Şimdi Ara

MİRAY KİMYA DENEME VS AYDIN DENEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aydını bitirmek üzereyim internetten önerildiği için miray sipariş ettim ancak miray ve aydın aynı kişi tarafından yazılmış sanırım. Geri iade ediyim mi yoksa çözmeli miyim?

Ayrıca aldığım siteyi aradım paketleme aşamasında olduğu için değişim yapamayız biz size yollayalım ondan sonra siz bize yollayın iade koduyla falan dedi bana aşırı saçma geldi

Edit:ayt kimya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wessmdd -- 28 Mayıs 2020; 19:29:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam Aydını çözdüysen Mirayı bence dediğin gibi iade et Çünkü ikisi de aynı yayıncılıktan çıkıyor Onun yerine Orbital alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolcakpasa -- 28 Mayıs 2020; 19:35:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • Aydın yayınlarının bence çözülmesi gerekiyo hocam bana çok şey kattı

• Hocam kimyada zaten soru çeşitleri her yerde aynı çok farklı soeu görmek çok zor. Mirayı yazan hocalardan birisini bizzat tanıyorum derslerime girmişti. Ben çözmedim elimde yeterli sayıda deneme olduğu için ama pişman olacağını düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Ankara deneme için dershane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.