Şimdi Ara

Minoxidil kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşe yarıyor mu arkadaslar? Sac dokulmuyormus aksine cikiyormus gibi yazilar var Dogru mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Okudumdu bir ara , sanırım dokulen saclari geri getirmiyor ancak kafandakulerin dokulmesini onluyor. Ve biraktigin an dokulmeye devam ediyor anladigim bu
  • Geçen eylül ayından beri minoxil kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl oldu denebilir. İlacın etkisinin 4-6 ay arasında ortaya çıkacağı belirtilmiş. Benim yanlar açılmaya başlamıştı. Hatta görenler, önlerden gitmeye başlamış diyordu. Aradan bir yıl geçti, görenler hala aaaa saçların dökülmeye başlamış diyor. Kesinlikle harika sonuçlar bekleme. Üstelik ilk 1-2 ay öyle bir saç döküyor ki sana anlatamam. Saçlarının yarısını eline gelecek şekilde. Korkarsın hatta. Çoğu kişi de sırf bu nedenden dolayı kullanmayı bırakıyor. Üstelik garibim çıkan saçlar yerine yeni saç çıkartamadığı için dökülenle kalıveriyorsun ortada. Kesinlikle açıkları kapatma gibi bir işlevi yok. Hatta saç dökülmesini önlediği filan da yok. 1 yıldır avuç avuç saç gitti benden. Geçende aptallık edip kampanyadan 3 kutu aldım. Bittiği an kullanmayı keseceğim. İLACI KULLANMAYI KESTİĞİN AN ESKİ HALİNE DÖNÜYORSUN. BUNU BEN DEĞİL, İLACIN KENDİ SÖYLÜYOR. Ayrıca, bu ürünü öyle her gün kullanmak da kolay bir şey değil. Birincisi çalışıyorsan eğer sabah uygulayamazsın, çünkü saçı vıcık vıcık gösteriyor. Akşam kullanabilrsin ancak. Bu da her akşam bıkkınlık yaratacak. Ben sabrımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Pes dedim. Onca parayı her ay ona verdiğime İNANAMIYORUM şimdi. Ailende özellikle de baban veya dayın kelse DOSTUM ENİNDE SONUNDA KEL KALACAKSIN. Bir de broşüründe DÜNYANIN SAÇINI ÇIKARIR demişler. KÜLLİYEN YALANDIR. Eğer gerçekten işe yarasaydı herkes kullanır, herkesin saçı olurdu. Biraz mantıklı düşünmek gerek. Ha ben yine de kullanacağım dersen buyur 1-2 ay dök saçlarını. Sonrasında saç çıkar UMARIM(!)

Boyle olacaksa hic almayim

• up
  • Uzun süredir kullanıyorum. İlk başlarda sabah-akşam kullanıyordum. Şuanda sadece akşam kullanıyorum. Böylece sabah yağlı görüntü oluşmuyor saçımda ve yarım doz kullanmış olduğum için aylık maliyet de yarıya düşüyor haliyle.

İlaç ilk başta kalp ilacıymış, sonra bakmışlar saç çıkarıyor, denemişler ve şuanki formül ile uygulanış şeklini bulmuşlar. İlacın mantığı kafadaki kılcal damarları genişletip saçın beslenmesini artırmak, ilacı bırakırsan da bu etki kayboluyor tabiki.

Faydası var mı dersen var. Olmayan saçı çıkarır mı dersen çıkarıyor, kaşlarımın dış tarafı ile saçım arasında(yani alnımın dış tarafı) hiç kıl-tüy yokken orda bile kıllar çıktı. Ancak saçlarımın seyrekliği devam ediyor. Yani başladığım zamanla şu zaman arasında total olarak ilerlemeyi durduğunu söyleyebilirim, ancak total artış da yaşamadım diyebilirim. Saçların 20 yaşında değil de 30 yaşında dökülür kullanırsan benim görüşüm.

• yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    Bazı olumsuz yorumlar da var mesela ilk aylar çok fazla saç döktüğünü söylüyolar. Sizde de oldu mu ? Ayrıca ucuza satan bi yerler var mı kutusu 50 lira diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

Bazı olumsuz yorumlar da var mesela ilk aylar çok fazla saç döktüğünü söylüyolar. Sizde de oldu mu ? Ayrıca ucuza satan bi yerler var mı kutusu 50 lira diyolar

İlk başlarda fazladan dökme yapabiliyor. Bunu da güçsüz saçları döküp, güçlü saçlar çıkarmak için yaptığı söyleniyor.
    İnternette bazı sitelerde 3lü kutu olarak alınca, kutusu 30 liraya geliyor. 1 senedir internetten alıyordum ama maddi durumları biraz düzelttiğim için tekrar eczaneden almaya başlayacağım. İnternetten aldığım aynı eczaneden aldığım gibi bandrollü, birebir aynı ilaç olarak duruyor ama psikolojik olarak çok güven vermiyor açıkcası. Tabi bu eczanelerin kozmetikten fahiş kar yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor. İki farklı yolu da deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    lustral kullanan var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    yardımınız için tesekkürler
  • quote:

