Şimdi Ara

Minoxil ve HairForte (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
75.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pyrrha33

    Ben 4-5 ay boyunca minoxil sprey ve şampuan kullandım, ilk başlarda bi sıklaşma oldu ama arkası gelmedi. Şimdi 1 aydır xpecia tablet ve hairforte kullanıyorum ama kadın için olanını(doktor öyle dedi, yağla ilgiliymiş) Benim dökülme nedeni saçımın çok yağlı olmasına bağlı demişti doktoru. Şimdi saçlarım daha canlı gibi hairforte saçı çok ıslak yapmıyor ve kaşıntı olmuyor. Minoxil için aynı şeyleri diyemeyeceğim ama kulanımı baya sıkıntılı

    Hocam son durum nedir. Bende 42 gundur xpecia ve hairforte ikilisini kullaniyorum. Saclarim dolgunlasti gibi, ve ust arka tarafim acik orda tüy olarak saclarim var onlar kalinlasiyo ve diplerden kalin saclar geliyo.İnş devami gelir ve biraz kapanir. 3 ay kullanmak gerekiyomus. 2 ay sonra son durumu yazarim bende

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • minoxil aşırı kaşıntı yaptığı için bırakmıştım,diğeriylede bi zaman sonra uğraşmak istemiyosunuz.zaten dökülecek saçı kafada tutmak mümkün değil.biyotin eksikliğim olduğu için şuan bir tek biyotin hapı alıyorum (tırnaklarımdaki soyulma ve saçları kalınlaştırmak için)
    bunun dışında bir şey kullanmıyorum.

    saçlarımın güncel durumu bu :

    http://i.hizliresim.com/y5Dj77.jpg
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Bırakınca eski haline dönecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawloo

    Bırakınca eski haline dönecek.

    Xpecia ve hairforte'da bırakınca eski haline dönme sözkonusu değil. Minoxil'de geçerliymiş o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Benim saçlarım deste deste kaydolurken araştırmadığım şey kalmadı. O ürünleri bırakınca saçların eski haline dönecek.

    Kullanılabilecek en iyi ürünleri kullanıyorsun bu doğru evet ama bırakınca eski haline donuyor.

    En az 10 kere almaya kalkıştım ama ben istikrarlı bir şekilde kullanamayacağım için vazgeçtim.

    Doktor dun bana "Sen minoxil kullan 3, 4 sene o zamana kadar daha iyi bir ilaç çıkar belki onu kullanırsın. Belki 1 ay sonra çıkar. Olmadı ektirirsin" dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    Benim cevremde xpecia ve hairforte kullanmis olan bikac kisiden duyduguma gore kullanmayi biraktiktan sonra dokulme olmamis. Yalniz azaltarak birakmislar yani 2 gunde 1, 3 gunde 1 olarak azaltmislar. Dokulme yok diyolar bende zaten o yuzden kullanmaya basladim. Daha once boyle ilaclara inanmazdim. İlk defa boyle biseye para verdim.nettede baya olumlu yorum var. Benim ince ince saclarim var bos alan yok sac koklerim saglikli sadece bolgesel dht yi azaltmam yeterli ki bu hap ve sprey bolgesel dht yi yok ediyo. Tam tersi olursada yapacak bisey yok ektirir gecerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 13 Nisan 2016; 19:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Kaç ay kullanmışlar toplam? Edit: Yani dökülme geçici bir dökülmedir. Genetik dökülmeyi sürekli bir şekilde engelleyemez ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 14 Nisan 2016; 0:03:39 >
  • Hair Forte' u 9 ay, Xpecia tableti de 6 aydır kullanan birisi olarak merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnyylmz -- 30 Nisan 2016; 19:14:06 >
  • Hocam Xpecia yı çok uzun süre kullanmamak gerekiyormuş, iki kutu sonrası kullanmayın ara verin deniliyor. Sizin kullanım süresi sonunda saçınızdaki etkisi ne oldu?
  • Merhaba Arkadaşlar.

    Ben 1 yıldan fazla minoksil kullandım günde tek doz. Hairforte sprey ve xpecia denemeyi düşünüyorum. Öncesinde de izmir de iyi bir
    dermatalog araştırıyorum. Bu iki ürün ile ilgili nette hep aynı doktorların yorumları beni kuşkulandırıyor. Denemiş ve denemeye devam eden
    arkadaşlardan gerçekten önerenler varsa bilgi verebilir mi .

    teşekkürler.
  • Bende 6 aydır minoxil %5 kullanıyorum.Tüyler saça dönüşmedi.Dökülme durdumu,evet.
    Ama kalp ve cinsellik konularında azda olsa risk olduğu için bıraktım geçen hafta.Ben biraz fazla pimpirikli olabilirim.

    Hair forte ile az önce kafamdaki soru işaretlerini konuştum.Yine çok detaya girdim herhalde.Belkide o kadar irdelememem lazım.

    Minoxil ayrıca saçlara bulaşıp çok yıpratıyor ve ardından saçlar kopuyor.6 ay daha kullansam canım saçlarımın boyu yarıya düşerdi herhalde.

    Saç çıkmasın korusun yeter.Ama bunu yaparken sağlığı tehlikeye atmayan bir ürün olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sacimindoktoru.com 21 yaşımdayım benim de baya döküldü bu siteden faydalanıyorum. sorularına cevap bulabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerhatC.

    http://www.sacimindoktoru.com 21 yaşımdayım benim de baya döküldü bu siteden faydalanıyorum. sorularına cevap bulabilirsin

    Ben oradayım zaten ama çokta memnun değilim :) Bilgi için teşekkürler kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerhatC.

    http://www.sacimindoktoru.com 21 yaşımdayım benim de baya döküldü bu siteden faydalanıyorum. sorularına cevap bulabilirsin

    O kadar ürünü kafanıza sürüyor musun gerçekten?

    Millet minoxil hariç saç dökülmesinden nasıl kurtulurum diyor bu sitede millet minoxil dahil 15 tane ürünü kafasına sürüyor.
  • iyi günler yaşım 26 saçlarım bayağı dökülmüş vaziyette. saç ektirmeye gittiğimde yanlardaki saçlarında çok zayıf olduğunu o yüzden saç ekimine uygun olmadığım söylendi. Bende hairforte erkek spreyi xpecia tablet ve sawpoo üçlüsünü aldım bugün. bir 3 ay deneyeceğim. bakalım nasıl sonuç alacağım. Dökülme nedenim genetik. DHT diye bir hormon var. ırsi saç dökülmelerini sağlayan bu hormon. Kullanacağım ürünlerde bu hormonu baskılamak engellemek için ve saç kalitesini oluşumunu destekleyici içerikler var. umarım güzel sonuç alırım. çünkü eskisi gibi kelliğim ile barışık değilim. günde 2 kez sprey xpecia tablet ve hergün saçlarımı yıkamayı düşünüyorum. ara ara gelişmeleri yazacağım mesajım bulunsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diarmitrani

    iyi günler yaşım 26 saçlarım bayağı dökülmüş vaziyette. saç ektirmeye gittiğimde yanlardaki saçlarında çok zayıf olduğunu o yüzden saç ekimine uygun olmadığım söylendi. Bende hairforte erkek spreyi xpecia tablet ve sawpoo üçlüsünü aldım bugün. bir 3 ay deneyeceğim. bakalım nasıl sonuç alacağım. Dökülme nedenim genetik. DHT diye bir hormon var. ırsi saç dökülmelerini sağlayan bu hormon. Kullanacağım ürünlerde bu hormonu baskılamak engellemek için ve saç kalitesini oluşumunu destekleyici içerikler var. umarım güzel sonuç alırım. çünkü eskisi gibi kelliğim ile barışık değilim. günde 2 kez sprey xpecia tablet ve hergün saçlarımı yıkamayı düşünüyorum. ara ara gelişmeleri yazacağım mesajım bulunsun.

    Saçların ekilmeye dahi müsait değilse bence çok uğraşma.Kazıt kendine farklı imaj falan yap. Şimdi ekilemeyecek saçı kimyasal şeylerle çıkarayım derken sağlığınada ciddi zarar verebilirsin.Kalp karaciğer vs organlar...Hiçbir şey olmasa bu tarz ürünlerin kullanımı cinselliğe etki ediyor. Bence bir daha düşün.

    Bizim durumumuz ne yazıkki iki ucu bklu değnek gibi. Saç dökülür çıksın diye ilaç kullanırız vücut kılı çıkar.Bırakırsın saç dökülür. Saç çıksın diye uğraşırken cinselliğe zarar verir. :)

    Forumlarda saç için erkekliklerine zarar veren ve bunu bilerek yapan adamlar var.Gerçi yakında kadın diye hitap edilir allah korusun. :)

    Saç resmini atarsan bir bakayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Köy kahvesi tadında cevabınız benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Dermatologmusunuz yahut başka birşey mi ? at saçının fotoğrafını bakayım nedir.
  • İnsanlıkta yaramıyor.Burada en hareketsiz foruma gelmiş yorum bulmuş teşekkür edeceğine bir kelimeye takılmış artizlik yapıyor.
    Parasıyla saç ekimi bile yaptıramayacak kadar kel kalmış gitmiş çareyi kremlerde losyonlarda arıyor.Buraya yazana kadar azıcık araştırsa cehaletinide giderir :) Sen bu kafayla devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Parasıyla saç ekimi bile yaptıramayacak kadar kel kalmış gitmiş çareyi kremlerde losyonlarda arıyor'' bu Cümle ile neredeyse buradaki herkese hakaret ettiğinizin farkındasınız değil mi ? aşağılayıcı girişler yazmaktansa faydalı birşeyler yazmak daha mantıklı sanırım.
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Hocam hassas noktaki adam seni de yanlış anlıyor. Biliyorsun erkekler ne kadar hassas bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.