Şimdi Ara

mIRC e giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adsl kullanıcısıyım ve g-lined yiyorum paso
    hata olarakta bunu verio:

As a security countermeasure, all clients connecting from TurkTelecom are now required to give a valid ident response on connect. If you use mIRC, open mIRC options, select Connect -> Identd -> Enable Identd server. You may also need to unblock/forward port 113..

• mIRC yerine turkce her$eyiyLe iyi hazırLanmı$ scriptLer var, onLArı dene mIRC bazan bu $ekiLde sorun te$kiL ediyor.

http://www.kelebek.gen.tr/

bu adresten indirebiLirsin meseLa script
  • As a security countermeasure, all clients connecting from TurkTelecom are now required to give a valid ident response on connect. If you use mIRC, open mIRC options, select Connect -> Identd -> Enable Identd server. You may also need to unblock/forward port 113..

AL SENİN İÇİN ÇEVİRDİM:

Güvenlik önlemlerinden ötürü bundan böyle Türk telekom'dan bağlı kullanıcılar server'a bağlanırken geçerli özdeş yanıt vermeleri mecburi kılınmıştır. Eğer MIRC kullanıyosanız program üzerinden options(seçenekler), CONNECT(bağlan)' i seç sonra Identd -> Enable Identd server yapmanız gerekiyor.Aynı zamanda 113 no'lu portu açmanız da gerekebilir.
  • ya zaten dediklerinin hepsini yaptım olmadı

ayrıca ben mirc ve nnscrpt kullanıyorum
  • hangi server arkadaşım bu bi ara doruk.net in böyle bir uygulaması vardı adsl kullanıcıları giremiyordu server a
  • quakenet
  • Kardes sayfayi yenile istersen benim mirc simdi acildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 23 Ekim 2013; 12:05:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir ibretlik Hort hikayesi. Arkadaş mIRC mi kaldı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Bir ibretlik Hort hikayesi. Arkadaş mIRC mi kaldı ya

nasıl bir horttur bu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.