Şimdi Ara

MiniX Neo X8 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
11
Favori
25.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maydo72

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

merhabalar yeni bir minix 8h kullanıcısıyım utorrent usb harici hard disk i görmüyor bu sorunu nasıl aşarım yardımcı olursanız sevinirim.

Cihazı root yapıp tanıtman gerekiyor. internette bir yerde tartışılmışttı.

nasıl root yaparız bilen varmı yardımcı olucak?

ingilizcen varsa..

http://www.freaktab.com/showthread.php?13539-How-to-root-Minix-NEO-X8-and-NEO-X8-H-Quad-Core-tv-box

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim.
  • MINIX NEO X8-H

Arkadaşlar almayı düşünen varsa
    ANKARA içi elden sıfır kutusunda
    teslim edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekayin

MINIX NEO X8-H

Arkadaşlar almayı düşünen varsa
    ANKARA içi elden sıfır kutusunda
    teslim edilir

Pm gönderdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam media player ararken sizin paylaşımlarınızı görüp minix almaya karar verdim. heycanla açtım ama açıkçası çözerim dedim ama şimdi zor geliyor beklemeden almak isteyene bana geliş fiyatına 450 tl ye verebilirim.yanında m1 mouse ile beraber ilgilenen mesaj atabilir bakırköy civarı elden teslim edilir.

ilgilenen Arkadaşlar satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cberturk -- 3 Aralık 2014; 19:17:08 >
  • Merhaba arkadaşlar. Aliexpress.com dan 11.11 alışveriş festivali zamanındaki indirimler ve kazandığım indirim kuponları ile yaklaşık 104 dolar gibi bir fiyata neo x8-h aldım. Sabah baktığımda dağıtıma çıktığını gördüm. Akşama kadar elime gelir diye umut ediyorum. Uzun araştırmalar sonrası bu cihazda karar kıldım. 3 yıl önce aldığım takoz da artık ömrünü doldurmaya başlamıştı. Android e yabancı olmadığımdan kolayca çözebileceğimi düşünüyorum ancak xmbc ve ağdan bilgisayardaki filmleri izleme konusuna yabancıyım. 1-2 gün kurcalayıp çözmeye çalışacağım. Olmadı kapınızı tıklatırım :)
  • DHL ile getieren oldu mu bu ürünü ? getirsem takılırmı gümrüğe ? daha önce china post ile getirdim 2.7tl gümrük çıktı aldım ama çok bekletti.
    Şİmdi bir tane daha alıcam hızlı gelsin istiyorum da.
  • Almayi dusunen olursa cihazim satiliktir. Minix Neo X8 350 TL
    http://forum.donanimhaber.com/m_100277947/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 8 Aralık 2014; 10:01:21 >
  • Arkadaşlar ben de cihazımı satıyorum. X8H yanında measy RC11 klavyeli air mouse mevcuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyo ya niye herkes satıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Noluyo ya niye herkes satıyor?

8 cekirdekli yeni cihazlar cikti :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes satmıyor valla :) plus versiyonunu baya alan var , Aliexpress'den benim üründe bugün geldi.

2 Aralıkta aldım. 3 Aralıkta kargoya verildi. 8 aralıkta yani bu sabah elime geçti. TNT manyak hızlı getiriyor ürünü. Ürün gümrüğe de takılmadı.

MiniX Neo X8

Kargo kaç günde nasıl elime ulaşmış , almayı düşünenler bakabilir. TNT çok iyi.

MINIX NEO X8-H Plus satış linki:

http://www.aliexpress.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Plus-Android-TV-Box-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0GHz-2G-16G/32237713904.html

MINIX NEO X8-H Plus Ana Konusu:

http://forum.donanimhaber.com/m_99803398/tm.htm

• keyn K kullanıcısına yanıt
    Merhaba cihazınız root lu ise Digitürk Playde bazı içerikleri oynatamayabiliyor..
  • almak isteyenler 400 lira sıfır kutusunda jelatini daha açılmadı m1 kumandası ile beraber satılır
  • Merhaba

Daha önce donanım ve kutu açılış videosu çektiğim Minix X8-H modeli için şimdide yazılımsal bir video çektim. Ne yükleriz yüklediğimiz uygulama nasıl çalışır, ne işimize yarar anlatmaya çalıştım..

http://www.unport.com/minix-x8-h-yazilim-video-inceleme-ve-test/
  • burakc B kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Akşam inceliycem

• quote:

Orijinalden alıntı: burakc

Merhaba cihazınız root lu ise Digitürk Playde bazı içerikleri oynatamayabiliyor..

Cihazi yaziliminda hicbir degisiklik yapmadim... Sizde aciliyor mu Digiturk'teki filmler ve diziler ?..
  • Bende digiturk play paketi yok ama turkce dizi denedigimde acildi

• Sayın arkadaşlar;
    D smart blu yükledim, fakat film izlemek istediğimde "Yayın haklarından dolayıgoogle'a kayıtsız yazılımlı cihazlarda içerik izlenememektedir" şeklinde hata aldım.
    Bu nedir ve nasıl çözülür.
    İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Noluyo ya niye herkes satıyor?

8 cekirdekli yeni cihazlar cikti :)

Bende kendime media player bakıyorum. 8 çekirdekli olanlar hangileri?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.