Şimdi Ara

Minoxil Forte %5 Deri Spreyi [ Kullanan kim var ? Bilgi lazım ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    almayı dusundum de hıc bır bılgım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 21 Ağustos 2009; 12:08:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AFFETMEYEN

50 liraymıs
    almayı dusundum de hıc bır bılgım yok

Ödenmez ayrıca içinde alkolde var.
  • Dün berberim bir doktor müşterisinin bu ürünü kullandığını ve saçında epey bi güçlenme ve artma olduğunu söyledi. Acaba kullanan varmı, yan etkileri vs. varmıdır?
  • ben kullanmaya başladım. ayrıntılı bilgi isteyen cilthekimi'ne baksın (cilthekimi.com) orda yeterince bilgi var.
  • bu ilac rogaine ile ayni olmasi lazim rogaine arattir baya kullanan var. bende denedim bi ara(rogaine %5) ise yariyor gercekten sac cikiyor ama yeni dokulmusse ise yariyor surekli kullanmak gerekiyor vs. gerci fiyati iimis rogaine 90 liraya almistim ben yazin(1 ay gidiyor)
  • arkadaşlar elimde Minoxil Forte (%5) ürününden 6 tane hiç kullanılmamış var. kendim de kullanıyorum. bir eczacı arkadaşım bana vermişti ve 6 tane aldım. 6 tanesini 250 liraya aldım. (biliyorsunuz üzerindeki küpüre göre bir tanesi 52,31 tl ve bu fiyatı sağlık bakanlığı belirliyor. Üç tanesi 313,86 tl eder)

Ankara içi elden verebilirim ve bir problem olmaması için tercihimdir, ama ankara dışına da gönderebilirim bizim okulun yanında ptt var ordan gönderirim özel bir istek olursa başka şirketle de gönderebilirim. şimdilik 3'ten fazla veremem ama eğer isterseniz daha sonra arkadaşımdan ucuza alıp size verebilirim.

üç tanesi 125 liraya size verebilirim amacım ticaret değil :)

bu arada tekrar belirteyim ürün Minoxil Forte %5'tir ve üzerinde sağlık bakanlığı onayı vardır, yani ülkeye kaçak giren orjinal olup olmadığı belli olmayan ürünlerle karşılaştırmayın. ben de önce kaçak almayı düşündüm ama baktım kaçakla arasında %15-20 fark var ben de riske girmek istemedim. 20 gündür kullanıyorum. şu an kullandığıma 52 lira vermiştim :) 31 kuruş da benden olsun demişti eczacı.

ürünün resimlerini isteyen var mı? :)

Teşekkürler.

bu forumu seviyorum yaaa

• Arkadaşlar Pazartesi amerikadan dönüş yapıcam ve gelirken 24 adet kirkland minoxidil getiriyorum

isteyene 3 aylık paketi 60 TL den getirebilirim

Msn : minoxidil@msn.com
    Tel : 0535 455 38 77
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.