Şimdi Ara

Minivan Panelvan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsa Van, Palio van, Lada Niva (şahsi kullanılacak) van olmasa da olur bu ikisi.
    Opel combo, vw caddy, renault kangoo, hyundai h100 (aklımda en büyüğü bu) bunlar ise ticari ve şahsi.
    İşim gereği bu tür bir araç arıyorum günlük işe gitme gelme, gerektiğinde ufak tefek yük taşıma (hacimce)
    (Ayrıca bisiklet ve şimdi yavrucak olan alman kurdunu da gezdirmek için düşünüyorum, çatı & bagaj ile)

Asıl derdim benzin & lpg & dizel, 120+ vurmadıkça max corsa ve opel için 5-6 diğerleri için 7-8 litre tüketmesi (h100 ve sınıfı için bu değer geçerli değil)

Hangisini önerirsiniz 2.el düşünüyorum, yakıt tüketimi & yıllık bakım değerleri , sorunsuzluk, bakım masrafları tercihim.

(Şahsi aracımız var zaten 99 laguna velakin şehir içi trafikte kullanılacak araç değil genelde uzun yolda kullanıyoruz ve tertemiz , işe gidip gelme için bile kullanmıyorum)

Lütfen yukarıda yazdığım araçları kullanmış veya alternatif önerirken verdikleri aracı kullanmış arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

• Yaşam tarzınıza ve isteklerinize en uygun Corsa gözüküyor. Hem yakışıklı araç.
  • HerkesMemnun kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam çok fazla ve alakasız araç bakıyorum listemde Rover'da var mesela.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-temiz-sorunsuz-sahibinden-satilik-206653021/detay/

Bunu da buldum fiyatı fazla makul geldi, şu an ne tür bir araç alsam düşüncesindeyim, bunların hiçbirini almayıp ford cargo 2524 vb. bir kamyon alıp araç bile kiralayabilirim bambaşka bir konu o.
    Lakin şahsi araç cidden gerekli haftada 1-2 gün bile kullanmalık olsa.

O nedenle piyasadaki uygun dizel araçların hangisinin f/p olduğunu araştırıyorum.

(zaten almadan biraz piyasa gezerim sahibinden'de herkesin arabası fabrika çıkışlı orijinal, pert kayıtlı olmasına karşın )

• Fiesta van da olabilir.
    onun dışında camlı koltuklu isterseniz tek kapılı puntolar, ve tek kapılı cliolarda olabilir. Van arabalar ruhsatta panelvan yazdığı için, senelik muayene, sigorta kasko vergi pahalı olabilir. Ben olsam camlı koltuklu araba alıp iş olacağı zaman arka koltukları yatırırım. Bu sayede sigorta, kasko, vergi, 2 senede muayne gibi avantajları olur. Tek kapı punto size iyi gider hemde tasarımı yakışıklı. :)
  • puntolar daha yeni pahali kaciyor hocam yoksa guzel araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault kango
    15 yıl önce açıldı
    Ford Transit Kamyonet
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.