Şimdi Ara

Mining ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mining 340 da kaldı adamantite basıyorum artmıyor nasıl arttırıcam bu seviyeden sonra .

Ne basmam gerekiyor herşey sönük . Genelde ah den alıp basıyorum barları . Toplayip dami basmam gerekiyor bi anlamadım .

Mining ile ilgili bir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 17 Haziran 2012; 21:43:45 >

• Mining guide link belki bilmiyorsundur diye link verdim bir göz at işine yarar ve evet toplaman lazım.
  • Oyun içi zygorla ve o dediğin siteyede bakarak kasıyorum .

Şimdiye kadar hep ah den aldım oreleri öyle kastım 340 a kadar çok az gittim topladım . ,

340 dan sonra ah den ore alıp basamammı yani ? Buraya kadar basılıyorda 340 dan sonra niye basılmıyor ilginç .
  • Zaten 10 skill kasıcan boşver takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm The Dude

Zaten 10 skill kasıcan boşver takılma

sinir oldum sorma

10 skill kassam 350 dekini açıcam ama bir türlü kasamadım şimdi gidip adamantite toplaaym emek verem
  • Nagranda gidip biraz ore toplaman lazım
  • Dostum mine icinde ah den mal mı alınır yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Dostum mine icinde ah den mal mı alınır yahu.

Haftada 3 gün günde 3-4 saat anca oynuyorum vaktim yok birde oremi toplayacam

para var huzur vardı oda kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

İyi ama toplayıcılık meslekleri para için kasılır zaten. paran varsa gold satın al olsun bitsin! 340'dan 350'ye getirmek 5 dk'nı anca alır. 3-4 saat günde az bir süre değil. O yüzden ya yanlış meslek kasıyorsun, ya da yanlış yolla gold kazanmaya çalışıyorsun...

• aynen 2 gün kassan biter zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: girit1980

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

İyi ama toplayıcılık meslekleri para için kasılır zaten. paran varsa gold satın al olsun bitsin! 340'dan 350'ye getirmek 5 dk'nı anca alır. 3-4 saat günde az bir süre değil. O yüzden ya yanlış meslek kasıyorsun, ya da yanlış yolla gold kazanmaya çalışıyorsun...

Iyide ben bastigim barlardan kar elde ediyorum suana kadar zarar etmedim hic. Kolayima geldigi icin satin alarak kasiyordum. Satin alinarak gittigi yere kadarda kasmaya devam

Arms warriorum ve bs+mining kasiyorum bu arada.

Ayrica 3k golda 6-7 tl vermek sacma cunku gold kasmak o kadarda zor degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

aynen 2 gün kassan biter zaten

1.5 aylik oyuncuyum daha sora sora ogreniyom isde :) ^^

• Mining kasan bir oyuncu haritaları karış karış bilir :) ( Tecrube ile sabittir )
  • Birde en guzel yöntem ah takibi ve piyasayi düşürme oyunları örnek

Ben leather farm yapiyorum 30 40 dk 10 15 arası stack oluyor. gidiyorum ah ye misal rugged leather acıyorum 100 g başlamıs koyuyorum 70g 10 dk sonra bakıyorum biri koymus 40 g a topluyorum 40 g den hepsini sonra benimkileride cancel yapiyorum 85 g dan okutuyorum hepsini misal az önce 40g aldım 80 den sattim. 300g kar 10 dk da. tabi herzaman olmuyor yada biri senden önce gelip yapiyortaki petmek lazım. skinigde güzel para var.
  • quote:

Birde en guzel yöntem ah takibi ve piyasayi düşürme oyunları örnek

Ben leather farm yapiyorum 30 40 dk 10 15 arası stack oluyor. gidiyorum ah ye misal rugged leather acıyorum 100 g başlamıs koyuyorum 70g 10 dk sonra bakıyorum biri koymus 40 g a topluyorum 40 g den hepsini sonra benimkileride cancel yapiyorum 85 g dan okutuyorum hepsini misal az önce 40g aldım 80 den sattim. 300g kar 10 dk da. tabi herzaman olmuyor yada biri senden önce gelip yapiyortaki petmek lazım. skinigde güzel para var.

Bende aynı yöntemi bar larda yapıyorum piyasayı takip etmek lazım

@Sanalsaray

Doğru örneğin ; outlanda mining harici hiç gitme gereği duymadım

• bende ah ye flying machine koyuyorum.bakıyourm adam 700g ye koymuş bende koyuyorum 500g ye sw dede 2 bağırıyourm, yeni yetmeler bilmiyo tabi flying machine için engi lazım, atlıyolar hemen
  • Hocam orada bende takılmıştım. Mining trainire ugra varsa skill al yoksa git maden çıkart anca öyle artar. Birtanesi yeşil işaterlidir. epey ugraştırır ama sonra açılıyor derken 400 lerde tekrar aynı
  • Bende enchantla iligi birşey sorayim. simdi 85 olunca enchant aldım ama ne göreyim baya zor.. cunku dusuk level dg yapmaıdıgm icin disench yapcak item yok ah de 60 lvl item 100g koymuslar.. direk matsi alsan ya aşiri pahalı ya yok. yani baya pahali 10tane essence 400g fln yani uyduruk 4-5 wep den gelen şey.Nasıl yapcaz bunu bi kolay yolu bilen
  • Yan bir meslek al crafting iceren. Tailor bs lw artik ne istersen Onun matlarini al ya da farmla,urettiklerini de yap enc matlarin hazir

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Yan bir meslek al crafting iceren. Tailor bs lw artik ne istersen Onun matlarini al ya da farmla,urettiklerini de yap enc matlarin hazir

Lw yi kasması icin nekadar harcaması gerek biliyormusun suan kasıyorum hiç kolay degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.