Şimdi Ara

Mirrors edge windows 7 sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
19.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu oyunu kurdum ekranda xbox controller ile çalışır sadece yazıyor. benim kontorland'i niye kabul etmiyor? var mı çözümü=?
  • sorunu çözmek için buraya gelen arkadaşlara yazıyorum ben direk steam sitesinden baktım. çözüm şöyle:
    ilk olarak 1.01 patch kurup crack yapın patch olmadan sıkıntı oluyor oyunda...
    sonra oyunun uygulamasına gidip (binaries'deki) özelliklere gidiyoruz. xp ye göre çalıştır diyoruz, disable ile başlayan seçeneklere tik atıyoruz ve administrator modunda çalıştıra tik atıyoruz.
    bu kadar hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim777

sorunu çözmek için buraya gelen arkadaşlara yazıyorum ben direk steam sitesinden baktım. çözüm şöyle:
    ilk olarak 1.01 patch kurup crack yapın patch olmadan sıkıntı oluyor oyunda...
    sonra oyunun uygulamasına gidip (binaries'deki) özelliklere gidiyoruz. xp ye göre çalıştır diyoruz, disable ile başlayan seçeneklere tik atıyoruz ve administrator modunda çalıştıra tik atıyoruz.
    bu kadar hayırlı olsun :)

Hocam onlar bilindik yöntemler olmuyor maalesef.
  • bu sorunun yapımı çok basit bilgisayarıma sağ tıkla oradan özelliklere gir gelişmiş sistem ayarlarına gir gelişmişte performans ayarlara gir veri yürütme engellemesi tıkla oradan depyiaç de ekleye bas oradan mirror edge exeyi seç oradan uygulaya bas sorun hallolmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret-_-garden

Bende de win7 var ve aynen arkadaşın söylediği gibi çalışmayı durdurdu diyor ayrıntılara bakınca da APPCRASH olarak gösteriyor. Birde ekran kartım ati onunla bir ilgisi olabilirmi acaba?

sorun çözüldü :)

" Belgelerim klasöründe "EA Games" Klasörü içinde Tdgame - config - TdEngine yi txt olarak açıyosunuz.Orada "ctrl+f" bul yoluyla ResX ve ResY diye aratın ResX=1440 ResY=900 yaparsanız düzeliyor tabi yada kendi çözünürlüğün neyse işte :)

teşekkürler çözüldü
  • John Constantine kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yabancı forumda buldum Phyx dosyasının içindeki dll yi binariese atıcaksın bu kadar basit
  • John Constantine kullanıcısına yanıt
    bende de ilk başta hata vermişti. bende steam'den kaldırıp yeniden yükledim ve oyun açıldı. burdan şunu anlıyoruz bu bir hata. yoksa sistemle uyumsuzluğu yok
  • SORUNU 4 YIL ÖNCE ÇÖZDÜM ZATEN ARTIK ÇÖZÜM MESAJI ATMAYIN ŞU KONUYA ÜSTTE BİR SÜRÜ ÇÖZÜM VAR.GEREKSİZ YERE YUKARI TAŞIYORSUNUZ KONUYU.
  • Oyun açılıyor fakat baştaki yükleme ekranı bir türlü geçmiyor bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.