Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
999
Cevap
35
Favori
935.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Topiğe bakıyorum da yorumların çoğu sahte hesapla açılmış ne üdğü belirsiz adamlar,Şu fake hesaplara itimad etmeyin,bu sorundan müzdaripseniz,bir ton forum sitesi var bu iş için kurulmuş,her söylenene kanmayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_39071013/tm.htm

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

• son durum nedir ? alanlar memnun mu ? birde en uygun nerden alabilirm ?
    6 ay geçtikten sonra ürünü daha az kullanmama ragmen bazen her gün bazen 2 günde 1 bazen 3 günde 1 ürünü kullandım günde 1 kez 5 doz
    askerdeki 6 ay hariç ürünü 3.5 sene kullandım
    normal derecede spor yapardım her hafta düzenli halı sahaya giderdim
    sene 2013 mart halı sahada maç yaparken sol kolumda bir agrı hissettim bir süre sonra da gözüm karardı topa vururken yere düştüm haliyle acile gittim gerekli muayene yapıldı bir seyın yok dendi eve gittim
    sene 2013 aralık maç yaparken kalbim hızlandı herhalde yoruldum diye kaleye gectım bir sure de kalede durdum baktım kalbim yavaslamıyor oyundan çıktım hastaneye gittim acilde kalbim hala hızlıydı svt geçiriyorsun dediler ritmi ilaç vererek normale döndürdüler ritim bozukluğu oluştuğunu söylediler
    ablasyon tedavisi önerdiler
    ilk zamanlar aklıma gelmedi 1 2 ay kadar önce minoksilim bitince durum bundan kaylanıyor olabileceğini düşünüp nete baktıgımda yorumları okudugumda ilaca SEVGİM arttı!
    arkadaslar minoksil saç için faydalı kabul ediyorum ama kalbimizle bunu karşılaştıramayız
    kullanmanızı önermiyorum ve tek ümidim taşikardinin tekrarlamaması

• herkese merhaba bende 4 ay önce başladım ve sonuçlarından çok memnun kaldım. ben kullanımda aynı zamanda bir arkadaş tavsiyesi ile Bio Silver Gümüş İyonlu Organik Saç Losyonukullandım. bununla birlikte etkileri çok fazla arttı. %100 bitkisel olduğundan her yerde bulunmuyor ben aldığım siteyide sizinle paylaştım etkileri gerçekten çok iyi özelden mesaj atıp ayrıntıları paylaşabilirim.
  • Sakal için aldım minoxil forte.İlk sürmeyi denedim çok basınçlı çıkıyor spreyden ilaç göze felan kaçmasından korktum açıkcası

Orijinalden alıntı: gsliyim

Sakal için aldım minoxil forte.İlk sürmeyi denedim çok basınçlı çıkıyor spreyden ilaç göze felan kaçmasından korktum açıkcası

Kullanma dostum dokulme sac sakal ayni maks iki ay biraktiktan sonra. Ayrica kalplr ilgili rahatsizliklarni yukarida yazdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aristocrat_EU

arkadaşlar, olumlu bakmıyorum ama merakta etmiyorum değil doğrusu
    bu saç ekimleri ne kadar ortalama olarak?? ( ücret )
    ne kadar ekilecek derseniz mesela sadece yanları kalmış birinin tüm saç kısmı mesela?????
    ve saç ekimi nasıl oluyor?????

ortalama fiyat senin ektireceğin alanın genişliği ve sıklık beklentine göre değişiyor. ama sonuçta saç bu çok seyrek ektirmekrense hiç ektirmemek daha mantıklı. yada göğüs veya sırt kıllarıyla yapılan ekim ki çoğu klinik yapmıyor. parayı çöpe atmak gibi birşey. çünkü bu bölgeler hem uzamıyor hem saçın küçücük yerini bile kapatamıyor. enseden ektirmek en iyisi. greft hesabı louyor. bir greft 1.5- 2.5 tl arasında değişiyor. sadece yanları kalmış biri sen misin bilmiyorum ama orta seyreklikte istese bile onbin greft ve fazlası ister. ekim ise hem operasyon 6 saat falan sürer hem sonrası evre 12-18 ay sürer yani sabır ister.

• Uygun fiyata minoxil pm lütfen..

Orijinalden alıntı: nash1883

Uygun fiyata minoxil pm lütfen..

Satıyormusun. Bende fazla var alıcıysan vereyim.

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: nash1883

Uygun fiyata minoxil pm lütfen..

Satıyormusun. Bende fazla var alıcıysan vereyim.

Satıyorum hocam kolay gelsin.

Bunlardan hayır gelmez. Kalıcı bir düzelme hiç bir zaman olmaz. 6 ay- 1 yıllık kullanımda size en fazla +1 yıl saç yoğunlaşması sağlar sonra sağlığınızla beraber o saçlarıda kaybedersiniz.

Bence en doğru bitkisel şampuanı yada el yapımı def veya zeytinyağlı sabunu bulup onla devam etmek.

Orijinalden alıntı: lakiros

Boş iş, boş iş, boş iş...

