Şimdi Ara

SATILDI MINIX Neo X8 Anroid TV-BOX S802 Quad-Core 2.0Ghz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylik Minix Neo X8 cihazim satiliktir. Cihaz sifir ayarinda yurtdisindan alip bir ay beklemenize gerek yok. Ankara ici elden teslim, ankara disi kargo yapılır. Cihazi diger android box larla karistirmayin, dunya capinda cok kullanilmaktadir ve teknik destegi cok iyidir. surekli hem firma tarafindan hemde acik kaynak firmware destegi yayinlanmaktadir.

4K2K UHD Video Decoding and Output, 1080p FHD Video Encoding
    Quad Core Cortex A9r4 Processor Amlogic S802 2.0GHz, Octo Core Mali-450 GPU
    Android KitKat 4.4 OS, XBMC pre-installed with full hardware decoding support;
    Compatible with Facebook,Youtube,Skype,Netflix,XBMC,Hulu
    Dual band wifi 2.4G & 5.8G; Bluetooth 4.0

Operating System:Android 4.4.2
    Chipset:Amlogic S802
    CPU:Quad-Core Cortex A9r4
    Processor Frequency:96MHz-1992MHz
    GPU:Octa-Core Mali-450
    Audio Output:HDMI,Optical audio,3.5mm jack
    Video Output:HDMI
    USB:USB 2.0 , Micro USB

Storage
    Built-in Memory / RAM:2GB
    Storage:8GB
    Max Extended Capacity:up to 32GB
    Supports Card Type:SD

Data Transfer
    Wi-Fi:802.11 b/g/n
    Bluetooth Version:V4.0
    3G Function:Yes
    Wireless Keyboard/Mouse:2.4GHz

Destekledigi Formatlar:
    Audio Formats: MP2/MP3/WMA/WAV/OGG/OGA/FLAC/ALAC/APE/AAC
    Video Formats: DAT/MPEG/MPE/MPG/TS/TP/VOB/ISO/AVI/MP4/MOV/3GP/FLV/MKV/M2TS/MTS/M4V/WMV/ASF/RM/RMVB
    Video Codecs:MPEG-1 , MPEG-2 , MPEG-4 , H.264 , VC-1
    Picture Formats:JPEG , BMP , PNG , GIF , TIFF , jps(3D) , mpo(3D)

Arayuzler
    1 x 3.5mm jack / 1 x SD card slot / 1 x Micro USB / 3 x USB 2.0 / 1 x LAN / 1 x DC jack

Kutu Icerigi:
    1 x NEO X8
    1 x HDMI cable
    1 x USB cable
    1 x power adapter
    1 x Remote controller
    1 x user manual
    1 x OTG cable
    1 X WIFI ANTENNA

Guncel...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 22 Aralık 2014; 21:30:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip...
  • Aliexpress'te 50 dolar hocam aynı cihaz. Free shipping bir ay her türlü beklenir aradaki farka. Çok yüksek fiyat yazmışsınız belki alan çıkar iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 12 Aralık 2014; 23:53:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum nerde 50$? her gordugunuz ilana cavap yazmayin. geri zekalimiyiz biz 3 kati fiyat yazalim. sen bul ben 10 tane alicam hangi ilanmis! adamlar bu cihazi turkiyede 650 - 700 TL ye satiyor, geliyorsun burda sinirlendiriyorsun insani.

• zek kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/item/MINIX-NEO-X8-H-X8-H-Android-4-4-Smart-TV-Box-Amlogic-S802-H-Quad/32250746028.html

Buyur dostum sinirlenecek bişe yok ortada buradan 10 tane sipariş edebilirsin. Aldık oradan biliyoruz bşzde gerizekalı değiliz yani

• he dostum he he :D. al bakalim gonderiyormu o sahis artik kutudan armut mu cikar ne cikarsa :D. benim konuma cevap yazma. sen al ordan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 13 Aralık 2014; 0:29:06 >

• Selametle. Aldığımı söyledim zaten gayet güzelde ulaştı. Fotoğraf çekip göndereyim istersen. Sana hayırlı satışlar. Ortada sinirlenecek bişe yok ilanda yoruma açık. Yazıp yazmama kısmı benim inisiyatifimde sinirlenip sinirlenmemekte senin inşsiyatifinde iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi gunlerde kullan.

• Şans eseri konuyu gördüm ve yorumları okudum. Yukarıdaki aliexpress linkinden almak isteyen falan varsa sakın almasın para kaptırır. DHL ile 50 dolara hiç feedbacki olmayan satıcıdan bu cihaz alınmaz. Parayı çöpe atarsınız. Hayırlı satışlar.

Edit: Yukarıdaki linkteki satıcıhttp://www.aliexpress.com/item/Brand-New-and-Sealed-SVF14N19SCB-black-The-original-Japanese-machine-14-inches-Win8-Intel-Core-i7/32250856781.html bu cihazıda 200 liraya satıyor. Boşu boşuna aldım ulaştı demenin burda size ne faydası var onuda çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTopbas -- 13 Aralık 2014; 11:35:20 >

• selamlar, arkadas kendini uyanik saniyor iste. sinirlenmemek elde degil. bos insan diycek baska birsey bulamiyorum. israrla yazmaya devam ediyor.

• 200 lıra calısır dostum dusunursen
  • dostum o fiyat cok fazla bedava olsun istersen :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 19 Aralık 2014; 20:01:25 >

• bedavaya ıstemem tabıkı lakın ıkıncı el cıhaz benımde bu tur bır cıhaza ayırdıgım butce bu ben sadece teklıf ettım mal sahıbı sensın arkadasım sen ne dersen o sana hayırlı satıslar
  • sım kusura bakmassan bır soru sormak ıstıyorum ben pek anlamıyorum androıd cıhazlardan bı arkadasıma gelecekmıs yurtdısı yıne bu cıhaz ıle asphalt8 ı logitech f710 la oynamayı dusunuyorum bu gamepad ı tanıyormu bu alet boyle bır deneyımın varmı acaba tesekkurler sımdıden bu cıhaz olmasada 4k gamepad uyumlu bır cıhaz oneırsende sevınırım tesekkurler
  • Bu baslik bilgi paylasimi icin degildir, sadece ilan basligi mesgul etmeyin. Gereksik paylasimlar yapayin. Teklif yapilacaksada ozel mesaj ile yapilir. Sacma sekilde burda yazilmaz.

• sen ne kadar sınırlı cıktın arkadasım makınenın kullanıcı sı oldugun ıcın rıca mınnet kusura bakmassan dıye baslayarak bişey sorduk uyuyorsa sıparıs gececem tekrar tekrar almamak ıcın ne var bunda bılmıyom desen daha ıyıydı ama fıyat konusunda haklısın orada buradan teklıfte bulunmam gercekten sacmalık olmus pek forum alıskanlıgım yok acemılıgıme ver lutfen ama bılerek veya ısteyerek yapmadım bunu bılmenı ısterım ve bunun ıcın ozur dılerım
  • Hala mesaj yaziyorsunuz. Bu tip konular ozel mesajla sorulur. Biraz arastirma yapsaniz forumda bu cihazin basligini bulabilirsiniz.

• cihaz forum disina satilmistir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.