Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
36
Favori
888.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/2494312/e2b64973-45c6-42ad-b7fc-

     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?.jpg[/simage]

    Üç ay kadar kullandıktan sonra oluşan fark. Fotoğraf geçen yıldan. Bıraktıktan sonra tekrar eski haline geldi. Yeniden kullanmaya başladım.
  •  Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?
  • Kepek sorunuyla nasıl başa çıkıyorsunuz, bir çok şampuan denedim ama kepekten kurtulamadım bir türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masteropxxx

    Kepek sorunuyla nasıl başa çıkıyorsunuz, bir çok şampuan denedim ama kepekten kurtulamadım bir türlü.

    Saçını sıcak suyla yıkama soğuk suyla yıka
  • merhabalar herkese ..

    bir kaç sorum olacak.

    erkek te dökülen saç bir daha çıkmazmı kendi kendine ?
    böyle rutin arada dökülüyor elimi atınca kökünden bakınca görüyorum . bu saç bir daha çıkmıyormu . yoksa çıkıyormu ?

    birde doğal bir kür tavsiyesi olan varmı _? yılan yağı vs ?_
  • 3 aydır dusensiz şekilde minoxil kullaniyorum doktorum sabah aksam 5 fis sıkmamı söylemişti ama ben genelde gunde 1 defa sıkıyorum. Ilk 2 ay pek bi etkisini goremedim. Saç derimde pullanma oldu bunun icin maxact ich sampuani kullandim. Pullanma buyuk olcude gitti. Simdi 3. Ayın icindeyim gören herkes anlimda saç çıktığını söylüyor kelligim buyuk ölçüde gitti. Bende goruyorum cikan saçları hatta anlimda sac cikmamasi gereken yerlerde bile minik siyah tüyler çıktı. Sanırım ilaci uygularken akmasi nedeniyle oldu. Cinsel gucu azaltiyor gibi soylemlere de kesinlikle katilmiyorum hiçbir olumsuz etkisi olmadi bende. Kullanmayi dusunenlere tavsiye ederim bendeki tek yan etkisi pullanma oldu oda sampuanla çözülüyor. Sıktıktan 1 2 saat sonra yikasaniz sanki daha da güzel oluyor gibi.
  • Arkadaşlar yaşım 21 ve yoğun stresli bir dönem atlattım. Jöle dahi kullanmayan ben saçlarımın döküldüğünü ve yetmezmiş gibi ırsi açılmalarımın normale göre ileri derecede olduğunu fark ettim. İlk başta direk anam babam taktik, saçı kazıttım. Üzerine saç bakım karışımlı duş öncesi yağı denedim. Duştan sonra da ayrı bir zararsız yağ deniyordum.

    Bunlar iyi kötü bir dolgunluk kattı o sırada da Minoksil Forte%5 kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz derecede iyi etkiledi. İlacı sabah akşam açık kısımlara 3 fıs kullanıyorum. Uzun süre duş almazsanız kaşınmaya ve kepeğe sebep olabiliyor ama ilacı sürdükten sonra 5 saat kadar izin vermeniz gerekiyor emmesi için. Bana tavsiye eden doktor ilacı bıraktığımda eski haline döneceğini belirtti. Üzücü ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı işliyor ilaç.





    Uyarı! Sakın ama sakın eskaza saça çok döküp alnınıza, kulağiniza yani kıl çıkabilecek yerlere damlatmayın ya da değdirmeyin. Alnımdan damlatmış bulundum ve şuan cımbızla sürekli tek sıra alın kılı almam gerekiyor.




