Şimdi Ara

minton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar minton adlı marka nerenin ürünüdür?Birçok alanda ürün üretiyor fakat hepsi aynı menşeili mi yani,yoksa birden fazla minton markası mı var?Konuyu yanlış yere açmadım umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tashunkee -- 3 Ekim 2012; 20:34:07 >

• Fason yaptırıyor reyiz. Daha doğrusu bir fabrika üretim yapıyor, ne düşünürsen artık dvd mp3 player vs. Minton gidiyor diyor ki bana bundan 1000 tene yap yeğenim diyor yalnız benim marka ve logom olsun üstünde, Yumatu, premier falanda gidiyor aynı fabrikaya ve aynı ürüne talip olur onlarda marka ve modellerini talep edip yaptırıyor. Çoğunun kendi fabrikası yok. Fason çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

Fason yaptırıyor reyiz. Daha doğrusu bir fabrika üretim yapıyor, ne düşünürsen artık dvd mp3 player vs. Minton gidiyor diyor ki bana bundan 1000 tene yap yeğenim diyor yalnız benim marka ve logom olsun üstünde, Yumatu, premier falanda gidiyor aynı fabrikaya ve aynı ürüne talip olur onlarda marka ve modellerini talep edip yaptırıyor. Çoğunun kendi fabrikası yok. Fason çalışıyor.

Üretim yeri ülke olarak çin vb mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Fason yaptırıyor reyiz. Daha doğrusu bir fabrika üretim yapıyor, ne düşünürsen artık dvd mp3 player vs. Minton gidiyor diyor ki bana bundan 1000 tene yap yeğenim diyor yalnız benim marka ve logom olsun üstünde, Yumatu, premier falanda gidiyor aynı fabrikaya ve aynı ürüne talip olur onlarda marka ve modellerini talep edip yaptırıyor. Çoğunun kendi fabrikası yok. Fason çalışıyor.

Aynen genel olarak asya, uzak doğu. Çin ve Hong Kong ağırlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 3 Ekim 2012; 20:44:45 >
  • quote:

quote:

quote:

ya bnm fiesta için araç kaset adaptörü bakıyordum bunu gördüm bende gereksiz bir internet alışverişi olmasın diye bir bilene sorayım dedim üstad
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=258076&Productid=otminlgc101 (hepsiburada)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya bnm fiesta için araç kaset adaptörü bakıyordum bunu gördüm bende gereksiz bir internet alışverişi olmasın diye bir bilene sorayım dedim üstad
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=258076&Productid=otminlgc101 (hepsiburada)

Vallahi 10 lira çok. Birde kargo ile 15'e falan gelir. Bit pazarı, mısır çarşısı gibi kaçak göcek işlerin yürüdüğü pazar varsa yaşadığın şehirde onlardan al. Çünkü 5 lira bu tarz yerlerde. 15 liraya çakmak girişli 1 gb'lık mp3 çalar alırsın be reyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Aiwa SX-NAVH1200 Kolon
    3 yıl önce açıldı
    Samsung SWA-W700 Subwoofer
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.