Şimdi Ara

Mirrors edge Kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu yükledim o en iyi crack i yükledim update yaptım. ama oyun kasıyor. sistemim yanda kasmak derken normalde akıcı ama binanın kenarına gelip Şehre doğru bakınca gözle görülür akıcılık gitmesi oluyor ayrıca hani ilk başlarda yeşil binaya giriyoruz asansöre biniyoruzya işte asansöre bindim bastım tuşa kapandı kapı feci bir kasma başladı asansör durdu indim gitti kasma ama yinede bazen anlık kasmalar oluyor.

ayarlar :

1024x768
    vsync : off
    texture : high
    graphics : high

4X AA

psyX support : OFF

ayarları mediuma çek demeyin optimizasyon çok iyiymiş HD3650 li adamlar highda oynuyor ben neden x1650 li adamlar gibi mediumda oynayayım bu kadar iyi optimizeli bir oyunda bile ?

• yardım lütfen
  • doğal. kasma dediğin şey takılma olayı. bu çoğu kişide oluyor.sisteminle alakalı değil. asansöre binince, kapalı alanalrda falan oluyor genelde.
  • x1650 ile 4X AA açman sistemi çok fazla zorlayacaktır. AA'yı kapatırsan gözle görülür bir FPS artışı yaşarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

x1650 ile 4X AA açman sistemi çok fazla zorlayacaktır. AA'yı kapatırsan gözle görülür bir FPS artışı yaşarsın.

Hocam supergtacı nın ekran kartı 3870.Şu an pek çok kişide bu tür kasmalar yaşanıyor.Yeni bir patch bekleniyor fakat ne kadar işe yarar orası bilinmez.
  • yardım etmeyin şuna öbür topikte gta patch sorunu yaşayanlara iyi olmuş diye laf etmiş bebe...
  • bende hd4850 var aa 4x ve 1400*1050 çözünürlük var herşey high ve physx açıkken normal ortamlarda kasmıyor fakat physx devreye girdiğimi zaman 1 fps ye düşüyor physx off ken hiç kasma olmuyor ati kartlar physxi desteklemiyor.bence kasma ondan olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Takılma Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4870 ddr5 ile bende kasarak oynıyorum herşey low sadece 1680x1050 düşün yani AA bile açık değil
  • hocam pysX kapalı bende takılma oluyor işte. ben orda x1650 örneğini arkadaşımın birinde x1650 var mediumda oynuyor rahat ama bende 3870 var ben neden oynayamıyorum high da dedim.

quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

yardım etmeyin şuna öbür topikte gta patch sorunu yaşayanlara iyi olmuş diye laf etmiş bebe...

ne alakası var
  • yeni patch beklemekten başka çare yok bide aticcc 9.1 çıkcak yakında oları bekleyecez şimdilik
  • pysX kapalı olunca kasmaması lazım ama sen de nie öyle olduki
  • yha aynı sorun bendede var sistem gereksinimleri oyunun benim pc nin yarısı kadar ama bendede 2. bölümde asansörden indikden sonra adamlar ateş edince aşırı donuyo oyun napsak ki ?
  • aşkadaşlar bende de oyun açılıyor fakat ses var görüntü yok nedeni ekran kartı olması lazm fakat ekran kartı ati radeon hd3800series 512mb 256bit ddr2 driver güncellemesi tam açılması lazm fakat ne yaptıysam açılmadı yardm lütfen...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendyn -- 4 Şubat 2009; 2:43:51 >
  • YUH 2009 DAN 2014 DE KADAR BENDEDE ŞUAN AYNI YERDE TAKILIYOR KASMA DESEN FENA OYUN OPTİMİZASYON PROPLEMİ VAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.