  • seboreik dermatit hastasi olup bu ilaci kullananlariniz var mi ? kepek, yaglanma ve kasintiyi arttırdıgı soleniyor bu ilacin Sizlerde de bole mi oldu ? rogaine foam onerdiler ancak o da alınacak gibi degil oldukca pahali.
  • debu urun amerikada (rogaine) avrupada (regoine)ticari ismidir.
    yillarca amerikada kaldim memleket dedik donduk geriye.simdi yazdiklarimi iyi okuyun.
    minoxcidil ise icindeki kimyasalin ismidir!bizim turkler uydurmus ismini minoksil arkasina forte eklemislerki yasal olarak amerikan(FDA)onayli ilac firmasi dava acmasin.adamin ilacini formulunu alip kendi dizayn ettigin ilac kutusuna koyup satrsan davalik olursun.onun icin ismini degistirmisler.yani minoksil forte turkiyedeki ticari ismidir.kutusu bile degisik..uluslararasi arenada minoxidil olarak bilinir.yan etkileri oldugunu duydum ama sanirim bu kisiden kisiye degisiyor cunku memnun olan binlerce insan yan etkisi oldugunu soyleyen onlarca var.kullanmaya basladiktan 4-6 hafta kisiye gore degisebilir bende boyle oldu. uygulanan bolgede saclariniz dokulecek fakat sabirli ve duzenli kullanirsan kesin faydasini gorursun.zaten 4 aya kadar cikti cikmazsa kullanma dediler.youtubeda onlarca videoda bilgi bulabilirsin bununla ilgili. sadece minoxidil yaz basliga sac ve sakal uzatmis yuzlerce kisi goreceksin. hepsinin soyledigi ayni biraktin mi basladigin yere donuyorsun yani eger bir muddet kullanayim sonra kendi uzamaya devam eder dersen hic baslama yada gencligini bu ilacla gecir 45-50 den sonra sac neme lazim dersen birakmasi sana kalmis!benim planim bu yonde.. ben turkiyedeki urunlere guvenmiyorum adamlar rakinin bile sahtesini yapmiyor her turlu hile var. bildigim saglam bir site uzerinden 25 lira fazla verip amerikadaki bir sac firmasindan yollatiriyorum.ha birde bu urun 1988 den beri piyasada var(amerikada)ve turkiyedeki gecmisine bak ne kadar geriden geliyoz be kardesim.neden saglik bakanligi FDA onayli bu ilaci bu onaylamakta bu kadar vekler anlamamki




  • uzun süre kullanımda etkili çözüm minoxil...
  • Bioxcin forte sampuan

    Hergun 1 kapsul biotin 1 mg

    Hergun en az 2.5 litre su tuketimi

    Dengeli beslenme

    Stressden uzak yasamak

    Alkol ve sigaradan uzak durmak ozellikler sigaradan mutlaka uzak durun

    Ve en onemlisi genetik faktorler



    Genel bir kan tahlili yaptirmanizida tavsiye ederim cinko demir d vitamini eksiklikleri olabiliyor
  • Arkadaşlar şu yok kıçıma nane sürdüm yok sinek yağını kafama sürdüm bilmem ne kürünü uyguladım şunlar çok etkili olaylarını kesinlikle eleyin. Saçlarınızın dökülmesinin sebebi dht ve dht bloklaması olmayan hiçbir ilaç kür cart curt saçlarınızın dökülmesini durdurmaz ve saçlarınızı geri kazandırmaz.

    Misal sarımsak bir nebze etkilidir saç çıkarmada ama bunun verimi çok düşüktür kokusuda cabası onu 1 yıl kullansanız etkili bir dht bloklayıcı ürünün 1 ayda verdiği verimi veremez. Boşuna kafanıza kuş boku bilmem ne yumurtası kırdığınızla kalırsınız.

    Şuana kadar dünya üzerinde bulunmuş en iyi çözüm de minox tur ama onun da döngüsü vardır bakın bu çok önemli Minox en etkili oral yolla almadığınız ilaçtır. Minox u 1-2 yıl kullanırsınız bundan sonra da bir döngü başlar kazandığınız saçları tekrardan kaybetmeye başlarsınız. Bunun için de devreye avodart gibi dht bloklayıcı diane35 gibi ilaçlar devreye girer ama minox her zaman hayatınızda olur döngüye girdiğiniz süreçte farklı ilaç kombinasyonları ile bu döngüleri düzenlersiniz.

