Şimdi Ara

misafir sevmeyen var mı*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akrabalar geldi bayramda. kalabalık. kaldılar 1 hafta
    evin altı üstüne gelmiş .
    kardeşim insan biraz dikkatli olur.titiz olur.
    bilgisayar koltuğumu bile çikolata dökmüşler.
    çikolata yiyeceksen git mutfakta ye. evde dolaşa dolaşa yemenin ne gereği var.
    bir de sevmediğim ben evde yokken, eve geldiğimde bütün elektronik cihazlarımın(plazma tv, playstation 3) çocuklar tarafından açılmış olması.
    çocuklar küçük heralde bunun benim odaya geçemezler ,girselerde bunun ne olduğunu anlamazlar diye düşünmüştüm. eve bi geldimki adam ratchet clank açmış oynuyor. bana, abi bu joystick in şarjı bitiyor bi şarj etsene diyor
    nasıl açtın sen bunu diyorum. babam açtı diyor
    misafirden soğutuyorlar insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 5 Ekim 2008; 10:47:59 >

• ben sevmem yani severim de çok sevmem
  • mısafırlığe gıtmeyıde pek sevmem gelmelerınıde yatılıdan nefret ederım
  • Gelen misafire bağlı.
  • bende sevmem
  • Misafirlikle uzaktan yakından alakası bulunan her türlü şeyden nefret ederim
  • Ya iyi güzel oluyor ama eşyalarım karıştırılınca ve ev dağılınca sinir oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Forumda Gamer Kız Var mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalabalık geldiler bir de. o kötü oldu. 2 kişi filan olsa yine kontrol edersin.
    biz 4 kişiyiz zaten. 5 kişi misafir gelince böyle oldu işte. can sıkıntısı yaw.
    banyoya giresim yok heleki hiç.
    anneme dedim yaw ne biçim dağıtmışlar. bana kızıyor :) misafir gelmeyecek mi yani diyor
    aslında en iyisi kendi evine çıkacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 5 Ekim 2008; 10:53:01 >
  • böyla tiplerden nefret ediyorum insanı kendilerinden soğutuyorlar öldüresim geliyor ayıp yaa insanın odasına girip eşyaları karıştırılırmı yaa
  • odamda 1 ton çoluk çocuk,eşyalar kurcalanıyor,yeni söktüğüm bilgisayarın parçaları kurcalanıyor,hdd yere düşürülüyor ve bir daha haber alınamıyor...

NEFFFFFFFFREEEEEEETTTTTTTT EDİYORUM
  • Genelde sevmem , hiç rahat olmuyo insan evini kurcalayn küçük çocukları olmamasına rağmen ama çocuk olunca nefret derecesi başlar annem der şu cocuklara oyun aç iki taneyse kavga ederler yok şöyle böyle derken .Nyse boşver, misafir azken güzelde çokken olmaz yan i
  • Misafirlerden nefret ederim hele yatıya kalırsa içimden kesesim geliyor ama 2-3 kisi gelir 3-4 saat durup giderse eywallah.
  • KALMALI olunca sevmiyorum muhakkak odamdan oluyorum
  • Misafirden misafire değişir.
  • misafirine göre değişir.
  • misafir sevilir mi ya
  • Çocuksuz misafir her zaman gelebilir
    ayrıca genç güzel kızları olan bütün misafiler kabulumdur isterlerse her türlü yatılı kalabilir bütün eşyalarımı kurcalayabilir
  • misafiri bende sevmem ama eve misafirin gelmesi iyidir. gelince en iyi şekilde karşılamak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

akrabalar geldi bayramda. kalabalık. kaldılar 1 hafta
    evin altı üstüne gelmiş .
    kardeşim insan biraz dikkatli olur.titiz olur.
    bilgisayar koltuğumu bile çikolata dökmüşler.
    çikolata yiyeceksen git mutfakta ye. evde dolaşa dolaşa yemenin ne gereği var.
    bir de sevmediğim ben evde yokken, eve geldiğimde bütün elektronik cihazlarımın(plazma tv, playstation 3) çocuklar tarafından açılmış olması.
    çocuklar küçük heralde bunun benim odaya geçemezler ,girselerde bunun ne olduğunu anlamazlar diye düşünmüştüm. eve bi geldimki adam ratchet clank açmış oynuyor. bana, abi bu joystick in şarjı bitiyor bi şarj etsene diyor
    nasıl açtın sen bunu diyorum. babam açtı diyor
    misafirden soğutuyorlar insanı

Bayramın 1. günü eve geldik ailemle akrabaları gezip bir baktım 2 kuzenim (biri 30 , diğeri 25 ) yaşında açmışlar bilgisayarı Adımın yazdıgı klasörden girmişler oyunlara ,oynuyolar ondan sonra yok neymiş Masaüstü pixeli bilmem kaç iyimiş bu dursun .Sanane desem olmicak zor sabrettim.

• asosyal bir toplum olma yolunla hızla ilerliyoruz birliği beraberliği kaybediyoruz yazıklar olsun

işin kötüsü bende sevmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.