arkadaşlar işl. sistemini değiştirdim 98SE den XP ye geçtim. daha doğrusu üzerine kurdurttum.daha önce MIRC gayet güzel çalışıyordu ama XP den sonra bir daha yüklediğimde bir türlü odalara bağlanmıyor.misal "izmir" yazıp "join" e basıyorum ama "unable..." diyip bağlanmıyor.bi yardımcı olur musunuz?
hadi dostlar, yok mu bi anlayan?
WINDOWS XP COGU DONANIM AYGITINI KENDISI OTOMATIK TANIMAKTA.BUNDAN DOLAYI DA KISILER TANIDI DIYE KENDI SURUCULERINI YUKLEMIYORLAR.BENIM SIZE TAVSIYEM EN SON CIKAN SURUCU YU INTERNETTEN INDIREREK SURUCU YU GUNCELLEMENIZ...
sürücü derken MIRC in son sürümünden mi bahsediyorsunuz?
hoooops arkadaşlar!!!
başka bir server dene belki o serverda kanal invite only konumunda olabilir.Atrıca tamamen servera bağlanabildiğine emin oL.Bunun gibi bi problemin XP ile pek alakası yok gibi...
server daha önce de aynıydı ve bir sorun çıkmıyordu Random US dal net server mıdır nedir öyle bir şey. yalnız bir şey daha dikkatimi çekti. normal sohbete de giremiyorum. mesela mynet.com dan sohbet e giriyorum oradan da bir odaya girmek istediğimde oda açılmıyor bir türlü. sorun ne olabilir?
yok zaten chat yaptığım yok doğru dürüst ama insanın canı sıkılınca bazen gerekiyor. olsa fena mı olur? zaten benim için asıl sorun neden çalışmadığı? acaba win98 in üzerine XP kurduk da ondan mı oldu?
arkadaşlar bir deşu sorunum var başka topic açmayayım bunun için benim sorunum Win Media Player (7 galiba) la. Film falan izleyemiyorum. Ayrıca bana gönderilen yeğenimin kısa videoları var en önemlisi onları izleyemiyorum. Sorun nerde acaba? Videoyu konumundan gösteriyorum ama “uygun bir açıcı bulunamadı” diye hata verip göstermiyor. Olmazsa sileceğim(normal mediaplayer ı kullanırım) ama nerden sileceğimi de bir söyler misiniz? (tabi son çare olarak!)
bütün bu sorunlar hep XP yi kurduktan sonra oldu. tamam Bill amcanın kabahati yoktur da neyi eksik yaptık acaba kurarken???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme