Daha dün bu üründen aldım sprey nette bolca araştırdım yan etkilerini göze alarak kullanmaya başladım
Sorunum ilacı kullandıktan 5 dk sonra çarpıntı hali oluyor sanki çok heyecanlamışım gibi kalpte hızlı atmaya başlıyor
İlerde belki geçer 1-2 gün daha kendimi analiz edip olmazsa dozu düşürücem
Ben sabah ve akşam mutlaka saçımı yıkarım sabah iş olduğu için yıkadıktan 5dk sonra mecburen ilacı kullanıyorum kesin kurumuyor nemli kalıyordur bunun bir zararı olurmu
akşam kuru saça uyguluyorum ilk kullanımda yine aynı yan etkileri göstermişti.
updullah
Applikasyon basina 1mlden fazla kullanmamaya calis. Hafif nemli Scalp bile Minoxidilin emilimini 2x-5x arasinda artiriyor. Dolasiyla yan etkiyi de artiriyor.
Nemli kalmasi bir sorun olusturmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Jagaciak24
Applikasyon basina 1mlden fazla kullanmamaya calis. Hafif nemli Scalp bile Minoxidilin emilimini 2x-5x arasinda artiriyor. Dolasiyla yan etkiyi de artiriyor.
Nemli kalmasi bir sorun olusturmaz.
ilk üç kullanımda söylediklerim oldu sonra hiçbir yan etki görmedim şu an çok iyi
Bu süre zarfında tresan ve minoxil sanırım işe yarıyor ilerde gözlemlerimi aktarırım
Tresan şampuanla yıkayıp sabah akşam uyguluyorum
Bende şöyle bir sorun var stres ve sinirli iken mutlaka saçlarım dökülür o günün akşamı elime normalden çok daha fazla saç gelir stres kaynaklı saç dökülmesi olduğuna eminim bakalım ilerleyen günlerde bunun önüne geçebilecekmiyim.
Şunun farkındayım mutlaka dökülecek ama evlilik öncesi gerçekten çok büyük sorun en azından 3-5 yıl ertelemek çok güzel olurdu.
Zeten diğer türlü sürekli kullanımlarda ektirmek daha mantıklı
ben daha ilk tüpteyim bi haftaya biter ama nedense dökülmeler arttı. yağlandığındanmıdır stresten midir bilmiyorum ama olanlar da gidecek diye tedirginim. kimisi 3 ay sonra düzelir dökülmeler normal diyor varsa 3 ay kullanan arkadaşlardan bi yorum alalım da içimiz ferahlasın :)
Arkadaşlar bu minoxil spreyi günde 2 kez (sabah-akşam) uyguladığımızda bir kutu kaç günde biter ?