Şimdi Ara

Miras nasıl bölüşülür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler miras nasıl bölüşülür kardeş sayısına göremi ? mesela 4 kardeşsin 1 trilyon miras var bunu 4 e bölünce her kardeş 250 bin lira mirasmı alır ?

• Ortadan dörde böl bu senin bu benim yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polizeii kullanıcısına yanıt
    bize 250 bin kalırsa çok iyi olur hocam emin olmak için soruyorum mal mevcudundanda tam emin değiliz ama 4 e bölünecek herhalde
  • Mirasa nerden bakiyorsun babannemde miras kalabilir diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PsiphonQpyhonTR

Mirasa nerden bakiyorsun babannemde miras kalabilir diyor

Seçenekler'den.
  • PsiphonQpyhonTR P kullanıcısına yanıt
    bana değil anneme kalacak dede tarafından bi sürü arsa ev var üstüne maaşta var
  • Bu tamamen çevreden edinilmiş bilginin harmanlanarak ortaya atılmış bir tahmindir. Gayet ciddi olarak muhalif fikirle mesajı alıntılayacaklara duyurulur.

Kardeşler arlarında anlaşır noter huzurunda anlaşma imzalanır o şekilde mallar bölüşülür diye biliyorum. Anlaşmazlık durumunda mahkemeye başvurulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Miras kalan tüfek hakkında?
    9 yıl önce açıldı
    Miras Kalan Arazi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle şeyler çıkabilir, 4 kardeşsiniz, 1 kardeş vefat eden kişiye hep yakın olmuştur hayat boyunca hep yanında yaşamıştır, diğer kardeşler fazla ilgilenmemiştir, vefat ettikten sonra o 1 kardeş daha fazla hak talep edebilir. Tabi hukuk yönünden böyle bir şey var mı bilmiyorum
  • Hayır her kardeşe 1 milyondan 200 bin düşer. 200 binde vergi olur. Çok iyi fikir lan. Miras vergisi hemen gidip konuşayım.

• SlaughTeR ` kullanıcısına yanıt
    öbür 2 kardeş kavga etmişler birisi ölmeden malları istemiş hepsini üstüme yap demiş tabi bunu duyunca kovmuşlar gebersende gelmeyiz cenazene demiş onlarda bizlede pek sorunları yok sadece anlayışsızlar mal hırsı yüzünden evlata düşman olmuşlar tabi hepsini üstüme yap demesi büyük şerefsizlik ahlaksızlıktır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

öbür 2 kardeş kavga etmişler birisi ölmeden malları istemiş hepsini üstüme yap demiş tabi bunu duyunca kovmuşlar gebersende gelmeyiz cenazene demiş onlarda bizlede pek sorunları yok sadece anlayışsızlar mal hırsı yüzünden evlata düşman olmuşlar tabi hepsini üstüme yap demesi büyük şerefsizlik ahlaksızlıktır bence

Sıkıntılı mevzular valla babamlarda kuzenleriyle miras davası yüzünden küsmüşler, keşke miras falan kalmasa da küslükler olmasa
  • hay onların vergilerine ben mal satın almıyoruz ne vergisi alamazlar o kadarda gözü dönmemiştir bunların
  • fifti-fifti

hayır hocam miras çok büyük bir nimettir 250 bin gelirse bu evide satıp güzel bir ev almayı düşünüyoruz miras olmasa kredi bataklığı var o daha kötü
  • quote:

hayır hocam miras çok büyük bir nimettir 250 bin gelirse bu evide satıp güzel bir ev almayı düşünüyoruz miras olmasa kredi bataklığı var o daha kötü

kardeşler arası bozuşmalar olmayacaksa tabiki büyük nimet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: PsiphonQpyhonTR

Mirasa nerden bakiyorsun babannemde miras kalabilir diyor

Seçenekler'den.

oooo inceden tık tııık.çok inceee yhaa. anlayana.;)
    süpermiş kardeşim.;)
  • quote:

hay onların vergilerine ben mal satın almıyoruz ne vergisi alamazlar o kadarda gözü dönmemiştir bunların

Cımhurbaşkanına yazıcam E-Devletten. Vergi vergidir hizmet olarak geri dönüyor sonuçta.

annemin kardeşinin karısı istemiş hepsini yap diye sen kim oluyorsunda 4 kardeşi es geçip hepsini üstüne almak istiyorsun diye sorarlar ona ama kardeşleriyle bir bozuşma küslük yok ama daha önce onlar daha yakındı sonra başka eve çıktılar babası 20 25 yıl önce ev almıştı anneme gitsek ayda yılda bir giderdik şimdi yanlız kalıyorlar
  • %50 Anne, %50 kardeşler arasında dağılır

• Çekilişe katılmak istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.