Misafirlikte nereye gidersem gideyim yemek yemek istemiyorum genelde zorluyorlar ve yemek zorunda kalıyorum yediğimde ise bazen kusacak gibi oluyorum.fakat su vb içerek bunu bastırıyorum.en rahat yediğim şeyler hazır gıdalar ve meyve oluyor.tuvalet ise ayrı bir problem pohumun üzerine yapmalarını istemiyorum :D ağayım lan ben :D.neyse şaka yapıyorum.evlerde giremiyorum genelde.
Bu aslında küçük yaşta başladı dedem gülde yemek kötü olsa bile zorla yediriyorlardı.sanırım mutfağa girdiğimde hazırlamaları beni rahatsız etmişti ondan beridir yemek yiyemem.Restoranda vb yerde rahatça yiyebiliyorum ama genelde dışarda ekmek arası döner oda genelde aynı yerden yerim orası iyi yapar fiyatıda uygun 7.5 tl ayranla beraber.(orda 4 tl yede satan varda 2-3 tl fazla verip düzgününü alıyorum zaten dışardan çok bişi yemem evde yiyecek olmadığı zaman makarna vb yapmaya erinirsem pide veya kanat söylerim.)
bugün gene gittim bi misafirliğe israr ettiler kıramadım fakat şuan midem rahatsız.Ben biraz takıntılıyımdır yani peynir alırım aynı marka genelde oda ekşi ise markette gider problem çıkarırım.ama misafirlikde herkes farklı sever örneğin ben yağlı peynir severim.bazısıda ekşi peyniri sever.misafirlikde zaten kıramıyorum kimseyi üzmekde istemiyorum ama kendime zarar veriyorum bildiğiniz.