Şimdi Ara

Minivan önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle abilerim kardeşlerim iyi forumlar ben arabadan pek anlayan birisi değilim bu yüzden size danışmak istedim 350.000₺ bütçem var (biliyorum oldukça az) rize de yaşıyorum alacağım araba köy yollarında (çukur ve yokuşun bol olduğu) şehirde ve yılda 1 de belki uzun yolda kullanılacak sizce hangi aracı neden tercih etmeliyim önerilerinizi bekliyorum.

• 1.5 dci kangoo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt

Önerin için teşekkür ederim hocam neden peki 1.5 kangoo nedir diğerlerinden avantajı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1lberkay 1 kullanıcısına yanıt
    Yürütme maliyeti düşük ve ustası çok . 350 ye doblo temiz doblo yoktur
    https://www.sahibinden.com/s/U1ABeOqn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 11 Ağustos 2025; 12:0:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1250418252 ilan numarası ile bakın sarı site de Opel zafira B 1.9 CDTI bulunduğunuz bölge için birebir güçlü araç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suleyman_31 S kullanıcısına yanıt

bütçemin epey üstünde maalesef

• Ticari araç önermem! Hem hor kullanıldığından hem muayene "sıklığı"ndan hem de konforsuzluğundan dolayı. Yukarıdaki arkadaşın verdiği örnek gibi Zafira, Scenic veya Benim gibi Touran alacaksın. Mümkünse dizel ve bakımlı olsun. Kilometresi yüksek olsa da Seni yolda bırakmayacak, yaşadığın yerde ustası olan bir markayı tercih et. Şimdiden hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pickup tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.