http://rapidshare.de/files/12748841/BeHumanUPG.avi Öncelikle herkese selam. Bu, 4-5 gün evvel cypher'da kaydettiğim bi upgrade videosu. Dupe wipe'lardan sonra sırf temple itemi olduğu için silinen +8 hell breaker ve +8 iron impact'ten sonra son kez ms+8 yapmayı denedim. sonuç mu? İzleyin ve görün Edit:Dosya rapide upload edilmiştir. ****'lı yere ne yazılacağını söylememe gerek yok sanırım .
sağlam olmuş ya bende bp olcam bi lvl sora da acaba itemlerini yazamısın tahminen üstünde talia skin dager defans altında goblin pad diğer yerlerin +8 str dir ama deişikse yazarsan sevnirimbide sen debufer deilmisin sadece malice var skillerinde
off ya bendede olsa
ben bu sayfayı acamıyorum nasıl acacm ya
******* yerlere R-A-P-İ-D-S-H-A-R-E yaz çizgileri kaldırarak
İzleyen arkda$lar dosyayı tartattı mı ?
Ko'dan Ke'ye geçişte + weapon defansı veren armor drop'u kaldırıldığı için olympiada dd helmet yok (bildiğim kadarıyla). O yüzden battle priest oynamak pek mantıklı değil gibi geliyor bana. Scrollerin 150-200m olduğu bi server'da (cypher) sürekli debuffer oynamak çok masraflı. O yüzden bazen 60 aura-41 heal-3 holy-2 master vererek takılıyorum. Skillerde malice olma sebebi bu.
Birader sen ne yaptın ya, hiç acımadan bi dünya +7 itemi basa basa yaktın. Ya sonuncu da olmasaydı? Yahu 4 tane trina kullandın. Ben de 2 tane trina, 2 tane +7 raptor alıp, +8 basayım diye hayaller kuruyordum. Hayallerimi yıktın.
Not: 20-25 GB cypher da raptor 8 bulunur mu?
yaw sen ne yapmışın onların hepsini nasıl yaktın acımadan. aboooo neyse valla helal olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
Aman Ya Rabbi!
Birader sen ne yaptın ya, hiç acımadan bi dünya +7 itemi basa basa yaktın. Ya sonuncu da olmasaydı? Yahu 4 tane trina kullandın. Ben de 2 tane trina, 2 tane +7 raptor alıp, +8 basayım diye hayaller kuruyordum. Hayallerimi yıktın.
Not: 20-25 GB cypher da raptor 8 bulunur mu?
bulunmaz bulunsa hemen alırım:))
KillaLee, Buying +8 Raptor diye bağırıyordu, kaç paradır bu dediin dedim, 20 25 GB dedi, başkasına da sormuştum, 25 GB ye bulunur mu diye, o da evet dediydi. Neyse, elimizdekine de şükretmesini bilmek lasım.
Be_Human_First senle az kapışmadık arena da :D. Walla ben de +8 raptor aldıktan sonra Elimdeki +8 Glave'yi Anvil'e emanet ettim sonuç +9 Glave Çok büyük bir şans eseri +9 oldu.Gözlerime inanamadım.Keşke video'ya kaydedip sizlerle paylaşsaydım.
+7 Raptor üstüne, 15 GB versem, +8 Raptorunu da bana emanet eder misin :D
quote:
Orjinalden alıntı: hallowenxx
Be_Human_First senle az kapışmadık arena da :D. Walla ben de +8 raptor aldıktan sonra Elimdeki +8 Glave'yi Anvil'e emanet ettim sonuç +9 Glave Çok büyük bir şans eseri +9 oldu.Gözlerime inanamadım.Keşke video'ya kaydedip sizlerle paylaşsaydım.
keşke
+9 glave ha. Anvilin belli aralıklarla yenilendiği söyleniyor. Bu anlardan birine denk geldiysen +9 yapmış olabilirsin. Ama garantili upg olsun diyorsan böyle item yakmak olasılığı arttırıyor.
Kardes ben sana bişey diyecem üzerinde priest fp war ama normal plate duryo bunu acıklarmısın
Talia Skin öyle görünüyor
Aga o mirage sana ananın ak sütü gibi helal dir
Ya ben izleyemedim aama herhelde anlattıkllarınıza göre iyidir...
bir şeyi merak ediyorum,upgrade yaparken kullandıgın trinalar dupe ise o mırage +8 dupe wipede sılınırmı ?
Videoya gelınce gercekden o sonuncuyu basarken kalbın kaçla çarpıodu merak ediyorum,hayırlı olsun güle güle kullan