Şimdi Ara

Minoxidil kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAÇ DÖKÜLMESİ SORUNUNA KARŞI DÜNYANIN EN ETKİLİ TEDAVİ YÖNTEMİ olarak biliniyormuş ben yeni duydum bunu kullanan arkadaslar var mı benim baya dökülüyo kalan saçları bari koruyalım

• 3,5 yıl kullandım. kullandığım sürede dökülme olmadı bıraktıktan sonra yeniden döküldü ve şu an alnım açık. kullanıldığı sürece işe yarayan bir ürün.
  • Evet kullanıldığı sürece etkili. Bırakıldıktan sonra da bir süre daha etkisini koruyormuş ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum. Bana bir cildiyecinin söylediğine göre yılda 3 ay kullanmak yeterliymiş. Aslında etki mekanizması saç köklerini erkeklik hormonu olarak bilinen testesteron etkisinden korumak. Bu nedenle saç dökülmesini engellemek dışında ince saç tellerinin kalınlığını arttırarak seyrek kısımların kapanmasına da katkısı varmış. Şahsen Saç dökülmesini engellediğini farkettim ama seyrek kısımları kapattığını hissetmedim pek.
  • finasteride le beraber saç çıkmasını sağlayan ikinci etken madde tabi kullandıkça işe yarıyo bırakınca tekrar eski hale dönüyo bi süre kullandıktan sonra bıkkınlık veriyo ister istemez bırakıyo insan bana öyle olmuştu...
  • Orjinal minoxidil sac ve sakal cikaricihttps://minoxidil.web.tr/ buradan alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3RS!N kullanıcısına yanıt

Minoksidil, kan damarlarını genişleten (vazodilatatör) bir ilaçtır. Yüksek tansiyonun düşürülmesi için geliştirilmiştir. Yani bir hipertansiyon ilacıdır. Yan etki olarak kıllanmayı arttırdığı fark edildiğinden saç sağlığı için kullanıma başlanmıştır. Cilt üzerine uygulandığında kana geçmesi ve tansiyonu düşürmesi beklenmez.

Amaç saçları gürleştirmek olduğunda şampuan ve saç spreyi gibi bölgesel kullanılır.

Kullanmayı bıraktığınızda tıpkı diğer birçok ilaç yan etkisi gibi minoksidil ilacının kıl (saç) gürleştirici yan etkisi de ortadan kalkar.

Eğer saç dökülmesi sorununuz var ise size önerim şu yazımı okuyun: Saç dökülmesinin nedenleri ve çözümleri

Bu cevabımın bilgilendirici bir mesaj yerine spam olduğunu düşünürseniz silebilirim. Sadece bilgi paylaşma isteğiyle paylaştım.

hekimim yanımda
    Saç dökülmesinin nedenleri ve çözümleri — Hekimim Yanımda
    https://hekimimyanimda.com/klinik/cildiye/sac-dokulmesinin-nedenleri-ve-cozumleri/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.