Şimdi Ara

Mınıng ile para kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mınıngımı 525 yaptım sımdı nasıl bır rota izlicem ore kasmak ıcın ne ore u kascam

• Obsidium ve Elementium, botlarla savaşın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Mınıngımı 525 yaptım sımdı nasıl bır rota izlicem ore kasmak ıcın ne ore u kascam

Twisting nether horde tarafındaysan madenleri satın alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Mınıngımı 525 yaptım sımdı nasıl bır rota izlicem ore kasmak ıcın ne ore u kascam

Twisting nether horde tarafındaysan madenleri satın alabilirim :)

:) Alonsus allience
  • bende Mage'im, mining'i 525 yaptım.. Bu zamana kadar en çabuk ve en iyi fiyata sattığım Cobalt madeni.. o da bar olarak tabiiki.. Bazı arkadaşlar bar olarak değilde hammadde (ore) olarak koyarak daha fazla para kazanıldığını iddia ediyorlar.. Esasında mantıklı.. Hem bar hem ore satışı yapılsa Mining kasanlar daha çabuk ilerlemek için hazır ore satın alabilirler.. Ama Mining'i kasarken tek olay ore alıp işlemek ve satmak değil.. Meslek puanını arttırmak için illa kazı işleminizide yapmanız gerekiyor.. Dolayısıyla sadece Ore tercihi olacağını pek sanmıyorum..

Artık Level 85 olarak quest yapmayacağımız için bazı günler DG ya da BG yapmadan, Raidlere katılmadan uğraşıp farming yapmamız gerekiyor.. Ben Cobalt, Obsidium ve Elementium tavsiye ediyorum.. Ancak tek uyuz olduğum şey, onlarca wow sitesindeki AH ortalama fiyatlarını zamanla öğrendim ve fiyatları ona göre koymama rağmen, kazmanın teki gelip benim fiyatın 3 - 5G altına verse neyse diyeceğim, 50G alttan koyuyorlar benim tepem, şalterlerim falan her yerim atıyor.. Bot dediğiniz olay bu sanırsam değil mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

bende Mage'im, mining'i 525 yaptım.. Bu zamana kadar en çabuk ve en iyi fiyata sattığım Cobalt madeni.. o da bar olarak tabiiki.. Bazı arkadaşlar bar olarak değilde hammadde (ore) olarak koyarak daha fazla para kazanıldığını iddia ediyorlar.. Esasında mantıklı.. Hem bar hem ore satışı yapılsa Mining kasanlar daha çabuk ilerlemek için hazır ore satın alabilirler.. Ama Mining'i kasarken tek olay ore alıp işlemek ve satmak değil.. Meslek puanını arttırmak için illa kazı işleminizide yapmanız gerekiyor.. Dolayısıyla sadece Ore tercihi olacağını pek sanmıyorum..

Artık Level 85 olarak quest yapmayacağımız için bazı günler DG ya da BG yapmadan, Raidlere katılmadan uğraşıp farming yapmamız gerekiyor.. Ben Cobalt, Obsidium ve Elementium tavsiye ediyorum.. Ancak tek uyuz olduğum şey, onlarca wow sitesindeki AH ortalama fiyatlarını zamanla öğrendim ve fiyatları ona göre koymama rağmen, kazmanın teki gelip benim fiyatın 3 - 5G altına verse neyse diyeceğim, 50G alttan koyuyorlar benim tepem, şalterlerim falan her yerim atıyor.. Bot dediğiniz olay bu sanırsam değil mı?

:) o kazmalar benim gibi adamlar oluyor. mesela elimde 80 tane ore var diyelim herifin biri 20 lik stack yapmis ve stack basina 100 gold istiyor ben gidiyorum 99 g 99 s 99 c a koyuyorum 2 tane 20ligi geri kalan 40 taneyide tek tek diziyorum ve tanesi 10 golddan falan. iyi para kasiyordum ben boyle

• rekabet her yerde vardır, ona lafım yok.. dedigim gibi 3 - 5G daha düşük fiyat verilebilir.. hele birde paraya ihtiyacınız varsa yapılabilir..

Ama 50G düşük vermek zavallılıktan başka bir şey değil.. o kadar uğraş, dolaş, ore bul - al, getir bar yap git AH'ye koy (olması gereken fiyattan), veledin teki gelsin olmayacak paralarda satış yapsın.. O kdr ore getirip bar yaptığına değiyor mu çok merak ediyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Frostwhisper-Horde'da bir ara pyrium ore'lar 2g idi adet fiyatı(epey eskiden bahsediyorum tabi sonra meslek değiştirdim zaten),1 bar fiyatı ise 8g idi. Sürekli ah'deki tüm ore'ları alıp bar yapıp satıyordum,%100 kar
  • quote:

rekabet her yerde vardır, ona lafım yok.. dedigim gibi 3 - 5G daha düşük fiyat verilebilir.. hele birde paraya ihtiyacınız varsa yapılabilir..

Ama 50G düşük vermek zavallılıktan başka bir şey değil.. o kadar uğraş, dolaş, ore bul - al, getir bar yap git AH'ye koy (olması gereken fiyattan), veledin teki gelsin olmayacak paralarda satış yapsın.. O kdr ore getirip bar yaptığına değiyor mu çok merak ediyorum?

