Şimdi Ara

Mirrors edge windows 7 sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
19.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Constantine -- 3 Aralık 2014; 21:25:46 >

• Oyun Windows 7'de çalışıyor dostum.Şu an bende kurulu ve oynuyorum
  • Çalışıyor. Geçenlerde yükleyip oynamıştım.
  • Bende de win7 var ve aynen arkadaşın söylediği gibi çalışmayı durdurdu diyor ayrıntılara bakınca da APPCRASH olarak gösteriyor. Birde ekran kartım ati onunla bir ilgisi olabilirmi acaba?

sorun çözüldü :)

" Belgelerim klasöründe "EA Games" Klasörü içinde Tdgame - config - TdEngine yi txt olarak açıyosunuz.Orada "ctrl+f" bul yoluyla ResX ve ResY diye aratın ResX=1440 ResY=900 yaparsanız düzeliyor tabi yada kendi çözünürlüğün neyse işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.S.N -- 8 Temmuz 2010; 1:37:36 >
  • oyunu dün sildim harci diskide arkadaşa verdim yarın ilk iş bi denicem teşekkürler öyle duruyodu ayrıca başka çalışmayan oyunlarda vardı hepsini sildim dün temizlik olsun diye 4 ay boş boş durdular

Mirror's edge
    Divinity II - Ego Draconis
    Batman - arkham asylum
    x(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey

ya bu sorunu nasıl çözdü çözenler?paylaşsanız da rahatlasak abi niye kendinize saklıyosunuz

Dostun iki üste bakarsan anlattım.
  • Çözüm "Gambit_Poker" arkadaşımızın dediği gibi. Sadece kendi bilgisayarınızın ekran çözünürlüğüne göre ayarlayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende çözünürlüğü düzelttim ama hala aynı sorun var
  • oyunda yavaşlama sorununa çözüm bulundu arkadaşlar . araştırınca belli oluyordur zaten patch ve patch e uygun crack . geçenlerde oyunu yükledim ve ikisini de doğru yaptım ancak oyun açılmadı . " mirrors edge çalışmayı durdurdu" dedi . . Sorunlu olay adı : APPCRASH , Hata modülü adı : MirrorsEdge.exe . herşeyi yapın (kastım önce patch yükleyip sonra crack yapmak) . patch le uyumlu yeni crack i oyunun kayıtlı olduğu yerde ki binaries dosyasına atıp crack işlemini tamamladıktan sonra aynı crack dosyasını binaries dosyasının içinde ki Mirrors Edge e sürükleyin. oyunu çalıştırmaya başlayacaktır. bende böyle çalışmıştı. bu kadar ayrıntıya girmemin sebebi crack konusunda fazla biirşey bilmeyenlerin de olabileceğini hesaba katmaktı . internette bu çözümü hiç bulamadım . daha fazla bilgiye ne yazık ki sahip değilim bu oyunla ilgili başka konuda yardım edemeyebilirim . Bu söylediğim windows 7 için geçerlidir. diğer windows türleri için hiç denenmemiştir. ama yine de deneyin belki işe yarar. açıkçası crack yapmanıza rağmen oyunu tekrar crack dosyasıyla çalıştırın. umarım işinize yarar. iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togitarist -- 24 Aralık 2010; 19:46:31 >

• urti123 gibi bende o işlemi yapıp ResX ResY yi çözünürlügüme ayarladim ama aynı hata ne yapmaliyim 1,01 patch i yükleyip crakladım hala aynı ne yapayim ?
  • yardim edebilecek biri varmi ?
  • Dostum yukarıda da anlattığım gibi ekran çözünürlünü ayarlayınca düzeldi benimksi.
  • bende ayarladim ResX 1920 ResY 1080'e oyun açılmıyor çözunurluum 1920x1080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeye_ -- 6 Şubat 2011; 16:21:36 >
  • Pshxy güncelledim ekran kartı driver güncel cozunurluk ayarları tmm DirectX güncel hersey tmm oyun surum 1.0.1.0 crack tmm oyun açılırken mouse un yaninda bi yuvarlak dönüo 3sn sora gidio oyun açılmıyor yardim edin lütfen kac haftadir oyun sorunları ile ugrasiom

• benimde sistemim iyi olmasına ragmen full ayarlar oyun kasıyor anlamadım gitti
  • oyunun kasmasi değil oyun açılmio bile bnm sistemde x6 - Hd6850 - 4gb Kingston 1600mhz Hyperx - Gigabyte 890 Gpa UD3H / sistem kötü olsa çalıştırmıo diycemde sistemde ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeye_ -- 10 Şubat 2011; 14:01:04 >

• aynı sorun bende de var çözümünü bulamadım bir türlü :(
    yok mu çözen
    yukarıdakiler de işe yaramıyor
  • arkadaşlar PhysX 9.09 yukleyin düzeliyor bide bunu deneyin
  • yha arkadaşlar bendede bi sorun var... oynu indirdim sorunsuz indirdim kurdum... crackledikten sonra oyunu açtım ama oyun açılıyo gibi oluyor bi ekran geliyor kız resmi var orada kalıyor kaç kez denedim ama aynı... daha sonra indirdiğim dosyanın içinde v1.1 update vardı onu kurmaya çalıştım ama açılmadı... lütfen yardımcı olurmusunuz...
  • Anlatayım sorunu nasıl çözeceğini bende de vardı ben çözdüm

Bilgisayar sağ tık yap özelliklere gel oradan Gelişmiş sistem ayarlarına Gelişmiş sekmesinde ki Performansın "Ayarlar" sekmesi var ona tıkla Veri yürütme engelleyicisinden ekle yap mirroredge.exe yi ekle tamam yap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.