konuşmasından anladığım kadarıyla bu adam fazla para düşünen biri değil.Galatasaray'a gelmek istemesindeki temel amaç Avrupa da kupalar kaldırmak.
    Wolsburg da böyle bir imkanın olmadığına inanıyor olsa gerek.İnşallah defansın önüne yada ortasına iyi bir transfer yaparız da,bu sene şampiyonlar ligine direk katılma hakkını elde ederiz.Defans ve Musimoviç bağlantısını kuracak adam lazım.Musimoviç forvet arkasında çok etkili biri ama defansa gelip top alan,orta sahayı kat edip pas veren biri değil.Alex'e bu yönü çok benziyor ama Alex'ten 4 gömlek üstün bence.Atacağı gol pasları,zeka dolu paslar çok konuşulacaktır.Baros sakatlanmasın da,sakatlanırsa bir çuval incir berbat olur.

Bu arada bu adam oynayacağı 20 maçta en az 2 golü 90'a takar ceza alanı dışından.Sergen'in vuruşlarına benzeyen stili de var.Topu da çok iyi koruması beni korkutan diğer durum,çünkü topa müdale etmek isteyen bizim ligimizdeki gladyatörler bu adamı sakatlayabilir,çünkü topa müdahale edeyim derken,topu çoktan çekmiş olan bacağa vurabilirler.Kendisine çok iyi bakan,sağlığına önem veren biri Musimoviç ama bakalım inşallah sakatlamazlar.Yoksa asla koşarken kendi kendine sakatlanacak biri değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.