Of hocam bilmezmiyim o zevzekleri. Bende cobalt ore'dan para kasardım. stack başına 100gdan kapış kapış giderdi. 1-2g düşük fiyattan koysa tamam, ama sen gidipte 50 gdan koyarsan bi kere bunun piyasa değerini düşürüyosun. Adam gidiyor ahden bakıyor aha diyor 50 golda bir stack. ee daha ihtiyacı var ama. Görüyor 100g u almıyor. Çok küfür yemiştir onlar benden.

• bu Bot olayı nedir peki?
  • twilight highlands de ne bulursan para eder ve satılır. haritanın batısında yüksekte bir bölge var oralarda takılsan bile bayağı toplarsın çünkü birçok bot o kısmı pas geçer altında ve yanında madenler var çoğu bot sapıtıyor alttaki nodeları görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferliben

quote:

rekabet her yerde vardır, ona lafım yok.. dedigim gibi 3 - 5G daha düşük fiyat verilebilir.. hele birde paraya ihtiyacınız varsa yapılabilir..

Of hocam bilmezmiyim o zevzekleri. Bende cobalt ore'dan para kasardım. stack başına 100gdan kapış kapış giderdi. 1-2g düşük fiyattan koysa tamam, ama sen gidipte 50 gdan koyarsan bi kere bunun piyasa değerini düşürüyosun. Adam gidiyor ahden bakıyor aha diyor 50 golda bir stack. ee daha ihtiyacı var ama. Görüyor 100g u almıyor. Çok küfür yemiştir onlar benden.

böyle birşey gördüğüm anda yada normal fiyatının %50 veya daha azına satılan bir maden görürsen yapacagım ilkşey, (tabi kolay satılıyorsa) o ucuz olanların hepsini satın alıp, normal fiyatından pazara geri sürmektir, yada trade den satmaktır, titanium da , cobaltda çok yaptım bunu , ama bu cata orelarında görmedim bunu daha, hep yavaş yavaş düstü fiyatlar, bende satmıom artık, jc olan diğer chara postalayıp gem yap sat olayı daha iyi şuaralar.

• Gatheringle para kasmak hiç bana göre değil. Bende JC, Enc, Trans Mas Alc ve Herb var. Zamanım varsa prospect ile, yoksa da ah'den carnelian eldesi ile inferno ruby yapıyorum. Yine zaman varsa gemleri kesip satıyor, yoksa direkt satıyorum. Enc ile ilgili tavsiye alabilir miyim? Malum kağıtlara basmadan tooltip üzerinde fiyat göremiyorsunuz. Servera bakmaksızın hangileri iyi para getirir, hangi matları nereden edinmeli (hunter solo bile yaparım değerse) bilmiyorum. Sadece epicleri vendor yapmayayım, prospect sonrası artan gemleri takı yapıp de edeyim diye aldım. /2'de enc arayanlara her seferinde beleşe, 50-10g'ye en baba encleri yapıyorum. Biraz yorulup ah'den almayan adamlardan para kazanmayı değil, ah'den alanlardan para kazanmayı tercih ediyorum.
  • Cata'nın başında günde 7-8k kasılıyordu. Ciddiyim. Hatta bir haftada 46k kasmıştım. Ama engineer air drop arttırıcıyla. Bir air 22g ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 16 Şubat 2012; 14:39:00 >
  • 5günde 100k temiz kasıyorum :)
  • quote:

5günde 100k temiz kasıyorum :)

Ayda 600 € eder. O da nerden baksan 1500 TL asgari ücretin iki katı. Bu kadar çalışan insan keriz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gunde 100k temiz kasarsın botla tabi elle kasmak okadar kolay degil herkes sizin gibi bot kullanmıyor Ulduma bi gidiyorum elementium ore kasicam diye birader boyle birşey olamaz 1 ore spawnında 5 tane bot bekliyor kapış kapış 100 kişi var diyelim toplayan uldumda 98 i bot boyle birşey olabilirmi ya sirf bu yuzden miningi sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Ayda 600 € eder. O da nerden baksan 1500 TL asgari ücretin iki katı. Bu kadar çalışan insan keriz mi?

100k gold 90tl 90x6=540tl sen fazla uçmuşsun Farmla o kadar para kasamazsın istediğin kadar bot kullan yinede olmaz.
    enc+trans alc+jc= günde 20k devamını söylemeyeyim anlayan anladı
    Farmla para kasmak ameleliktir bırakın o işi botlar yapsın siz onlardan faydalanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 18 Şubat 2012; 10:14:04 >

• quote:

quote:

quote:

100k gold 90tl 90x6=540tl sen fazla uçmuşsun Farmla o kadar para kasamazsın istediğin kadar bot kullan yinede olmaz.
    Farmla para kasmak ameleliktir bırakın o işi botlar yapsın siz onlardan faydalanın.

Abi çok diyon ya, tüm gün uğraşsan, piyasa da iyi olsa neyse.. 20k olur mu günde.. Olsa olsa encle olur, bilmediğim bisi vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi çok diyon ya, tüm gün uğraşsan, piyasa da iyi olsa neyse.. 20k olur mu günde.. Olsa olsa encle olur, bilmediğim bisi vardır

10günde 200k kadar kastım. Gold fiyatlarına bakınca bıraktım kasmayı 200k goldu 150tl ye satıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.