Geçen eylül ayından beri minoxil kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl oldu denebilir. İlacın etkisinin 4-6 ay arasında ortaya çıkacağı belirtilmiş. Benim yanlar açılmaya başlamıştı. Hatta görenler, önlerden gitmeye başlamış diyordu. Aradan bir yıl geçti, görenler hala aaaa saçların dökülmeye başlamış diyor. Kesinlikle harika sonuçlar bekleme. Üstelik ilk 1-2 ay öyle bir saç döküyor ki sana anlatamam. Saçlarının yarısını eline gelecek şekilde. Korkarsın hatta. Çoğu kişi de sırf bu nedenden dolayı kullanmayı bırakıyor. Üstelik garibim çıkan saçlar yerine yeni saç çıkartamadığı için dökülenle kalıveriyorsun ortada. Kesinlikle açıkları kapatma gibi bir işlevi yok. Hatta saç dökülmesini önlediği filan da yok. 1 yıldır avuç avuç saç gitti benden. Geçende aptallık edip kampanyadan 3 kutu aldım. Bittiği an kullanmayı keseceğim. İLACI KULLANMAYI KESTİĞİN AN ESKİ HALİNE DÖNÜYORSUN. BUNU BEN DEĞİL, İLACIN KENDİ SÖYLÜYOR. Ayrıca, bu ürünü öyle her gün kullanmak da kolay bir şey değil. Birincisi çalışıyorsan eğer sabah uygulayamazsın, çünkü saçı vıcık vıcık gösteriyor. Akşam kullanabilrsin ancak. Bu da her akşam bıkkınlık yaratacak. Ben sabrımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Pes dedim. Onca parayı her ay ona verdiğime İNANAMIYORUM şimdi. Ailende özellikle de baban veya dayın kelse DOSTUM ENİNDE SONUNDA KEL KALACAKSIN. Bir de broşüründe DÜNYANIN SAÇINI ÇIKARIR demişler. KÜLLİYEN YALANDIR. Eğer gerçekten işe yarasaydı herkes kullanır, herkesin saçı olurdu. Biraz mantıklı düşünmek gerek. Ha ben yine de kullanacağım dersen buyur 1-2 ay dök saçlarını. Sonrasında saç çıkar UMARIM(!)

Boyle olacaksa hic almayim

işe yaramıyorsa ve üstüne döküyorsa neden kullanmaya devam ediyorsun. olan saçların da dökülecek yok yere

• Arkadas kullaniyormus bi danis istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu başka siteden buldum bir üye yazmış o da minoxidil kullanmış eğer böyle olacaksa kullanmayım diyorum. Ama olumlu sonuç alanlar çoğunlukta bu forumda hala kullanan varsa fikirlerini almak istedim. Böyle olumsuz sonuç alanlar da var. @Çekilin Ben Baytarım

PM attım @Survivalist
  • Bunu yazan rakip firmada çalışıyor sanırım.
    Ben de cildim alerjik reaksiyon gösterene kadar 3 ay kullandım. Dökülen saçlarım geri geldi, saç dökülmesi falan durdu neredeyse ama yan etkileri epey fazla. Özellikle de kalbe olan olumsuz etkileri sebebiyle pek kullanımını önermiyorum. Onun yerine daha iyi olan Hairforte kullanılabilir. Hem 3 Aysan aydan sonra bunun kadar sık kullanman da gerekmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçım dökülüyor diye doktora gittim, genetik dedi ve. bunu verdi, bi süre kullandım dökülme durdu, bırakınca yine başladı, benim bu dokulmeyi durdurmam lazim 18 yaşında kel kalacak başımın üstü, doktora gidecem ama randevu alamadım b i türlü nabacam ben ya of tavsiye verin

• Hairforteyi biraz araştırdım forumda kullanan çok az kişi var konu felan açılmamış. Siz kullandınız mı ? Gerçekten işe yarıyor mu? Bi sprey kaç ayda bitiyor? Eğer bunu ömür boyu kullanmayacaksak minoxili kullanmaya ne gerek var. Fiyatı da 57 liraymış. Minoxil kutusu 50 lira. Ve ömür boyu :(
  • quote:

Hairforteyi biraz araştırdım forumda kullanan çok az kişi var konu felan açılmamış. Siz kullandınız mı ? Gerçekten işe yarıyor mu? Bi sprey kaç ayda bitiyor? Eğer bunu ömür boyu kullanmayacaksak minoxili kullanmaya ne gerek var. Fiyatı da 57 liraymış. Minoxil kutusu 50 lira. Ve ömür boyu :(

Ben su anda olan saçımı koruyan başka bir losyon kullanıyorum. 4 ay önce kullanmak amacıyla 6 kutu falan almıştım ama yine aynı alerjik etki baş gösterince önceden Minoxil kullanan başka birine verdim. Saçı yine eskisi gibi, dökülmeleri de azalmış olabilir.
    Ilk 3 ayda her ay bir kutu kullanılıyor. Sonraki zamanda günlük yarıya indirerek kullanılacak. Bu da iki ayda bir kutuya tekabül ediyor.
    Bu ilaçlar genelde uzun zamanlı kullanıldığı için yararından fazla yan etkilerine bakılması gerekiyor. Bu yapıda olan en ideal ilaç da bu sanırım.

• Bazı forumlarda hairforte için olumsuz yorumlar var minoxil için de var ama hairfortenin fiyatı pahalı geldi bana. 1 ay bile gitmiyor diyolar. Yan etki olarak hairforte üstün ama fiyat olarak minoxil daha uygun. 3 kutu alana kutusu 30 liraya felan geliyomus. Öğrenci adamız sonuçta Minoxil bana uygun geldi sanki. Minoxil kullandıktan sonra yan etki olursa hairforte kullanmak benim için uygun olur. Teşkkürler yardımınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyssium -- 4 Temmuz 2015; 12:17:42 >
  • Rica ederim, karar senin.

• mevcut saçları kalınlaştırıyor ve dökülmeyi önlüyor. belli bir süre idarelik kullanılabilir ama sonuçta kesin yöntem saç ektirmek.
  • istblacken İ kullanıcısına yanıt
    saç ektirmeyi araştırdım o kadar şikayetçiler ki tehlikeli iş o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.