Şimdi Ara

Mirrors Edge will be a timed exclusive on PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pc ve Xbox360 platformlarınada çıkacak olan Mirrors Edge oyunu bu yıl sonuna doğru önce Ps3 e çıkacak.Pc ve xbox versiyonu daha geç satışa sunulacak.UT 3 de olduğu gibi oyunumuz timed exclusive olacak.
    http://www.n4g.com/News-187773.aspx



  • PS3 DLC eklentileri gelecek, oyunun ana platformu PS3, birde PS3 Time Ex. olursa tadından yenmez

    Haberlere göre PS3 için bu sene, öteki platformlara gelecek sene gelebilirmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 22 Ağustos 2008; 13:01:49 >
  • Ben pek sevmedim bu oyunun tarzını ve konusunu heleki böle oyunları FPS yaptılarmı benim açımdan tam bir ÇÖP olur oyun.....
  • Oyun benim hoşuma gitti. Hangi platformda oynayacağıma sonra karar vereceğim.
  • iyi oyun olacak bu
  • Tarzı çok değişik bi oyun çıksın bakalım
  • oyunun videolarını izledim ve beğendim ama oynamadan bilemeyiz tabi,xbox ömrü bitti fln diolar ama çoğu oyun hem ps3 hem de xbox a çıkıyor...neyse çıksın neymiş bu ME görelim bakalım...(kadın güzele benziodu ama işte biraz daha kumral olsaydı;))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Voldroy5

    oyunun videolarını izledim ve beğendim ama oynamadan bilemeyiz tabi,xbox ömrü bitti fln diolar ama çoğu oyun hem ps3 hem de xbox a çıkıyor...neyse çıksın neymiş bu ME görelim bakalım...(kadın güzele benziodu ama işte biraz daha kumral olsaydı;))

    İmzan kuraldışı sanırım dikkat et.(satır sayısı)


    Timed ex. olması beni sevindirdi yeaaah!
  • Bu oyun patlak çıkacak gibi bi his var içimde... hadi hayılırsı diyelim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS


    quote:

    Orjinalden alıntı: Voldroy5

    oyunun videolarını izledim ve beğendim ama oynamadan bilemeyiz tabi,xbox ömrü bitti fln diolar ama çoğu oyun hem ps3 hem de xbox a çıkıyor...neyse çıksın neymiş bu ME görelim bakalım...(kadın güzele benziodu ama işte biraz daha kumral olsaydı;))

    İmzan kuraldışı sanırım dikkat et.(satır sayısı)


    Timed ex. olması beni sevindirdi yeaaah!

    saol şimdi değiştireceğim,ben de sevindim senin dediğin gibi:yeaahh!
  • önce ps3 de oynarız bize...demekki daha iyisi xbox 360 da olacak...guzelllll.............
  •  Mirrors Edge will be a timed exclusive on PS3



    Öyle gözüküyor ki TIME EX yani en az 6 ay en fazla 1 sene PS3 EX olacak Benim gözümde ha sonsuza dek EX olmuş ha 1 sene ! Bu yüzdendir ki ha TIME EX Olmuş ha sonsuz EX önemli olan PLAYSTATION 3'e EX Olması Aynen FİNAL FANTASY gibi oda önce PS3'e çıkacak 1 sene sonra çıksa nolur ben yalayıp yuttuktan sonra Zaten kızda JAPON baksanıza kıllanmıştın en başından demek hislerim doğruymuş Hem baksanıza bu oyunda da LEAD PLATFORM Playstation 3




    quote:

    We don’t believe you David Reeves. It would be kind of us to say that much of what you spout is exagerated, but now you, Mr SCEE boss, have more “news” for us. DICE’s promising first person adventure game, Mirror’s Edge, will be a timed PS3 exclusive.

    A Turn Up for the Sony?

    That would certainly be good news for Sony, especially considering our impressions of the game at E3 and the seductive footage revealed at Leipzig GC 08. Moreover, it’d be better move than Sony’s Hazey chapter with Ubisoft. According to Heise.de, David Reeves has informed them that Mirror’s Edge will “initially be PS3 exclusive this year”, with the “PC and Xbox 360 versions to follow much later”, further stating:

    We are continuously, month after month publishing new titles that bring something unique and target different groups. In a month it’s Gran Turismo, in the next SingStar, and Third-Party Title’s such as EA’s Mirror’s Edge are all part of the strategy.

    Developer Confusion

    DICE were bemused when asked, either by David Reeve’s incompetence, or by EA’s reluctance to inform them of the exclusivity deal; “We know nothing of that so far. But it is possible that there is collusion at the highest level, of which we are still uninformed.”

    So DICE certainly don’t rule out the possibility and it’s not uncommon for a publisher to collude with console giants without developer input, as was the case with Ubisoft choosing the PS3 for Free Radical’s Haze. Remember, money rules the roost in software development.

    PlayStation 3 Lead Platform

    We can stir the rumour a tad more by remembering that DICE’s lead platform is the PS3 and any public showing of Mirror’s Edge has been on Sony’s platform.

    If the rumour is false, David Reeve’s has further diminished our view of him. If the rumour is true, David Reeve’s can’t keep a secret, has a bigger mouth than Denis Dyack, and risks Microsoft cottening on.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2 Tflops -- 24 Ağustos 2008; 1:03:32 >




  • İstediği kadar zaman bakımından exclusive olsun,bu oyunu pek beğenmedim açıkcası çıksada oynasak diye bir beklentim yok.Gears of war 2,mercenaries 2,star wars force unleashed,midnight club 4 gibi oyunlar dururken bu oyun beni pek heyecanlandırmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Big Boss -- 24 Ağustos 2008; 6:00:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atabanli

    İstediği kadar zaman bakımından exclusive olsun,bu oyunu pek beğenmedim açıkcası çıksada oynasak diye bir beklentim yok.Gears of war 2,mercenaries 2,star wars force unleashed,midnight club 4 gibi oyunlar dururken bu oyun beni pek heyecanlandırmıyor


    Sana tamamen katılıyorum.

    ...ve üstüne basa basa söylüyorum bu oyun fos çıkacak...




  • Oyun 3. kisi olsa super olurdu ama 1. kisiden hoplayip ziplamak pek heyecanlandirici gelmiyor, umarim beni yaniltir da cok ozgun bi oyun olur..
  • Oyun star wars ve mercenaries'den potasiyel olarak daha iyi görünüyor,neden oynamak istemiyorsunuz anlamak zor
  • Timed exc olması xboxcıları oyuna karşı soğutuyor , tersi olsaydı eminim ki aynı ismlerden çok daha farklı yorumlar gelirdi. DİCE kaliteli yapımlara imza atmış bir şirket. Bu oyundada başarılı olacaklarını düşünüyorum.
  • benim mesaj niye silindi ya bişey yoktuki arada kaynamış
  • Hayret EA oyunu en nihayetinde.. hem ana platform ps3 hem de time exc. olacak. İnanmam

    EA 'in logosunu gördüğünüz oyundan kaçınacaksınız. İllaki oyuncuyu uyuz eden bir şey çıkıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.