    Oral yolla ilaç alımı ise işin son raddesidir çünkü geleceğinizi karartabilirsiniz. Risklidir.

    Tek diceğim önemli nokta şu yok bilmem ne kürü bilmem ne suyu nenemin kaynattığı ısırgan otu falan bu tip şeylerle vakit kaybetmeyin hem zamanınızı boşa harcamayın hem akıl sağlığınızı bozmayın hem de paranızı kaybetmeyin.

    Biraz daha araştırın iyice araştırın öyle ilgilenin bu işlerle. Benim tavsiyem ise minox dahil bütün ilaçlara vs vereceğiniz paraya gidin saçlarınızı kazıtın bir spor salonuna girin çok güzel bir vücut yapın sağlıklı olun doğal olun mutlu olun.

    Ek olarak nasıl şeker hastaları ömrü boyunca ilaç kullanıyorsa saç kaybı yaşayan kişilerinde hatırı sayılır bir zaman dilimi boyunca bir hasta gibi ilaçlarla devam etmesi gerekir.

    Saç dökülmesi ile
    1-Beslenmenin
    2-Stresin
    3-Şampuanların
    4-Waxların
    5-Spor yapmanın
    Çok ama çok ekstrem durumlar dışında saçı dökülen kişi eğer sağlıklı bir bireyse bu genetiktir.

    Saç sağlığı ise çok ayrı bir durumdur misal bir şampuan kullanırsınız saçınıza iyi gelir parıl parıl parlatır saçlarınızı bir şampuan kullanırsınız saçlarınızı tiftik gibi gösterir. Ama bunun kellikle alakası yoktur sadece var olan saçlarınıza zarar verirsiniz köklerine değil.




  • Wp minoxil grubumuz katılmak isteyenler buyursun



    https://chat.whatsapp.com/0lKHZLhM4Ko8TsU4zIwoIW
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahseer898

    Bugün sakal için doktora gittim herhangi hormonal eksikliğimin olmadığını söyledi. Yapısal bir durum geç çıkabilir dedi. Ama illede çıksın istiyorsan minoksil %2 sprey öneririm dedi. Devlet karşılamıyor kendin alırsın ve etkili bir ilaç olduğunu söyledi. Biraz araştırdım ama işin sağlık boyutundan çok reklam kısmıyla ilgili paylaşımlar mevcut.



    Kullananlar ne diyor sizce bende başlayım mı? Yoksa kendiliğinden çıkmasını mı bekleyim? (Yaş 23)



    Ayrıca şunu da belirteyim çenede ve faul altlarında kökler var çıkıyor ama seyrek. Yanaklar da ise yok denecek kadar az.

    5lik olanini kullandim etkisini gördüm ayni sekilde fauller ve cenede biraz biyiklarda biraz daha iyi vardi suan birlesiyor komple dudaklara dogru yanaklar da cikti ama sıklasmasina daha 1 ay falan var tahminimce




  • PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    Doktora danışmadan alsak eczaneci kaç fıs yapacağımızı söyler mi ?
  • Mons35 kullanıcısına yanıt
    Söyler recetesiz satılıyor zaten dökülmen yogunsa sabah aksam degilse sadece aksamlari kullanirsin ben sadece aksam kullaniyorum artik.
  • Hangisini kullanıyorsunuz ve nerden ne kadara alıyorsunuz,minoxil forte eczane fiyatı 72 tl her ay bu kadar çok para benim bütçeme,daha uygun Ürünler var ama hangisi iyidir?
     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokce7374 -- 14 Ağustos 2018; 22:13:9 >
  • Nereden alıyorsunuz arkadaşlar eczane fiyatı 72tl,,internette bazı sitelerde 45 e kadar var ama ne kadar güvenilir. Başka buna eşdeğer yada daha iyi uygun fiyatlı başka marka ve nereden alabiliriz yorumlarınızı bekliyorum.
  • yaşım 25 bendede açılma var
  • Arkadaşlar yaşım 19 aşırı dökülme var açılma lar oldu SİZCE bende baslamalimiyim ise yarıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.