Şimdi Ara

mIRC CHAT ten anlayanlar YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan elimde birkaç tane mirc programı war.ancak enson versiyonun süresi bitti ve bende diğerlerini kullanmak zorunda kaldım.sorum şu... hangi mirc i kullanırsam kullanıyım kanal ismi olarak örneğin istanbul yazdığımda gene aynı istanbula bağlanacak dimi biraz saçma bisoru gibi geleblir size ama diğer programı kaldırdığımda istanbul kanalında kşi sayısı azaldı ve benim sürekli konuştuğum nick görünmez oldu.ama kişi sayısıda azaldı.ayarlarını bilmiyorum,warsa açıklayın bizahmet

• eski programı tekrar kurdum ama şuan koskoca istanbul kanalında şuan 3 kişi war neden böyle oldu anlamadım.

yalnız şunu söyliyim.bütün bunlar nickimi değiştirdikten sonra başıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 13 Kasım 2005, 7:23:52 >
  • --Unable to resorve server-- diye bir hata alıyorum şimdi.busefer hiç bikanala girmiyoo
  • Hardrockcafe Script'i kullan....

Google'dan Hardrockcafe diye arat , sitesi çıkar türkçeydi sanırım....

baya güzel bi script....
  • ya dostum o prgramdada aynı şey oldu.koskoca istanbulda bende neden 3 kişi görnüyo biyardım edin
  • anlayan yok galibaa
  • onemli olan baglandııgın irc serverdır hangi programla baglandıgın farketmez pirch mirc yada lirch farketmez yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    irc de IP öğrenmek
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evladım serverlere dikkat edeceksin,,, muhtemelen istanbul kanalına senin önceden girdiğin serverden yeni yüklediğin programda ise farklı serverden girdin. ondan odalardaki kişiler ve kişi sayısı farklı...

yani sözün özü; senin sorunun programın kullanım süresinin bitmesinden kaynaklanmıyor.
  • iyide hangi serverdaydı önceden girdiğim istanbul bilen yokmu? okadar server var hepsini tek tek denicemmi şimdi?

yaa biriniz sölesin siz hangi serverdan giriyosunz mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

iyide hangi serverdaydı önceden girdiğim istanbul bilen yokmu? okadar server var hepsini tek tek denicemmi şimdi?

Yahu senin hangi serverdan chat'e girdiğini biz nereden bilelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

iyide hangi serverdaydı önceden girdiğim istanbul bilen yokmu? okadar server var hepsini tek tek denicemmi şimdi?

Yahu senin hangi serverdan chat'e girdiğini biz nereden bilelim...

• ya arkadşlar tekrar izah ediyim.ben mirc i ilk kurduğumdaki varsayılan server ayarlarını kaçırdım.yani ayarlar bozuldu.demek istediğim SİZ MİRCİ İLK KURDUĞUNUZDA DEFAULT OLARAK HANGİ SERVERLA BAĞLANUYORSUNUZ? programı tekrar silip kurdum ama sorun aynı. lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 13 Kasım 2005, 23:52:52 >
  • peki siz hangi serverı kullanıyosunuz? bana istanbul kanalında en çok adam olan kanal hangisi meselaa
  • irc.zurna.net
  • dostum default olarak burdan bağlanıyodun dimi?yani hiç server değiştirmeden bukanaldan mı giriyordun?yani istediğim zor değil.ben mircin pc ye ilk kurulumundaki default olarak bağlandığı serverı istiyorum.inanın sırf bu yüzden format atıcam makineye çünkü ilk hangi servera bağlandığımı bilmiyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 14 Kasım 2005, 4:27:08 >
  • arkadaş eğer rock metal tarzı takılıyorsan mirc'deki yazı yazılan yere şunları yaz....

/server irc.ttnet.net.tr

bunu yazman yeterli....

Saygılar....
  • yazdım dostum ama türk telekom personeli fln diyo ve kanal yazmak için ilgili bölüme girip istanbul yazdığımda tık yok
    hiç birşey gelmiyo

dediğim gibi bana mircin bir pcye ilk kurulumdaki bağlandığı server lazım.özellikle pc sine hiç bir mirc kurmayanlar benim için denesin arkadaşlar çok müteşekkir olucam

• arkadaşım sen mirci kullanmadan önce hangi serverda chat yaptığını öğren... Daha sonra mircin icindeki ayarlarda server adresi ve port numarasını yazıp gir... ille de istanbul kanalı dediğine göre mutlaka görüştüğün kişiler vardır...Onlardan serverın adresini öğren... Ve gir...

Tahminimce yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi zurna net in olma ihtimali yüksek... yani irc.zurna.net
  • aklıma tek bierşey geliyo umarım olur.hiç mirc kurulmamış bir pc ye mirc kurup denicem artık
  • quote:

aklıma tek bierşey geliyo umarım olur.hiç mirc kurulmamış bir pc ye mirc kurup denicem artık

Arkadaşım ya sen bizi anlamakta güçlük çekiyorsun...ya da kendini tam olarak ifade edemiyorsun...

Sen öncelikle amacını belirle... Yani mircte hangi serverin istanbul kanalına girmek istiyorsun... Daha sonra eğer adres nasıl girilir bilmiyorsan burada sor ona yardım edelim... Ama illede ben başka bir pc de denemek istiyorum diyorsan buyur dene...

Seninkisi şuna benziyor; Evinde bir telefon hattı ve bir de telefon var ama arayacağın kişinin numarasını bilmiyorsun bunun için de elindeki telefon cihazını değiştirmek istiyorsun... İşte mirc programı da bir nevi telefon cihazı gibi adresi girip karşı tarafla iletişime geçme görevini sağlıyor...

Bence sen yine de önce hangi adreste chat yapmak istediğini öğren...

Hadi sana kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.