Bunlardan hayır gelmez. Kalıcı bir düzelme hiç bir zaman olmaz. 6 ay- 1 yıllık kullanımda size en fazla +1 yıl saç yoğunlaşması sağlar sonra sağlığınızla beraber o saçlarıda kaybedersiniz.

Bence en doğru bitkisel şampuanı yada el yapımı def veya zeytinyağlı sabunu bulup onla devam etmek.

Haklısınız.

Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • yaklaşık 5 aydır saç kıran müptelası ile uğraşıyorum ultralan ve saltar ilacını kullandım bugün doktora gittiğimde minoxil forte 5 ilacını önerdi saçkırana iyi geleceğini sanmıyorum önerileriniz nedir

2 yıl düzenli arak minoxidil kullandım 1 mg finasterid ile beraber olumlu sonuçlar aldım...Ama yan etkilerinden korktuğumdan dolayı önce finasteridi sonrada gerek kalmadığını düşündüğüm için minoxidili bıraktım...

Şimdi tekrar minoxidil kullanıcam ama fiyatlar baya düşmüş bu nedenle minoxil kullanıcam belki arak minoxidil orjinal değildi yada %5 olmayabilir...Bunların yanında dht engelleyen bir sürü şey yiyip içtiğim için onlarında olumlu etkisi vardır...Şu anda başladığım yerdeyim kazandıklarımın hepsi gitti...

Bu arada tek çözüm saç ekimi diyen arkadaşlar bizdeki bu dht olduğu müddetçe değil saç ekmek orman ekseniz kafaya solar gider...Bunu baskılamalısınız.Saç ektirsenizde çıkışta reçete olarak minoxidil yada finasterid verecekler...Çünkü vücudun o saçı dökmeye programlı...Bundan kaçışınız yok...

• valla şöyle diyim arkdaşlar.. bi ara kulandım bunun iran veya suriye versionunu 1bucuk ay kuladım direk farkettim tüylenme diplerde şakaların saçlarda vardı hafiften küçük küçük ama onla beraber ısırgan tohumu kulanıyordum...

daha sonra bıraktım.. yarın tekrar başlıcam eczaneden yarın alcam 30 tl yazıodu camda.. bakalım hangi minoksidil tahmini 55 olandır ama bakıcam yarın.. aslında fotolarlada desteklemek isterim ama bakalım ama istikrarlı olmak gerekiyor gelelim ömür boyu oranına..

evet bu doğru malesef ama istediniz miktar saça ulaştıgınızda atıyorum hergün değilde haftada 2 3 kere kulanırsınız emin olun olanı korursunuz..

kuzen bioksin kulanıyor onda 2 gün önce gördüm saçı gürleşmiş kuvetlenmiş ama ben 3 4 sene önce kendim kulandım fostu ozamanlar yani hayatatta bulaşmam o markaya.. ama şampuanı iyiydi dökülmeye karşı ama çıkartma değil olanı korumak için.. onun dışında ben sadece şakalarda kulancam çok şükür dier yerderde pek sorun yok ama şakaklar v gibi oldu o olmasından korkuyorum:D

