Beyler ben Md +8 imi rebith basmayı düşünüyorum.Neden derseniz dayanıklılıgını arttırmak ve daha fazla parlamasını istiyorum.Parlama olayını tam olarak bilmiyorum ama olur belki.Sizden öğrenmek istediğim bu Md +8 i rebith ile basarsam yanarmı ? Biraz korkuyorum basmaya.+7 basmaya benzemiyor çünkü bu Hıgh class +8 i Rebithe basmış arkadaşlar da konuya cevap yazarlarsa iyi olur.Sağ olun.
yanma olasılıgı %0 çok item bastım rebirth ama yanmadı bende basmanı tavsiye ederim belki +8 miragenin daha fazla parlamasını saglamıcaktır ama droblity sini arttıracaktık.. saygılar. ama yinede sana kalmış
2 md +8ime de rebirth bastım güzel yanıyor. 2-3 tane arkadaş da raptor +8e bastılar.bas gitsin kısaca.bişi olmas
Bu kadar saçma bi topic açmana gerek yoktu
Sakın olaki Rebirthleri hafife almayın!!! Esek sansı kadar sansınız war!!! yanma olasılıgı az ama Dikkatli basın ..Mesela gece saat 4-5 gibi....Dayanıklılıgını artırman pek mantıklı gelmio sonucta ben 2000 kala rpr yapıorum!!! Sana kalmıs Good lucks!!!....
Seninde gereksiz cvp yazmana gerek yoktu bas kardeşim korkma
quote:
Orjinalden alıntı: madalya15
risk yokl durability çoğaltıyor neden basmasınki
quote:
Hiç saçma bir topic değildir... Bizden yardım almak için açmış bu topici.
kesinlikle anlamsız bence insan sonuçta geriliyo bosu bosuna
Ben beta testte +8 raptora bascaktım yandı o_O bence basma. Durability için deymez.
arkadaşım bende düşünüodum +8 lerimi +1 yapmayı ama inan bana riske girmeye değmez şu aralar,serverların durumu ortada upgrade işlemi sırasında bi lag olsa gitti canım pıçaklar,serverlar bi rahatlasın o zman yaparsın
Gerçekdende bu riski almaya degmez sadece durubilty için,sonradan düşündümde bazı arkadaşlara hak verdim,hem yanma riskide varmış!Beta Serverinda yandıgına göre Burada hayli hayli yanar.Tamam vazgeçtim basmakdan,bilgi uyarılarda bulunan arkadaşlara teşekkur ederım
quote:
Galiba sen gm in kankası falansın herşeyi biliosun...Post kasmak için ban yazcağına bari boşluk falan koyup gönderde millet sana kıl olmasın
Bas gitsin süper parlıyor durability artıyor ve upgrade şansın Rezerve olarak devam ediyor ...
Bende knigt yeniiyim ben de başlayalı 15 gün oldu lwl 38 bende pıçakçıyım ama elime şohana kadar mirage geçmedi ama hangisinden çıktıgını merak ediyorum !!
durability artsın die basma değmez hem böle daha karizma +21 pek karizma deil
Aga mirage bece yanar kızmada onu 2 m kagıt ile bass yanmazmışş ben uyarı ama sen yinede dene yakarsan içim yanar çünkü elime yiç geçmedi lütfen birisi bana mirage satsın Aresde ben kalaguda oynuoru m lütfen bana birisi 5 m satsın elimde +8 stello ve +4 dagger var lütfen lütfen
bas bas ta benim merak ettigim rebith itemlarin yuzdeleri ne mesela +1 bi rebirth in +2 +3 +4 +5 e gecme olasiliiklari nedir ??
veya +5 bi rebirt in +6 +7 rebirth e gecme olasiligi nedir ?