Şimdi Ara

MİRAGE DAGGER +8 ( REBITH ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben Md +8 imi rebith basmayı düşünüyorum.Neden derseniz dayanıklılıgını arttırmak ve daha fazla parlamasını istiyorum.Parlama olayını tam olarak bilmiyorum ama olur belki.Sizden öğrenmek istediğim bu Md +8 i rebith ile basarsam yanarmı ? Biraz korkuyorum basmaya.+7 basmaya benzemiyor çünkü bu Hıgh class +8 i Rebithe basmış arkadaşlar da konuya cevap yazarlarsa iyi olur.Sağ olun.

• yanma olasılıgı %0 çok item bastım rebirth ama yanmadı bende basmanı tavsiye ederim belki +8 miragenin daha fazla parlamasını saglamıcaktır ama droblity sini arttıracaktık..
    saygılar.
    ama yinede sana kalmış
  • 2 md +8ime de rebirth bastım güzel yanıyor.
    2-3 tane arkadaş da raptor +8e bastılar.bas gitsin kısaca.bişi olmas
  • Bu kadar saçma bi topic açmana gerek yoktu
  • Sakın olaki Rebirthleri hafife almayın!!! Esek sansı kadar sansınız war!!! yanma olasılıgı az ama Dikkatli basın ..Mesela gece saat 4-5 gibi....Dayanıklılıgını artırman pek mantıklı gelmio sonucta ben 2000 kala rpr yapıorum!!! Sana kalmıs Good lucks!!!....
  • quote:

Orjinalden alıntı: madalya15

Bu kadar saçma bi topic açmana gerek yoktu

Kendi açtığın topiclere bak da yorum yap.
  • Durability artsın diye bence basmaya degmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EDANADA CLEVER +8
    18 yıl önce açıldı
    +8 ELIXIR FLAME
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seninde gereksiz cvp yazmana gerek yoktu bas kardeşim korkma

quote:

• risk yokl durability çoğaltıyor neden basmasınki
  • quote:

Hiç saçma bir topic değildir... Bizden yardım almak için açmış bu topici.
  • kesinlikle anlamsız bence insan sonuçta geriliyo bosu bosuna
  • Ben beta testte +8 raptora bascaktım yandı o_O bence basma. Durability için deymez.
  • arkadaşım bende düşünüodum +8 lerimi +1 yapmayı ama inan bana riske girmeye değmez şu aralar,serverların durumu ortada upgrade işlemi sırasında bi lag olsa gitti canım pıçaklar,serverlar bi rahatlasın o zman yaparsın
  • Gerçekdende bu riski almaya degmez sadece durubilty için,sonradan düşündümde bazı arkadaşlara hak verdim,hem yanma riskide varmış!Beta Serverinda yandıgına göre Burada hayli hayli yanar.Tamam vazgeçtim basmakdan,bilgi uyarılarda bulunan arkadaşlara teşekkur ederım
  • quote:

Galiba sen gm in kankası falansın herşeyi biliosun...Post kasmak için ban yazcağına bari boşluk falan koyup gönderde millet sana kıl olmasın

• Bas gitsin süper parlıyor durability artıyor ve upgrade şansın Rezerve olarak devam ediyor ...
  • Bende knigt yeniiyim ben de başlayalı 15 gün oldu lwl 38 bende pıçakçıyım ama elime şohana kadar mirage geçmedi ama hangisinden çıktıgını merak ediyorum !!
  • durability artsın die basma değmez hem böle daha karizma +21 pek karizma deil
  • Aga mirage bece yanar kızmada onu 2 m kagıt ile bass yanmazmışş ben uyarı ama sen yinede dene yakarsan içim yanar çünkü elime yiç geçmedi lütfen birisi bana mirage satsın Aresde ben kalaguda oynuoru m lütfen bana birisi 5 m satsın elimde +8 stello ve +4 dagger var lütfen lütfen
  • bas bas ta benim merak ettigim rebith itemlarin yuzdeleri ne mesela +1 bi rebirth in +2 +3 +4 +5 e gecme olasiliiklari nedir ??

veya +5 bi rebirt in +6 +7 rebirth e gecme olasiligi nedir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.