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: lordmaxcake0

Arkadaşlar tam 1 sene MİNOXİL FORTE kullanmış birisi olarak şunları aktarayım sizlere.
    İlk başladığım zamanlarda günde 1 defa 5 doz olarak gece yatmadan kullanıyordum. Yaklaşık 6 ay bu şekilde devam ettim. İlk 2 ay dökülme hızlandı. Sonra normale bindi. 3. aydan itibaren var olan saç telleri kalınlaşma eğilimi gösterip şakaklarda saç artışı gözlemledim. Bu durum hoşuma gitmeye başladı. Aynaya baktığımda saçlarımın yoğun olduğunu görebiliyordum ki bu saç dökülmesi yaşayan birini inanılmaz şekilde mutlu ve özgüven veriyordu. Sonra bunu normal prospetüsünde yazdığı gibi kullanmaya karar verdim. Sabahlarıda 5 doz sıkmaya başladım. Sabah,akşam olmak üzere 10 doz kullanıyordum. ve sonuçlar daha da iyiye gitmeye başladı yalnız saçlarım koyu sarı iken çıkan saçlar siyaha yakındı. 1. sene doldu ve 2. senenin ilk ayı içerisinde bir gece yine aynı işlemi uyguladım sabah uyandığımda bi kalp ağrısı gibi göğüs kafesinde bir baskılama hissettim ama çok aşırı değil. O sabahta vakti gelince uygulamayı tekrarladım ve sözlüm ile bi kafede buluşmak için evden çıktım. Saat 13:00 14:00 sularında idi. Kafede bir müddet oturduktan sonra aniden başım döndü ama çok şiddetliydi ve sanki kafamı yerden yere vuruyorlardı. Sözlüme belli etmeden kalkalım deyip mekanı terk ettik. Onu eve gönderdikten sonra cadde üzerinde yürümeye devam ettim ve olan orada oldu.Çok fena bi şekilde birisi kalbimi sanki eline almışta sıkıyormuş gibi bi acı hissettim.Dizlerimin üzerine çöktüm sanki ölüyordum kalp krizi gibiydi. Sonra bu sıkışma 30 saniye içinde kendini bıraktı ve ayağa kalkabildim. Hemen arabaya atladım acil servise gittim saat 16:30 civarıydı. EKG testi yapıldı. Tansiyon ölçümü yapıldı ve doktor inceledi. HİÇBİRŞEYİNİZ YOK dedi. Nasıl yani doktor bey bunları ben uyduruyor değilim ya hepsi oldu dedim. Olmuş olabilir fakat kalbinizde bir sıkıntı görünmüyor dedi. Çok şaşırdım. Tabi ben daha anlam veremiyordum. MİNOXİL'den olacağı aklıma daha gelmiyordu o an için sonra araştırmalara koyuldum ve yan etkilerinde kalpte hızlı atma nefes kesilmesi gibi bulgulara rastladım. Ve dedim MİNOXİL'den kaynaklı olabilir. Acilen bıraktım. Kullanmama rağmen 1 hafta kadar aralıklarla sorun devam etti. Bırakmamın üzerinden tam 3 ay geçti bu 3 zarfı içerisinde bu gibi sorunlar geçmiş ve bitmişti. Ta ki şu zamanlara kadar. 2013 yılının kurban bayramında rahatsızlık tekrar boy gösterdi fakat glibal enfeksiyon gibi aşırı öksürük burun tıkanıklığı vs..vs.. gibi. Ve ayladan ARALIK yani içinde olduğumuz bu ay. Geçen hafta sabaha karşı öksürüp uykudan uyanmaktan, nefes darlığı çekmekten kalp çarpıntısı,kollarda ve ayaklarda uyuşukluk hissinden hastaneye gittim. Göğüs hastalıkları bölümüne. Astım tanısı konuldu ve bir takım inhaler kapsül tarzında bi aparatlı toz ilaç verdi doktor. Yanında da bir burun spreyi ve alerjen hapı. 4 gün kullandım ve yan etkileri başladı. Yaramadı ilaç. Kalbim saniyede 110 120 arası atıyordu nöbet nöbet :( yan etkisinde de kalp atışında hızlanma gibi bir bulgu var. Hemen bıraktım ilacı bu önümüzdeki hafta da bir psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ne astım ne başka bi hastalık bu diye düşünmeye başladım. Minoxilin yan etkilerinde bir forumda bir kardeşin de böyle bi yazısında panik atak tanısı konulduğunu okudum. Panik atak da ki belirtilere hemen hemen uyuyor bende olan bu değişimler. İşte Aniden ölüm hissi kalp krizi geçiriyormuşum gibi hissetme (bu çok kötü inanın) artık dünyadan tat almıyormuş hissi. Ölüm geldi artık kendini teslim et vs... vs.. gibi bulgular bende de oluyor. Bunu neden mi anlattım. BİLGİLENİN ve kesinlikle ve kesinlikle bu MİNOXDİL'i günde 2 defa uyguluyorsan bile 5 kez sıkılmamasıdır. Bence o 5 püskürtme bile fazla bu ilaç için. Ben hiç fazla sıkmadım 5 dozdan başka. Nasıl denmişse öyle kullandım. Kardeşlerim ben saç çıkartayım derken sağlığımı heba ettim. Allah yukarda yalanım yok VALLAHA... Dikkatli kullanın. Eğer yaramıyorsa bırakın gitsin bi saç emin olun benim gibi şu çektiğim sıkıntılardan önemli değil. Vallaha ben çok hiperaktif Spordan 1 dakika bile kopamazken şimdilerde yapmaya korkuyorum ya kalp krizi geçirirsem diye ki düşünün hala çözüm bulamadım rahatsızlığıma. Neyse çok yazdım başınızı ağrıttım ama yeminlen samimiyetim ile yazdım... Herkese acil şifalar diliyorum saygılar...

Bu soyledigin cok onemli seyler.

Bende kullandım.benimde saclarımı daha beter doktu bıraKtım.

dostum doktora gittin ve testlerde bişey çıkmadıysa bu nöbetler oldugunda doktora vs gittiğinde gene birşey çıkmıyorsa eger.. bu gibi durum anxiety disorder olabilir... yani kaygı bozuklugu olabilir.. tabi bir uzman bunu daha iyi belirleyebilir panik atak kaygı bozuklugu birleşince böyle büyük bir heycan kuvvetli kalp atısı vs kendini ölcek sanmak güvende hissetmemek hatta hastaneden dışarı çıkmamak olur ve ufak kalp heycanındada aniden panik yapıp büyümesine sebep olabilirsin ve kalbin daha hızlı artar ve sen kalp krizi geçirdiğini veya geçirceni sanabilirsin... yani bu durum minoksidilden değil gibi geldi çünkü çok fazla insan kulanıyor.. ve kaygı bozuklugu hastalıgıda çok fazla yaygın bu aralar sen de ikisi tesadüfen bir oldugundan öyle düşünmüş olabilirsin.. acil şifalar dilerim..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.