Metrobüsle rahat gidilir mi? Gidilirse nasıl gidilir? Gidilemezse nasıl bir yol izlenmeli?
Nerden gidiceksn =\
KArdeşim nereden gidicen bostancıya =)
Anadolu Yakası'ndan 'Kadıköy'den 4 numaralı otobüs.. Ümraniye taraflarındanda 19D numaralı otobüsü biliyorum ben..
:))
Karşıdaysan deniz otobüsüyle Bostancı'ya git, indiğinde Marmaris Büfe'yi sor, kimse sorsan gösterir zaten. Karşında bir alt geçit göreceksin, ordan dümdüz ilerle karşına Lunapark çıkacak. Onun arkası Bostancı Gösteri Merkezi.
metrobüsten söğütlü çeşmede in.Gebze yönüne giden bamliyöye bin, bostancıda in
isin zor arkadas. besiktasa gel, besiktastan vapura uskudara, uskudardan bostanciya otobusle. bostanci'da kime sorsan soyler zaten cok kolay yerde ve yakin.
Üsküdar'dan mı yoksa Kadıköy'den mi daha yakın?
Aynı diyebilirim..
Metrobüsten in(söğütlüçeşme durağı) hemen yanda kadıköy-pendik minibüsleri var bin ona bostancı ışıklarda indirsin kaptan seni.Hemen karşında görürsün.
geçen hafta arkadaş larla mustafa ceceli konserine gitmiştik hazır gitmişken lunapark in içindeki o çarpışan arabaların yanında bır alet var müthiş derecede dönüyor ona mutlaka bin hayatında eğlenceli bır anın olur demedi deme ama binerken yanına mutlaka kız al %90 ihtimalle sana sıpsıkı sarılır tabi sende tırsmassan ben bindim durduk tan sonra yürürken kendini sarhoş gibi hissediyorsun yan yan yürüyorsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: sinancd
Metrobüsten in(söğütlüçeşme durağı) hemen yanda kadıköy-pendik minibüsleri var bin ona bostancı ışıklarda indirsin kaptan seni.Hemen karşında görürsün.
Söğütlüçeşme durağı nerde kalıyor? Karşıyakaya deniz yoluyla geçmek daha mantıklı geliyor.Otobüsle felan geçince insan canından beziyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme