Şimdi Ara

Minton Uydu Alıcısı 149,90 yerine 59,90..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/minton-msr-5860e-slim-case-dijital-uydu-alicisi/ProductDetails.aspx?productId=evmintonmsr5860e&categoryId=155057

Düşüşü göz önüne aldığımızda iyi duruyor ama ürün kaliteli bir ürün mü..

Böyle ucuz yollu uydu alıcısı almam lazım..

• emu var diyor ntvspor trt3 falan açar bu fiyata çok kalitesiz ürünler var minton hiç değilse malzemesi biraz kaliteli.Bence kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuc

emu var diyor ntvspor trt3 falan açar bu fiyata çok kalitesiz ürünler var minton hiç değilse malzemesi biraz kaliteli.Bence kaçırmayın

Kullanıcı lazım...
  • emu yüklü olsa ne yazar. neyi açacak ki emu ile açılna doğru dürüst kanal mı kaldı. sonra sürekli değişenm birşey bu yazılımlar. desteği olacak mı ki mintonun. hiç sanmam. bnen decktron almıştım 1 yıl destekten sonraadamlar kayboldu ortalıktan. sonra cihazı yazılımla korax a çwevirdik zaten nerdeyse herşeyiyle aynıydı. korax a hala destek devam ediyor.
  • üstüne biraz daha koyun dreambox alın daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

üstüne biraz daha koyun dreambox alın daha iyi

+500s
  • quote:

üstüne biraz daha koyun dreambox alın daha iyi

Biraz daha derken ne kadar.. 60 liraya daha ne kadar eklemek gerekiyor dreambox için..

ntvspor için şifre girilebilsin yeter.. yoksa ücretli kanalları çözmek, kart paylaşımı falan gibi amacım yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman minton tam senin aradığın cihaz ama yinede sen Dreambox'u bir düşün derim. Çin malı dreamboxları 100 tl civarına bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Aldığına hiç bir zaman pişman olmayacağın elektronik cihazların başında gelir benden söylemesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupper79

o zaman minton tam senin aradığın cihaz ama yinede sen Dreambox'u bir düşün derim. Çin malı dreamboxları 100 tl civarına bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Aldığına hiç bir zaman pişman olmayacağın elektronik cihazların başında gelir benden söylemesi :)

Dreambox düşünmüyorum teşekkür ederim.. Çok fazla TV izleyen biri değilim zaten.. Bir kaç dizi o kadar..Onları izlerken bari TV güzel göstersin yeter..
  • beyler,ben de 25 yıllık arcelık tv var,scart çıkışı yok,bunu bağlayabilir miyim tv ye?
  • muhtemelen anten girişi vardır sadece. hiç uğraştığına değmez
  • dreambox bilmeyen almasın kardeşim. herkese tavsiye ediyosunuz. anten kablosu takamayan insanlar var. dreamboxı bilgisayara bağlayacak. ip verecek. ftp yapıcakta kanal şubu ohoooo. daha öteki özellikleri söylemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

beyler,ben de 25 yıllık arcelık tv var,scart çıkışı yok,bunu bağlayabilir miyim tv ye?

siyah-beyaz mı o televizyon ?
  • quote:

quote:

beyler,ben de 25 yıllık arcelık tv var,scart çıkışı yok,bunu bağlayabilir miyim tv ye?

siyah-beyaz mı o televizyon ?

yok,renklı,

bı arkadas dreambox almamı tavsıye ettı,baska bı tanesı cevırıcı al dedı,scarttan anten girişine ,

verdım sparısı ,bakalım hayırlısı,ınsallah uyar bızım yadıgara,yoksa ya gerı ıade ederım,yada donusturucu bakarım...
  • Minton 150 TL lik bir marka değil ki yaw, şişirmedir o fiyat. 79.90 dan 59.90 a düşmüştür
  • dreambox millet bilinçsiz alıyor sonra sorun yaşıyor.
  • Mintonu kampanyalı bir sekilde aldım sadece uzak durun derim.
  • quote:

eski tv'lere scart takılabiliyor. arkada, anten girişinin yanına bir delik açıyorlar dikdörtgen, eğer tv destekliyorlarsa scart takabiliyorlar fakat her tv desteklemiyor.
  • 1 Ocak 2010 itibariyle HDMI ve Optik çıkışı olamyan hiç bir receiver, DVD player, media player vs vs almanızı tavsiye etmem.
    Neden diye sormayın yakında scart diye birşey kalmayacak. Birkaç LCD'de scart koymamaya başladılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.