A51 instagram sorunu
Selam. İnstagram'da yorumlar kısmında yorumun altındaki çevirisine bak çalışmıyor. Aslına bak olarak değişiyor ama çeviri yapmıyor. Eğer yorumu görünmeyene kadar ekranı yukarı kaydırıp sonra tekrar aşağı kaydırırsam yorum çevirisi yapılmış olarak gözüküyor :). Saçma sapan bir durum. Uygulamayı sildim tekrar kurdum durum aynı. Yeniden başlat yaptım yine aynı. Eşimde A50 var. İki telefonunda ayarlarını karşılaştırdım farklı bir durumda yok. İnstagram yardım bölümüne iki defa yazdım, cevap yok. Yorumlar kısmına girmeden yani ana ekranda gönderinin açıklama kısmındaki çevirisine bak çalışıyor ama. Başına böyle birşey gelen yada çözümünü bilen varsa sevinirim. Model galaxy A51.
Epson L210 çizgi sorunu
Selam. Yazıcı ile standart kalitede baskı yaptığımda çıktıda silik bölümler oluyor. Fakat baskı kalitesini yükselttiğimde normal hatasız çıktı alıyorum. Fakat bu seferde çıktı süreleri uzuyor ve mürekkep sarfiyatı da artıyor. Bakım bölümünden defalarca kafa temizleme yaptım ama en ufak bir değişiklik bile olmadı. Ekte verdiğim fotoda yazılar dahil siliklik mevcut. Ve silik yerler hep aynı yerde ve bir tanesi bile düzelmiyor. Uzun zamandır durum böyle. Ne yapabilirim?

Tplink Modem dns sorunu.
Parlak kağıda baskı sorunu---
Dreamstar mini kanal problemi...
|
AMD X4 880K ne zaman TR'ye...
|
AMD işlemci tavsiyesi lütfen.
|
AMD A6 6400 için tavsiye lütfen.
|
Vestel veezy 200 usb dongle sorunu.
|
Philips lcd tv arızası
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 552
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0