bas bas ta benim merak ettigim rebith itemlarin yuzdeleri ne mesela +1 bi rebirth in +2 +3 +4 +5 e gecme olasiliiklari nedir ??
veya +5 bi rebirt in +6 +7 rebirth e gecme olasiligi nedir ?
Sanırım normal upg. ile aynı +8 lere rebirth basınca +5 oluyor +7 lere basınca +1 +8 ve +7 nin arasında birşey bu +7 den +8 e basmak nasılsa bundada %si biraz azalıyor galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: kara1994-Ares
Bende knigt yeniiyim ben de başlayalı 15 gün oldu lwl 38 bende pıçakçıyım ama elime şohana kadar mirage geçmedi ama hangisinden çıktıgını merak ediyorum !!
elina mirage gecse de onu eline alamazsın ki dex kac??
sadece komikkkkkkkkkkkkk
quote:
Orjinalden alıntı: kekurikekukaka
arkadaşım bende düşünüodum +8 lerimi +1 yapmayı ama inan bana riske girmeye değmez şu aralar,serverların durumu ortada upgrade işlemi sırasında bi lag olsa gitti canım pıçaklar,serverlar bi rahatlasın o zman yaparsın
+7lere rebirth basarsan +1 olur +8 +5 +9 +11 +10 +21 olur
sorması ayıp rebiti nasıl yapıoruz yardım pls
rebirt item kağıtla oluyor değilmi ?
o kağıdı nerden ne kadara alabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: kara1994-Ares
Bende knigt yeniiyim ben de başlayalı 15 gün oldu lwl 38 bende pıçakçıyım ama elime şohana kadar mirage geçmedi ama hangisinden çıktıgını merak ediyorum !!
mirage harpylerden çıkar koçum git bi harpylerin oraya swt verilir falan de alsınlar seni partye mirage düşebilir ama sakın disband yapma
quote:
Orjinalden alıntı: madalya15
Bu kadar saçma bi topic açmana gerek yoktu
daha toysun herhalde abilerinin yolundan gitmeye çalışıyorsun hani şu paso BAN BAN yazan abilerinin.Bence iyi bi topiç bende öğrenmek istiyordum yanarmı yanmaz mı die .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme